Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest majamax
Posted

Ja rozmawialam z nim dzisiaj , zarezerwowalam i powiedzialam ze musze zorganizowac odbior od niego.Dzisiaj do wieczora musze dac odpowiedz kiedy bedzie odebrana.Czy ktos ma moze kontakt do AniB ktora razem z Aga-ta wyciaga psy z Nowego Targ? moze one by pomogly

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PDT to nie lepiej do mnie ją dowieść wyjdzie dużo taniej bo wiadomo że mała tak zaraz nie może iść do adopcji bo pewnie będzie potrzebowała sporo czasu żeby zaufać i sterylka.

Posted

majamax napisał(a):
Ale czy Ty mozesz ja od razu przyjac?
nie no tak jak pisałam za dwa tygodnie ale to takie maleństwo że może ktoś może ją przechować bo szkoda płacić za PDT

Posted

Elza22 napisał(a):
PDT to nie lepiej do mnie ją dowieść wyjdzie dużo taniej bo wiadomo że mała tak zaraz nie może iść do adopcji bo pewnie będzie potrzebowała sporo czasu żeby zaufać i sterylka.

pewnie, że lepiej - ja napisałam co mam do zaoferowania bo niestety do mnie nie mogę jej wziąć, TZ się zbuntował chwilowo... tylko kawałdrogi do Ciebie straszny

Posted

Jestem i ja u malutkiej.
Ponieważ jestem przeciwna PDT uważam ,że przewiezienie małej do BDT u Elza22 jest dużo lepszym wyjściem.
Z Nowego Sącza do Głogowa jest ok.480 km. To kawał ,ale może się uda kawałkami ją powieźć. Dołożę się do transportu wtedy,

Posted

Pokerku, ale elza22 może małą wziąć dopiero za dwa tygodnie i o ten czas się wszystko rozbija. Chociaż na ten czas, aby jej znaleźć przechowanie najlepiej niedaleko Nowego Sącza...

Posted

Kurde...że ja tak daleko mieszkam :( Dosznaucerowałabym się dostatecznie ;)

Niezależnie od szmata drogi ( szmaty ? ) coś wyskrobię dla małej. Patrzeć nie mogę ...ten jej wygięty przepraszająco grzbiecik :(

Posted

farmerka63 napisał(a):
Jak facet chce ją jutro oddać ( sprzedać ) , to trzeba ją brać. Może do jakiegokolwiek hoteliku ? Byle dalej !

no to zaproponowałam co mogłam, ale nie podoba się, więc nie mam innej opcji dla tej suni :(

Posted

malawaszka napisał(a):
no to zaproponowałam co mogłam, ale nie podoba się, więc nie mam innej opcji dla tej suni :(
Faktycznie trzeba ją zabrać no ja nic nie poradzę mąż nie zgodzi się na 3 psy nie ma szans mogę ją zabrać dopiero jak sunia która jest u mnie pojedzie do domu...

Posted

Propozycja Malawaszki jest jedyna i najlepsza w tej sytuacji. Myślę, że nie ma co kombinować, tylko brać małą - niech ją Ulka przechowa. Damy radę , dziewczyny. Pozostawienie jej dzień choćby dłużej w obecnym miejscu może być fatalne w skutkach....

Guest majamax
Posted

Przed chwila rozmawialam z tym ktory sprzedaje sunie.Powiedzialam ze ja zabieram tylko czekam na transport z Nowego Sacza.Moja znajoma Linda99 przyszla mi z pomoca i zalatwila dla psinki hotelik w Wieliczce w ogrzewanym pomieszczeniu do tego hotelik sam odbierze psine, czekam jeszcze na telefon zeby ustalic termin odbioru.Ciesze sie bardzo ze znalazlo sie wyjscie i psinka bedzie bezpieczna.

Guest majamax
Posted

boks w budynku ogrzewanym to jest narazie na dwa trzy tygodnie dopoki u malawaszki zwolni sie miejsce.

Posted

Całe szczęście.Widać,że domek chce się małej pozbyć jako strasznego "kłopotu". Pewnie miała być maskotką dla dzieci...i się znudziła...Ta jej przeraźliwie smutna mordka i te zaniedbane, wystraszone oczy Eh, psinko.... Dobrze,że są jeszcze tak zwariowane ciotki, które przejmują się losem maleńkiej....

Posted

Super, że jutro malutka opuści ten swój dotychczasowy, okropny domek. Jakoś nie wierzę, że facet czekałby dłużej. Jeśli tak bardzo chce się jej pozbyć, to opchnąłby byle komu :-(. Sunia jedzie do hotelu k/Wieliczki, czy Niepołomic?
Już doczytałam, że Wieliczka, dobrze jej będzie u p.Tomka :lol:

Guest majamax
Posted

ten pobyt w hoteliku i transport sponsoruje Linda99 a potem zobaczymy.Sunia pojedzie do hoteliku w Lednicy Gornej

Guest majamax
Posted

Dobrze ze cioteczka Olga7 ja wypatrzyla bez jej wpisu nikt by o tej biedzie nie wiedzial.