Martika&Aischa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Gabi79']Marticzko, nie mogłam pozwolić, aby trafił do schronu, ale też nie może u mnie zostać. Kajtuś się bardzo boi i rzuca na Czakiego. Może nie jest to groźne, ale Czaki może zacząć się bronić i co wtedy??? Czaki musi być jak najszybciej wykastrowany.[/QUOTE] Gabi kochana to chyba nie ma innego wyjścia jak prosić o deklarcje choćby te najskromniejsze i szukać chłopakowi miejsca w hoteliku .....wyściskaj chłopaków ode mnie :calus: Pani Iga nie wzięła by go choćby na kilka dni ??? zanim się wątek rozkręci ?? :roll: Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Gabi kochana to chyba nie ma innego wyjścia jak prosić o deklarcje choćby te najskromniejsze i szukać chłopakowi miejsca w hoteliku .....wyściskaj chłopaków ode mnie :calus: Pani Iga nie wzięła by go choćby na kilka dni ??? zanim się wątek rozkręci ?? :roll:[/QUOTE] Rozsyłam wątek Czakiego, ale jest mi strasznie głupio, bo dopiero co prosiłam o deklaracje dla Stefci. Co do pani Igi, to jeszcze nie wiem, na razie Czaki do jutra będzie u mnie Quote
AgusiaP Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Beatkaa']Jutro sterylka,bądź dzielna nasza dziewczynko!!![/QUOTE] Trzymamy mocno kciuki za jutro... Quote
Mysza2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Beatkaa']Jutro sterylka,bądź dzielna nasza dziewczynko!!![/QUOTE] Kciuki trzymamy Quote
Gabi79 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Mysza2']Kciuki trzymamy[/QUOTE] Z całych sił!!! Quote
giselle4 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='AgusiaP']Trzymamy mocno kciuki za jutro...[/QUOTE] sterylka ,sterylką ale jeść nie dostane:) Quote
halszka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='giselle4']sterylka ,sterylką ale jeść nie dostane:)[/QUOTE] no tak ;) kciuki zaciśnięte :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='giselle4']sterylka ,sterylką ale jeść nie dostane:)[/QUOTE] To trzymamy kciuki aby odbyła się szybciutko i bezboleśnie :) Bądź dzielna sunieczko kochana :calus: Quote
giselle4 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 trzymala sie dzielnie ale napisze michelle wszystko:) Quote
Mysza2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='giselle4']trzymala sie dzielnie ale napisze michelle wszystko:)[/QUOTE] Jak się uśmiechasz to chyba wszystko dobrze Quote
michelle04 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Śpi już Cioteczki Stefa była jednak w ciąży - 5 szczeniaczków, wet mówi, że za jakieś 2-3 tygodnie, by się rozsypała ale zabieg zniosła dzielnie i teraz odpoczywa :loveu: Quote
halszka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='michelle04']Śpi już Cioteczki Stefa była jednak w ciąży - 5 szczeniaczków, wet mówi, że za jakieś 2-3 tygodnie, by się rozsypała ale zabieg zniosła dzielnie i teraz odpoczywa :loveu:[/QUOTE] ooo kurcze jednak....odpoczywaj kochana i zdrowiej szybciutko,buziak w nochalek Quote
Mysza2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dzięki Michelle, no to mamy o 5 bezdomniaków mniej:):) Buziaki dla wszystkich:) Quote
AgusiaP Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A jednak... dobrze, że już po zabiegu niech teraz panienka odpoczywa sobie:lol: Quote
Mazowszanka13 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A jak wygląda sprawa płatności za zabieg ? Czy mam ją zgłosić do Akcja Sterylizacja ? Quote
Beatkaa Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 o kurcze..5 szczeniaków ...:-o trzymaj się Stefciu,teraz już będzie tylko lepiej :) Quote
ajw Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Stefcia dzielna dziewczyna:lol: Odpoczywaj;) Quote
michelle04 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Stefcia już w lepszej formie, młody organizm szybko się zregeneruje, wypiła wodę i zjadła trochę puszki - to dobry znak, bo pić musi dużo po zabiegu - tak zawsze powtarza mój wet, jak pije wodę będzie dobrze, a jej nawet już lekki apetyt dopisuje, rosołu wypić nie chciała - może nie lubi,ale na mięsko się skusiła :multi: Tutaj jeszcze jedna fotka z podróży, może przyda się do ogłoszeń, bo ładny wilczek z niej :loveu: Quote
AgusiaP Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Oj to dobrze jak pije i na mięsko się skusiła:lol: Quote
Recommended Posts