Elza22 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 majamax napisał(a):Dobrze ze cioteczka Olga7 ja wypatrzyla bez jej wpisu nikt by o tej biedzie nie wiedzial. Dokładnie zgadzam się;-) Quote
Anula Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Może do Głogowa by się udało sunię przewieźć pociągiem? No chyba,że już są inne plany bo się pogubiłam. Quote
malawaszka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) zapraszam na wątek Emi :smile: naszej nowej sznupki z olkuskiej mordowni http://www.dogomania.pl/forum/threads/238330-EMI-maleńka-kruszynka-sznaucerka-z-olkuskiej-mordowni-w-DT-u-Brokatka-) i drugi nasz nowy olkuszak kudłacz - potrzebuję pomocy w szukaniu domu http://www.dogomania.pl/forum/threads/238337-Sznupkowaty-kudłacz-z-olkuskiej-mordowni-w-hotelu-prosi-o-DOM Edited January 8, 2013 by malawaszka Quote
Poker Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Może ją zabrać na przechowanie dopóki Elza22 ma zajęte DT i przez ten czas organizować transport.Chyba ,że wcześniej znajdzie DS. Quote
Olga7 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 (edited) [quote name='[B']majamax;20243176]Dobrze ze cioteczka Olga7 ja wypatrzyla bez jej wpisu nikt by o tej biedzie nie wiedzial. A mam teraz następną biedulkę-też wypatrzoną z Tablicy.pl : Malą kulawą sunię,jest w woj,świętokrzyskim. Cięzkie ma tam życie:nie wychodzi z domu-żyje tam jak kot.Zamiast spacerów-musi mieć kuwetę. Opiekunowie nie mogą jej wyprowadzać/chorzy/. http://tablica.pl/oferta/tusia-nie-m...m-ID24bMX.html Może wstawię na krótko tutaj jej fot., może ktoś coś doradzi ,jak pomóc tej suni . Zalożymy jej wątek osobny chyba. Edited January 9, 2013 by Olga7 Quote
edek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Olga7 załóż małej Tusi oddzielny wątek. Ona jest wręcz idealnado mojego domu. Tylko jak przekonać TZ :sad: Quote
edek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Kciukasy cały czas zaciskam za sznaucerkę !!! Quote
Poker Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 edek napisał(a):Olga7 załóż małej Tusi oddzielny wątek. Ona jest wręcz idealnado mojego domu. Tylko jak przekonać TZ :sad: Masz już psa? Pokaż tę sierotkę TZtowi, może mu serce skruszeje. Quote
edek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Poker napisał(a):Masz już psa? Pokaż tę sierotkę TZtowi, może mu serce skruszeje. Nie mam psa, a strasznie bym chciała. Mam 4 koty, które sięnie dogadują. I miałam zapowiedziane, że ta 4 kotka to już koniec, na nicwięcej się nie zgodzi. Ale pokazać pokaże ją, spróbować zawsze warto !!! Wiem,że szanse są znikome….. Quote
Vicky62 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 edek napisał(a):Nie mam psa, a strasznie bym chciała. Mam 4 koty, które sięnie dogadują. I miałam zapowiedziane, że ta 4 kotka to już koniec, na nicwięcej się nie zgodzi. Ale pokazać pokaże ją, spróbować zawsze warto !!! Wiem,że szanse są znikome….. A może powiedz że to maleństwo potrzebuje pilnie DT, bo inaczej marnie skończy w schronie. I że tylko to chwilowe rozwiązanie...no a potem moze serce skruszeje jak zobaczy maleństwo. Quote
Elza22 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 proszę mi tu wątku nie zaśmiecać ;-) założyłam małej wątek bo później się nie mogę połapać się o jakiego psa chodzi http://www.dogomania.pl/forum/threads/238354-Tusia-nie-ma-prawdziwego-życia-mimo-tego-że-ma-dom-!! Quote
Olga7 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 (edited) Usunęlam juz fot.kulawej suni a resztę też może przeniesiemy na osobny wątek tej suni. Zostawiam na razie link.Przepraszam Elzo. Edit : Masz rację Elzo i zaraz postaram się ,jeszcze dziś zalożyć wątek tej kulawej suni. Trudno polapac się na watku danego psa o którego psa chodzi ,jesli posty dotyczą dwu różnych psów a wątek zalożony jest przecież na tę sznaucerkę . Postaram się potem przenieśc te posty na watek kulawej suni.,jesli będzie to możliwe . /By nie zapychać bardziej wątku odpowiadam/piszę na tym samym poscie/. Edited January 9, 2013 by Olga7 Quote
Elza22 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Olga7 napisał(a):Usunęlam juz fot.kulawej suni a resztę też może przeniesiemy na osobny wątek tej suni. Zostawiam na razie link.Przepraszam Elzo. No coś Ty Olga7 przecież to był żarcik przecież dałam uśmieszek założyłam jej wątek bo później muszę wszytko czytać bo nie wiem o co chodzi;-) Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Elza22 napisał(a):ja mam jakieś złe przeczucia oj nie kracz... mnie też w brzuchu się jakiś niepokój zagnieździł ale zrzucam to na brak wiadomości Quote
Vicky62 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 I nadal cisza...nic nikt nie wie, co z sunią? Quote
Guest Linda99 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Hotelik nie mogl dzisiaj odebrac suni poniewaz Pan Tomek zachorowal i nie bylo jak zorganizowac odbioru z Nowego Sacza.Zeby sunia nie trafila do pseudo zaproponowalam temu wlascicielowi wyzsza cene za nia zeby miec gwarancje ze nikomu jej nie odda.Zgodzil sie i bedzie czekal na odbierajacego.Ostatnia rozmowa telefoniczna z tym wlascicielem byla o godzinie 20.45 Dzisiaj wieczorem wyslalismy zapytanie do paru osob czy moglyby pojechac i ja odebrac i czekamy na odpowiedz.Osoba ktora mialaby odebrac sunie musi otrzymac ode mnie pieniadze na nia i na transport. Quote
Recommended Posts