Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Historii tej małej nie znamy ktoś znalazł ogłoszenia i tak poszło. Pewnie jest patrząc na zdjęcia że to maleństwo potrzebuje pomocy...Facet chce za nią 200 zł

Edited by Elza22
  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vicky62 napisał(a):
Zapisuję sobie.
A czy wiadomo co z sunią.Dziś ktoś miał ją kupić

Z tego co wyczytałam to zrozumiałam że mała zarezerwowana i czeka na podróż do DT nie wiem czy do mnie bo to kawał drogi czy gdzieś bliżej ale na potwierdzenie tej informacji poczekamy bo pogubiłam się na tamtym wątku.

Guest majamax
Posted

Ta psina wyglada na bardzo przestraszona i trzeba by bylo jak najszybciej zorganizowac pomoc.Pieniadze na suczke wysle do osoby ktora bedzie organizowala jej dt i odbior od tego czlowieka.Obiecal ze poczeka na wiadomosc kiedy przyjedzie ktos po odbior ale mysle ze nie bedzie czekal za dlugo, jak nie dostanie dzisiaj wiadomosci to odda pierwszemu lepszemu.Czy jest ktos kto moze pomoc tej psinie? ja pracuje za granica i moge tylko ofiarowac pieniadze.

Guest majamax
Posted

Tekst ogloszenia byl z Nowego Sacza.Zaraz napisze do malawaszki

Posted

majamax napisał(a):
Tekst ogloszenia byl z Nowego Sacza.Zaraz napisze do malawaszki

To trzeba szukać cioteczki z Nowego Sącza lub okolic.Cioteczki pomóżcie ja nie wiem jak się szuka kogoś po miejscowości na dogo :( I też nie wiem gdziemieszka malawaszka :(

Posted

Malawaszka jest z okolic Siewierza. Próbowałam do Niej dzwonić na komórkę, ale nie odbiera (widać nie może); będę jeszcze próbować. Myślę, że trzeba właściciela uprzedzić, że sunia będzie kupiona na 100% tylko musimy zorganizować odbiór, powinien zgodzić się. Może osoba, która rezerwowała sunię mogła by zadzwonić?

Posted (edited)

[quote name='edek']To trzeba szukać cioteczki z Nowego Sącza lub okolic.Cioteczki pomóżcie ja nie wiem jak się szuka kogoś po miejscowości na dogo :( I też nie wiem gdziemieszka malawaszka :(

Znalazłam na Tablica.pl ogloszenia o sznaucerce do oddania a napisalam, prosilam o pomoc tej przerażonej sznaucerce na wątku kudlaczki Piszczalki.
Wątek Piszczalki ,gdzie sa inf.o szukaniu pomocy tej sznaucerce :http://www.dogomania.pl/forum/threads/238231-Marznące-kudłate-maleństwo-w-schronie-z-cechami-yorka-Transport-do-Warszawy-potrzebny/page2

A tak przy okazji - z Tablicy.pl taka przerażona malutka sznupeczka -widac ,że bardzo boi się tam i w domu nie jest chyba trzymana /tylko wpuszczona na fot./ -taka kruszynka ...Może i jej jakoś by dalo sie pomoc znalezc dom ,by nie trafila w łapy rozmnażaczy czy wrednych ludzi ???
http://tablica.pl/oferta/sznaucer-ID23VMf.html

Edited by Olga7
Guest majamax
Posted

Psina jest zarezerwowana i ten sprzedajacy wie ze organizuje odbior.Trzeba zadzialac w miare szybko zeby nie oddal byle komu.

Posted (edited)

Sznaucerka jest w Nowym Sączu -stamtąd byla oglaszana. Teraz ma szansę trafić do bezpiecznego,dobrego domu i ludzi ,gdzie nie będzie już nigdy bać się żyć i przepraszać,że żyje oraz bać się każdego czlowieka w jej otoczeniu.Będzie mogla żyć w końcu spokojnie,szczęsliwa i kochana przez dobrych ludzi.

Edited by Olga7
Posted

czyli nie kupił jej ten co miał dzisiaj kupić???? majamax kiedy rozmawiałaś z gościem?

ja dziś ogarniałam kolejne psiaki - miniaturkę z Olkusza zawoziłam do DT w Dąbrowie u pańci mojego Brokatka, a drugiego sznupkowatego miałam wziąć do siebie do kojca, ale okazał się mniejszy niż myślałam i został w hotelu bo tam lepsza buda dla niego - moja jest ogromna i bałam się, że będzie marzł... także ja mam dwa kolejne psiaki "na głowie"

Dla tej suni byłoby miejsce u Ulki12 w PDT - ale ja nie jestem w stanie pojechać do Nowego Sącza - DT jest w okolicach Myszkowa/Częstochowy - ja mogę gdzieś po małą wyjechać, ale z NS ktoś musiałby ją zabrać i podwieźć np w okolice Olkusza czy gdzieś tam