Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i niestety pan zadzwonił i przełożył wizyte na jutro. Dzwoniła pani z 6 letnim dzieckiem , odesłałam do przemyslenia, czy sobie da rade, dzwonił pan z Bochni , no ale skoro nie sprawdziłam Korka na koty w domu to dziękuje. Znowu nawaliłam. Która ma koty w domu,żeby Korka sprawdzić?:eviltong:
Elizka chcesz państwa z Wolbromia?

Posted

malawaszka napisał(a):
ja mam koty - jedna dziś przeżyła już testowanie Belli więc i Korka przeżyje :D wpadajcie :lol:

no żebys sie nie zdziwiła.:eviltong:

Eliza wysyłam Ci na maila ankiete pana z Wolbromia, i na pw tel do Bochni, dom z ogrodem , sprawdziłaś sunie na koty??

Posted

Miałam telefon z Łodzi. dzwoniła służba, że pan chciałby adoptować Korka. dom 600 m2 z ogrodem. Mieszka pam z zona i dorosłym synem. wzięli juz shitzu od jakiejś studentki z akademika, która po przezyciach studenckich gryzła wszsytkich(sunia , nie studentka). Teraz po pół roku juz nie gryzie, aczkolwiek pan ma jeszcze blizny po ugryzieniach. Musze zobaczyc czy jest w schronie w Łodzi ta sunia taka jak Korek, może by sie zastanowili

Posted

DoPi napisał(a):
Miałam telefon z Łodzi. dzwoniła służba, że pan chciałby adoptować Korka. dom 600 m2 z ogrodem. Mieszka pam z zona i dorosłym synem. wzięli juz shitzu od jakiejś studentki z akademika, która po przezyciach studenckich gryzła wszsytkich(sunia , nie studentka). Teraz po pół roku juz nie gryzie, aczkolwiek pan ma jeszcze blizny po ugryzieniach. Musze zobaczyc czy jest w schronie w Łodzi ta sunia taka jak Korek, może by sie zastanowili

ożesz :mdleje: Dorota - tamta suczka ma już dom

Posted

wiem, rozmawiałam z Sylwią. Zobaczymy co Ci dzisiejsi powiedzą, jak mnie wystawią to organizujemy wizyte w Łodzi. No i jescze dobija sie ta pani z 6-latkiem.

Posted

Państwo przybyli. Widzieli jak Korek się boi , wypytali jak sie zachowuje w stosunku do nas. Dużo rozmawialiśmy. Dośc sensownie podchodzą do sprawy. Pan jest zdecydowany , pani w zasadzie też, ale maja jedenkłopot, bo wyjeżdżaja w kwietniu na Węgry na tydzień. Mieszkają w bliźniaku z ogródkiem. Oni mieszkają na parterze, na piętrze mieszka syn z żoną i 2,5 rocznym chłopcem. Mają przemyśleć sprawę do jutra. No i jak coś to szybka wizyta przedadopcyjna. Dzwoniła jeszcze starsza pani o piesa dla jeszcze starszej siostry, której odszedł psiak po 17 latach. Pani ma dwie sunie, obydwie znajdy z traumą. W razie choroby wspieraja się nawzajem i pani jakby co bierze Korka do siebie. Siostra mieszka sama . Jutro będzie dzwonić po 18-tej. Służba z Łodzi nie dzwoniła, widocznie pan nie godzi sie na wizyte

Posted

akorasek troche nie za zywiołowy na starszą Panią? aco jest złego z Pani.a z 6 latkiem? Korek źle reaguje na dzieci? 6 latek to jużnie maluch , juz wie ze nie wolno ciągnąć ani innych świństw robic... no oczywiście jeżeli rodzic o to zadbał....

Posted

DoPi napisał(a):
pani 70 lat a siostra 60 lat . W razie czego biorą Korka , ale nie jestem przekonana co do wydania Korka

Dlaczego?

Cześć Korasty:)

Posted

Życzę tym Paniom 100 i więcej lat życia, ale fakt - młodziutki pies to zły pomysł. Co drugi wątek na dogo to osierocony pies w schronie :( I nawet nie o samo odejście z tego świata chodzi, ale o siły, zdrowie... szczególnie przy samotnej osobie.

Z dziećmi też trzeba uważać. Nasza Inka pojechała do Anglii, do cudownej polskiej rodziny. Łagodna, uległa - super psiak. W domu 6-letni chłopczyk, który gdyby tylko mógł, nieba by jej przychylił. No i jest problem - Inka najpierw go unikała, potem warczała, a ostatnio 2 razy kłapnęła zębami. A on nie robi jej nic złego - zawsze kontakty są pod kontrolą rodziców. Albo miała jakieś przykre przejścia z dziećmi, albo po prostu boi się dziecięcej energii, głośniejszego mówienia, biegania... Trudno takie rzeczy sprawdzić w DT, w którym nie ma dzieci. U nas był 2 razy z wizytą mój chrześniak i wszystko było OK, ale on się na Ince nie skupiał, bo u nas piesków ile kto chce...