Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

zapraszam na wątek Emi :smile: naszej nowej sznupki z olkuskiej mordowni
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238330-EMI-maleńka-kruszynka-sznaucerka-z-olkuskiej-mordowni-w-DT-u-Brokatka-)

i drugi nasz nowy olkuszak kudłacz - potrzebuję pomocy w szukaniu domu
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238337-Sznupkowaty-kudłacz-z-olkuskiej-mordowni-w-hotelu-prosi-o-DOM

Edited by malawaszka
Posted (edited)

[quote name='[B']majamax;20243176]Dobrze ze cioteczka Olga7 ja wypatrzyla bez jej wpisu nikt by o tej biedzie nie wiedzial.
A mam teraz następną biedulkę-też wypatrzoną z Tablicy.pl : Malą kulawą sunię,jest w woj,świętokrzyskim. Cięzkie ma tam życie:nie wychodzi z domu-żyje tam jak kot.Zamiast spacerów-musi mieć kuwetę. Opiekunowie nie mogą jej wyprowadzać/chorzy/.
http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-m...m-ID24bMX.html
Może wstawię na krótko tutaj jej fot., może ktoś coś doradzi ,jak pomóc tej suni . Zalożymy jej wątek osobny chyba.

Edited by Olga7
Posted

edek napisał(a):
Olga7 załóż małej Tusi oddzielny wątek. Ona jest wręcz idealnado mojego domu. Tylko jak przekonać TZ :sad:

Masz już psa?
Pokaż tę sierotkę TZtowi, może mu serce skruszeje.

Posted

Poker napisał(a):
Masz już psa?
Pokaż tę sierotkę TZtowi, może mu serce skruszeje.

Nie mam psa, a strasznie bym chciała. Mam 4 koty, które sięnie dogadują. I miałam zapowiedziane, że ta 4 kotka to już koniec, na nicwięcej się nie zgodzi. Ale pokazać pokaże ją, spróbować zawsze warto !!! Wiem,że szanse są znikome…..

Posted

edek napisał(a):
Nie mam psa, a strasznie bym chciała. Mam 4 koty, które sięnie dogadują. I miałam zapowiedziane, że ta 4 kotka to już koniec, na nicwięcej się nie zgodzi. Ale pokazać pokaże ją, spróbować zawsze warto !!! Wiem,że szanse są znikome…..

A może powiedz że to maleństwo potrzebuje pilnie DT, bo inaczej marnie skończy w schronie.
I że tylko to chwilowe rozwiązanie...no a potem moze serce skruszeje jak zobaczy maleństwo.

Posted (edited)

Usunęlam juz fot.kulawej suni a resztę też może przeniesiemy na osobny wątek tej suni. Zostawiam na razie link.Przepraszam Elzo.

Edit : Masz rację Elzo i zaraz postaram się ,jeszcze dziś zalożyć wątek tej kulawej suni. Trudno polapac się na watku danego psa o którego psa chodzi ,jesli posty dotyczą dwu różnych psów a wątek zalożony jest przecież na tę sznaucerkę . Postaram się potem przenieśc te posty na watek kulawej suni.,jesli będzie to możliwe . /By nie zapychać bardziej wątku odpowiadam/piszę na tym samym poscie/.

Edited by Olga7
Posted

Olga7 napisał(a):
Usunęlam juz fot.kulawej suni a resztę też może przeniesiemy na osobny wątek tej suni. Zostawiam na razie link.Przepraszam Elzo.

No coś Ty Olga7 przecież to był żarcik przecież dałam uśmieszek założyłam jej wątek bo później muszę wszytko czytać bo nie wiem o co chodzi;-)

Guest Linda99
Posted

Hotelik nie mogl dzisiaj odebrac suni poniewaz Pan Tomek zachorowal i nie bylo jak zorganizowac odbioru z Nowego Sacza.Zeby sunia nie trafila do pseudo zaproponowalam temu wlascicielowi wyzsza cene za nia zeby miec gwarancje ze nikomu jej nie odda.Zgodzil sie i bedzie czekal na odbierajacego.Ostatnia rozmowa telefoniczna z tym wlascicielem byla o godzinie 20.45 Dzisiaj wieczorem wyslalismy zapytanie do paru osob czy moglyby pojechac i ja odebrac i czekamy na odpowiedz.Osoba ktora mialaby odebrac sunie musi otrzymac ode mnie pieniadze na nia i na transport.