Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahah nie no aż tak malawaszka nie dzieli się z nami informacjami... na fb pisze tylko, że Korek ma dziś odwiedziny i mamy trzymać kciuki... czyli tyle ile napisałam wcześniej :)

Posted

Nutusia napisał(a):
A dla tych jeszcze nie do końca przekonanych można i tu wstawić jakieś wieści? ;)

no nei chciałam pisać żeby Dorocie nie odbierać przyjemności - no nie wiemy jeszcze czy będzie przyjemność :lol: wczoraj Korek był w Metrze i dzisiaj ma przyjechać rodzinka z Krakowa go poznać

Posted

Upssssssssssss, a czy będą mieli wór smaczków ze sobą, żeby Koraska wyciągnąć zza pleców DoPi? :evil_lol: I TRZYMAM MOCNO KCIUKI.
DoPi, a tak z innej beczki - czy nasza ostatnia wizyta wpłynęła jakoś na "perystaltykę jelit" twoich chłopaków?

Posted

ha mam rasowego psa:multi: nie oddam.....:razz: byle komu. Chciałam wczoraj Wam napisac na dogo informacje, ale nie było dogo:roll:
Bahlsa, baaaardzo dziekuje za ogłoszenia. Dzwoniła pani dzisiaj z tablicy. Beda mysleć z mężem czy sobie poradzą, w domu shitzu. A z wczorajszego "Metro" 3 telefony. Jedna pani z koleżanką z hodowla PON-ów , a czy włos puszysty, a czy grzywka długa, czy podszerstek własciwy itd. Niestety po informacji, że kastrowany, to za daleko sie okazało. Drugi pan z Warszawy o psiaka dla mamy emerytki i brata rencisty-Wolbrom dom z ogrodem. Trzeci pan z Pradnika Czerwonego, mieli podobnego 11 lat, odszedł na raka płuc(wyprowadzam sie z tego śmierdzącego Krakowa). Mają dzisiaj przyjechac zobaczyc Korka i jego zachowanie.

Własnie miałam telefon z Poznania. Raczej informującego mnie, że pani niedadzą pieska ze schronu, bo trzeba dokumenty jakieś, ale potem jednak,ze dadzą jej pieska ze schronu bo ma zamówionego:evil_lol: wiosna panie sierżancie:eviltong:

Posted

DoPi napisał(a):

Własnie miałam telefon z Poznania. Raczej informującego mnie, że pani niedadzą pieska ze schronu, bo trzeba dokumenty jakieś, ale potem jednak,ze dadzą jej pieska ze schronu bo ma zamówionego:evil_lol: wiosna panie sierżancie:eviltong:

hahahahaha a to dobre :lol:

a hodowla PONów też - pani chciała sobie świeżej krwi domieszać???? :angryy:

Posted

Koruś, podziel się Chłopaku domkami z innymi psiątkami. No, z wyjątkiem tego, który miał za daleko do nie do końca puszystego włosa, za krótkiej grzywki, niewłaściwego podszerstka, a przede wszystkim do... braku jajek :)

Posted

Ruch jak na targowisku, ale nie oddawaj bez porządnego prześwietlenia. Koras ma isc do domu nie jak z bazaru tylko jak z ekskluzywnej licytacji! tylko ten co jest w stanie duzo poswiecic i ma bez zarzutu reszte spraw ten dostanie Korasa dostojnego rasowca...;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Koruś, podziel się Chłopaku domkami z innymi psiątkami. No, z wyjątkiem tego, który miał za daleko do nie do końca puszystego włosa, za krótkiej grzywki, niewłaściwego podszerstka, a przede wszystkim do... braku jajek :)

chcesz tel. do pana od Wolbromia??

Posted

DoPi napisał(a):
chcesz tel. do pana od Wolbromia??

Nie ma w tej chwili tymczasa... Chyba, że im Krechę niewdzięcznicę oddam ;) Ale to trzeba Amigi pytać, bo ona ma prawo "pierwobioru" :)
Od piątku będę miała sunię, ale mało w typie Korka - raczej jamniczki szorstkowłosej (tak na pierwszy rzut oka, ze zdjęcia...)

Posted

malawaszka napisał(a):

a hodowla PONów też - pani chciała sobie świeżej krwi domieszać???? :angryy:

No co...? nowa linia:eviltong:

Posted

M&S napisał(a):
No co...? nowa linia:eviltong:

no przynajmniej bez inbredu :D

a może pani starsza z Wolbromia na Furiatkę by reflektowała???? :diabloti: nie żebym Jej źle życzyła, ale... mam już dość...

Posted

Wolbrom mysle,ze nie jest zły pan wypełnił mi całą ankiete, chcą łągodnego piesa do spacerów równiez. Jesli ktos zainteresowany to podam telefon. A tam ich jest dwoje, mama i syn rencista