Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Witaj Basiu, miło Cię tu widzieć Dziękuję za chęć pomocy, już wysyłam nr konta do Ciebie![/QUOTE]
Kasa poszła. Miło wiedzieć, że ktoś się tymi psami zajmuje.
Dużo huskich jest w BB w schronie?

Posted

Nie mogłam się dzisiaj od 13 zalogować na dogo, myślałam, że oszaleję:angryy: Nie wiem co jest nie tak z tym serwerem?!

[quote name='wojtuś']...a Pannę Marple :loveu: ucałuję, jak tylko się spotkamy :)[/QUOTE]

Wojtuś, mamy niedaleko, to może razem się wybierzemy? :D

Posted

[quote name='Panna Marple']obiecanki-cacanki;)[/QUOTE]

[quote name='paula_t']Nie mogłam się dzisiaj od 13 zalogować na dogo, myślałam, że oszaleję:angryy: Nie wiem co jest nie tak z tym serwerem?!

Wojtuś, mamy niedaleko, to może razem się wybierzemy? :D[/QUOTE]
Nie obiecanki ale..... to naprawdę może się zdarzyć :D
I to razem: wojtuś z Paulą :)

Posted

Ludzie...co tu się dzieje:crazyeye::loveu:
Tyle dobrych dusz,nie wiem...nie wiem,czy to Nowy Rok tak wszystkich nastroił
czy dobre fluidy Pinczerki i Lili:loveu::loveu:ależ macie tempo i umiejętność zjednywania sobie ludzi!

Posted

[quote name='Beardedo']My z mamą jesteśmy chętne do zawiezienia jutro Węgielka do DT , tylko musimy znać szczegóły ! :multi:[/QUOTE]
Brawo! Każdy może pomóc :)

Posted

[quote name='Bgra']Ludzie...co tu się dzieje:crazyeye::loveu:
czy dobre fluidy Pinczerki i Lili:loveu::loveu:ależ macie tempo i umiejętność zjednywania sobie ludzi![/QUOTE]
Myślę, że to zadziałał " urok osobisty " piesków :-(,trudno przejść obojętnie obok takich bidulek :shake:, a dziewczyny........dziewczyny wyciągnęły to nieszczęście na światło dzienne .....

Posted

Nie moge sie zalogowac jako Mattibo - caly dzien probowalam i nic, w koncu z synem zalozylismy nowy profil i jestesmy tu jako Mattilu, ale mejl z nr konta przepadl - poprosze jeszcze raz!
Bardzo sie ciesze, ze Wegielek trafi do DT:multi:

Posted

[quote name='Beardedo']My z mamą jesteśmy chętne do zawiezienia jutro Węgielka do DT , tylko musimy znać szczegóły ! :multi:[/QUOTE]
Dzięki ogromne :loveu:
To musimy poczekać na pinczerkę lub Lili :)

Posted

Oby udało się dograć ten jutrzejszy transport, byłoby cudownie, bo nie wyobrażam sobie, żeby on miał tam jeszcze 2 dni siedzieć:shake:
Dziękujemy Beardedo za chęć pomocy:Rose:

Posted (edited)

[quote name='Beardedo']Mama napisała sms na numer podany w ogłoszeniu , ale ktoś odpisał że to pomyłka :crazyeye:
Nie ma ktoś może numeru do Pinczerki?[/QUOTE]

Beardedo, wyślij mi proszę na pw link do tego ogłoszenia, bo to ja je robiłam i mam zapisany numer do Lili (to Jej numer jest podany w ogłoszeniu). Mam nadzieję, że nic nie pochrzaniłam...:nerwy:

Edit: przeglądnęłam kilka ogłoszeń i numer jest przepisany dokładnie taki sam, jak z wiadomości od Lili....

Edited by paula_t
Posted

Jeszcze nic nie wiem bo nikt nie odpowiedział :-( :placz:
Też sama trzymam kciuki za jutro żebym dostała odpowiedź :multi:
A mam pytanie. Jak to jest z formalnościami? Idzie się do schroniska i co dalej ?

Posted

Dziękuję za zaproszenie, ale już wcześniej byłam na wątku :lol: Cieszę się, że mały lada moment opuści to smutne miejsce. Na razie nic nie deklaruję, bo jestem już "zadeklarowana" po uszy, ale będę śledzić i w razie czego dorzucę grosik.

Lili, masz pełną skrzynkę.

Posted

[quote name='basia']Kasa poszła. Miło wiedzieć, że ktoś się tymi psami zajmuje.
Dużo huskich jest w BB w schronie?[/QUOTE]

W sobotę był z tego co się orientuję tylko jeden haszczak na dużym wybiegu dla psów, czyli nie jakaś świeżynka-uciekinier, tylko już od dłuższego czasu przebywający w schronie.

[quote name='Malgoska']oby takich stukniętych więcej:)

kiedy maluszek jedzie do dt?[/QUOTE]

We wtorek :)

[quote name='paula_t']
Wojtuś, mamy niedaleko, to może razem się wybierzemy? :D[/QUOTE]

Ej, bo cioteczka Marple od tych buziaków się nie pozbiera :evil_lol:

[B]Pisałam już Ci PW. Węgielek jest już zarezerwowany na fundację i tylko ja albo Lili możemy go ze schroniska odebrać. Dodatkowo prosto ze schroniska MUSIMY jechać do weterynarza, a w domku tymczasowym podpisać umowę o tymczas. Także dziękuję za dobre chęci :loveu: ale musimy poczekać do jutra.[/B]

[quote name='Bgra']Ludzie...co tu się dzieje:crazyeye::loveu:
czy dobre fluidy Pinczerki i Lili:loveu::loveu:ależ macie tempo i umiejętność zjednywania sobie ludzi![/QUOTE]

Najważniejsze, że ten Nowy Rok dobrze się zaczął... bo jest szansa dla tych biedactw! Oby tak dalej :)

[quote name='Mattilu']Nie moge sie zalogowac jako Mattibo - caly dzien probowalam i nic, w koncu z synem zalozylismy nowy profil i jestesmy tu jako Mattilu, ale mejl z nr konta przepadl - poprosze jeszcze raz!
Bardzo sie ciesze, ze Wegielek trafi do DT:multi:[/QUOTE]

Już wysyłam ;)

Także odliczamy dni do jutra... Dziś albo jutro zakupię też wyprawkę dla naszego Węgielka żeby nie jechał do DT z pustymi łapkami :)

Posted

Wybaczcie... ale też czasami sypiam ;)

Numer z ogłoszenia może z któregoś jest zły? Bo dostałam kilka telefonów o Węgielka (na razie nic nie mówię bo nie zapeszam)
to musi być też gdzieś dobry ;)

Dziękujemy wszystkim za wpłaty :loveu:

Z P. Moniką (mamą Beardedo) już rozmawiałam i tak jak pisała Pinczerka nie mamy tego możliwości zrobić dzisiaj :-(
mimo najszczerszych chęci... Ale dziękujemy za chęć pomocy, mało kto chciałby taki kawał przejechać aby
dowieźć psiaka do DT :loveu:

Także... znowu odliczamy.... i kciuki trzymamy...