wojtuś Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Lili, Kochani witajcie :) Węgielek będzie uratowany, taka bieda, cieszę się z BDT, a Pannę Marple :loveu: ucałuję, jak tylko się spotkamy :) Quote
basia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [QUOTE]Witaj Basiu, miło Cię tu widzieć Dziękuję za chęć pomocy, już wysyłam nr konta do Ciebie![/QUOTE] Kasa poszła. Miło wiedzieć, że ktoś się tymi psami zajmuje. Dużo huskich jest w BB w schronie? Quote
Panna Marple Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='wojtuś']Lili, Kochani witajcie :) Węgielek będzie uratowany, taka bieda, cieszę się z BDT, a Pannę Marple :loveu: ucałuję, jak tylko się spotkamy :)[/QUOTE]obiecanki-cacanki;) Quote
Malgoska Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Panna Marple']Moje dzieci mówią, że jestem stuknięta:lol:[/QUOTE] oby takich stukniętych więcej:) kiedy maluszek jedzie do dt? Quote
paula_t Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Nie mogłam się dzisiaj od 13 zalogować na dogo, myślałam, że oszaleję:angryy: Nie wiem co jest nie tak z tym serwerem?! [quote name='wojtuś']...a Pannę Marple :loveu: ucałuję, jak tylko się spotkamy :)[/QUOTE] Wojtuś, mamy niedaleko, to może razem się wybierzemy? :D Quote
wojtuś Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Malgoska']oby takich stukniętych więcej:) kiedy maluszek jedzie do dt?[/QUOTE] Małgosiu we wtorek po 15.00 :) Quote
Beardedo Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 My z mamą jesteśmy chętne do zawiezienia jutro Węgielka do DT , tylko musimy znać szczegóły ! :multi: Quote
wojtuś Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Panna Marple']obiecanki-cacanki;)[/QUOTE] [quote name='paula_t']Nie mogłam się dzisiaj od 13 zalogować na dogo, myślałam, że oszaleję:angryy: Nie wiem co jest nie tak z tym serwerem?! Wojtuś, mamy niedaleko, to może razem się wybierzemy? :D[/QUOTE] Nie obiecanki ale..... to naprawdę może się zdarzyć :D I to razem: wojtuś z Paulą :) Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ludzie...co tu się dzieje:crazyeye::loveu: Tyle dobrych dusz,nie wiem...nie wiem,czy to Nowy Rok tak wszystkich nastroił czy dobre fluidy Pinczerki i Lili:loveu::loveu:ależ macie tempo i umiejętność zjednywania sobie ludzi! Quote
Pysia Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Beardedo']My z mamą jesteśmy chętne do zawiezienia jutro Węgielka do DT , tylko musimy znać szczegóły ! :multi:[/QUOTE] Brawo! Każdy może pomóc :) Quote
haliza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Bgra']Ludzie...co tu się dzieje:crazyeye::loveu: Tyle dobrych dusz,nie wiem...nie wiem,czy to Nowy Rok tak wszystkich nastroił czy dobre fluidy Pinczerki i Lili:loveu::loveu:ależ macie tempo i umiejętność zjednywania sobie ludzi![/QUOTE] Myślę, że to zadziałał " urok osobisty " piesków :-(,trudno przejść obojętnie obok takich bidulek :shake:, a dziewczyny........dziewczyny wyciągnęły to nieszczęście na światło dzienne ..... Quote
Mattilu Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Nie moge sie zalogowac jako Mattibo - caly dzien probowalam i nic, w koncu z synem zalozylismy nowy profil i jestesmy tu jako Mattilu, ale mejl z nr konta przepadl - poprosze jeszcze raz! Bardzo sie ciesze, ze Wegielek trafi do DT:multi: Quote
wojtuś Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='Beardedo']My z mamą jesteśmy chętne do zawiezienia jutro Węgielka do DT , tylko musimy znać szczegóły ! :multi:[/QUOTE] Dzięki ogromne :loveu: To musimy poczekać na pinczerkę lub Lili :) Quote
paula_t Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Oby udało się dograć ten jutrzejszy transport, byłoby cudownie, bo nie wyobrażam sobie, żeby on miał tam jeszcze 2 dni siedzieć:shake: Dziękujemy Beardedo za chęć pomocy:Rose: Quote
Beardedo Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Mama napisała sms na numer podany w ogłoszeniu , ale ktoś odpisał że to pomyłka :crazyeye: Nie ma ktoś może numeru do Pinczerki? Quote
paula_t Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) [quote name='Beardedo']Mama napisała sms na numer podany w ogłoszeniu , ale ktoś odpisał że to pomyłka :crazyeye: Nie ma ktoś może numeru do Pinczerki?[/QUOTE] Beardedo, wyślij mi proszę na pw link do tego ogłoszenia, bo to ja je robiłam i mam zapisany numer do Lili (to Jej numer jest podany w ogłoszeniu). Mam nadzieję, że nic nie pochrzaniłam...:nerwy: Edit: przeglądnęłam kilka ogłoszeń i numer jest przepisany dokładnie taki sam, jak z wiadomości od Lili.... Edited January 13, 2013 by paula_t Quote
Beardedo Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Na stronie doadopcji.pl jest inny podany . Ale na szczęście już napisałam do Lili czekam tylko na odpowiedź :multi: Quote
b-b Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Znowu Dogo przez kilka godzin nie chciało mnie zalogowac!:angryy: Mam nadzieję, że uda się już jutro odebrać maluszka. Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 ja też już miałam zakładać nowe konto:mad: trzymam kciuki za jutro...powodzenia Quote
Beardedo Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Jeszcze nic nie wiem bo nikt nie odpowiedział :-( :placz: Też sama trzymam kciuki za jutro żebym dostała odpowiedź :multi: A mam pytanie. Jak to jest z formalnościami? Idzie się do schroniska i co dalej ? Quote
agata51 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Dziękuję za zaproszenie, ale już wcześniej byłam na wątku :lol: Cieszę się, że mały lada moment opuści to smutne miejsce. Na razie nic nie deklaruję, bo jestem już "zadeklarowana" po uszy, ale będę śledzić i w razie czego dorzucę grosik. Lili, masz pełną skrzynkę. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='basia']Kasa poszła. Miło wiedzieć, że ktoś się tymi psami zajmuje. Dużo huskich jest w BB w schronie?[/QUOTE] W sobotę był z tego co się orientuję tylko jeden haszczak na dużym wybiegu dla psów, czyli nie jakaś świeżynka-uciekinier, tylko już od dłuższego czasu przebywający w schronie. [quote name='Malgoska']oby takich stukniętych więcej:) kiedy maluszek jedzie do dt?[/QUOTE] We wtorek :) [quote name='paula_t'] Wojtuś, mamy niedaleko, to może razem się wybierzemy? :D[/QUOTE] Ej, bo cioteczka Marple od tych buziaków się nie pozbiera :evil_lol: [quote name='Beardedo']My z mamą jesteśmy chętne do zawiezienia jutro Węgielka do DT , tylko musimy znać szczegóły ! :multi:[/QUOTE] [B]Pisałam już Ci PW. Węgielek jest już zarezerwowany na fundację i tylko ja albo Lili możemy go ze schroniska odebrać. Dodatkowo prosto ze schroniska MUSIMY jechać do weterynarza, a w domku tymczasowym podpisać umowę o tymczas. Także dziękuję za dobre chęci :loveu: ale musimy poczekać do jutra.[/B] [quote name='Bgra']Ludzie...co tu się dzieje:crazyeye::loveu: Tyle dobrych dusz,nie wiem...nie wiem,czy to Nowy Rok tak wszystkich nastroił czy dobre fluidy Pinczerki i Lili:loveu::loveu:ależ macie tempo i umiejętność zjednywania sobie ludzi![/QUOTE] Najważniejsze, że ten Nowy Rok dobrze się zaczął... bo jest szansa dla tych biedactw! Oby tak dalej :) [quote name='Mattilu']Nie moge sie zalogowac jako Mattibo - caly dzien probowalam i nic, w koncu z synem zalozylismy nowy profil i jestesmy tu jako Mattilu, ale mejl z nr konta przepadl - poprosze jeszcze raz! Bardzo sie ciesze, ze Wegielek trafi do DT:multi:[/QUOTE] Już wysyłam ;) Także odliczamy dni do jutra... Dziś albo jutro zakupię też wyprawkę dla naszego Węgielka żeby nie jechał do DT z pustymi łapkami :) Quote
Lili8522 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Wybaczcie... ale też czasami sypiam ;) Numer z ogłoszenia może z któregoś jest zły? Bo dostałam kilka telefonów o Węgielka (na razie nic nie mówię bo nie zapeszam) to musi być też gdzieś dobry ;) Dziękujemy wszystkim za wpłaty :loveu: Z P. Moniką (mamą Beardedo) już rozmawiałam i tak jak pisała Pinczerka nie mamy tego możliwości zrobić dzisiaj :-( mimo najszczerszych chęci... Ale dziękujemy za chęć pomocy, mało kto chciałby taki kawał przejechać aby dowieźć psiaka do DT :loveu: Także... znowu odliczamy.... i kciuki trzymamy... Quote
Recommended Posts