sybil Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Żeby tylko sprzedający dotrzymał obietnicy, bardzo chciał pozbyć się suni :-(. Boję się co może zrobić jeśli odbiór będzie się przeciągać. Quote
Elza22 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 jestem załamana:-(:-(:-(:-( dzwoniłam tam nieaktualne ale jak zapytałam czy pojechała do hotelu to nie wiedzieli o co mi chodzi powiedziała że nie wie dokładnie kto zabrał psa ale chyba jakiś facet bo jej nie ma w domu a mąż się tym zajmował... Quote
Nutusia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Może jednak hotel... Z TAKIMI ludźmi nie można niczego ustalić, załatwić. W ich słowniku słowo "odpowiedzialność" nie istnieje! Quote
Olga7 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Zaniepokoilam się teraz i zadzw.na ten nr -odebrala żona /jest teraz poza domem/i z tego co wie,to raczej psa kupila jakaś kobieta .Nie udalo się zdobyc tel.do męża a pani mówi,że mają się wyprowadzac w tym roku a psem nie bardzo wtedy mogą się zająć a mają male dziecko..To może juz trzeba pytac ludzi,ktorzy mieli kupic tę sznupkę albo rozmwiać z mężem ,bo żona nie wie dokladnie ,skąd i kto kupil sznaucerkę -mąż to zalatwial. Mam nadzieję,że to kobieta z tej akcji z dogo. Quote
Guest Linda99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Razem z Poker probowalysmy do dzisiaj szukac transportu ale do tej pory nikt sie nie podjal.Wczoraj wieczorem obiecali za 300 zl poczekac na odbiorce.Proboje sie tam dodzwonic ale nikt nie odbiera.Oni nie wiedza ze ona miala jechac do hoteliku tylko ze czeka na odbior.Moze powiedzieli ze nie aktualne bo czekaja na odbior przez kogos kto im przywiezie te 300 zlotych.Proboje sie tam dodzwonic Quote
Guest Linda99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ludzie prosze do nich nie dzwonic pies jest dla mnie zarezerwowany nikt go nie oddal.Organizuje transport dla tego psiaka. Quote
Elza22 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 dziwne jest to wszystko każdemu co innego mówi nie rozumiem... Quote
Guest Linda99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Dala mi telefon do swojego meza i z nim ustalam cala sprawe. Quote
Guest Linda99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Dzisiaj po 17 godzinie wyjezdza z Krakowa Pani ktora odbierze psinke w moim imieniu.Mysle ze wszystko przebiegnie pomyslnie i sunia bedzie bezpieczna. Quote
Vicky62 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 To trzymam kciuki za pomyślne załatwienie tej całej sprawy. Quote
Poker Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Linda99 napisał(a):Dzisiaj po 17 godzinie wyjezdza z Krakowa Pani ktora odbierze psinke w moim imieniu.Mysle ze wszystko przebiegnie pomyslnie i sunia bedzie bezpieczna. Dobrze,że weszłam na wątek, bo ja też jutro załatwiłam transport nowego Sącza do Wieliczki. Muszę go w takim razie odwołać i powiedzieć dziewczynie , która miała wieźć sunię ,żeby nie dzwoniła do faceta. Quote
malawaszka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 majamax napisał(a):Przed chwila rozmawialam z tym ktory sprzedaje sunie.Powiedzialam ze ja zabieram tylko czekam na transport z Nowego Sacza.Moja znajoma Linda99 przyszla mi z pomoca i zalatwila dla psinki hotelik w Wieliczce w ogrzewanym pomieszczeniu do tego hotelik sam odbierze psine, czekam jeszcze na telefon zeby ustalic termin odbioru.Ciesze sie bardzo ze znalazlo sie wyjscie i psinka bedzie bezpieczna. Linda99 napisał(a):Ludzie prosze do nich nie dzwonic pies jest dla mnie zarezerwowany nikt go nie oddal.Organizuje transport dla tego psiaka. ja się już pogubiłam - majamax pisała, że na nią zarezerwowana sunia, teraz Linda99 że na nią - mam nadzieję, że ludzie którzy ją sprzedają się w tym łapią, Quote
sybil Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 O matko, trzymam wszystkie możliwe :kciuki::kciuki::kciuki:, żeby kruszynka bezpiecznie dziś wylądowała w Lednicy. (Gdybym była zmotoryzowana to maleńka już jechała by do hotelu, ale niestety :shake:...) Quote
Poker Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Wygląda na to ,ze Linda99 i majamax współpracują ze sobą w sprawie suni. Przydałaby się teraz tutaj Linda. Quote
edek Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Kciukasy zaciskam nadal. Z tego co kojarzę to te cioteczki razem ogarniają wykup i transport małej ;) Quote
Vicky62 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 edek napisał(a):Kciukasy zaciskam nadal. Z tego co kojarzę to te cioteczki razem ogarniają wykup i transport małej ;) Też tak zrozumiałam... Quote
farmerka63 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 A ja już nie ogarniam tej kuwety ;), ale wierzę, że najważniejsze w tej sprawie dzieje się poza forum. Grunt, żeby mała została szczęśliwie wyzwolona :) Pozostaje nam kibicować :) Quote
Guest Linda99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 majmax podsyla mi od czasu do czasu watki psin ktore potrzebuja pomocy i tak tez bylo z ta sznaucerka. U Pana Tomka w hoteliku mam psa ktory tez na dogomanii szukal pomocy postanowilam szybko zareagowac i zalatwic miejsce i transport dla tej przerazonej sznaucerki.W miedzy czasie dzwonilam do wlascicieli suni zeby zarezerwowac ja ale mimo wszystko balam sie ze bedacy na miejscu ktos moze da im wiecej pieniedzy i oddadza do pseudo.Cena stanela dzisiaj na 350 zlotych za psiaka. Wlasciciele hoteliku i Aga-ta znalezli osobe ktora pojedzie o 17 z Krakowa do Nowego Sacza po sunie, zpalci im i zabierze do Pana Tomka.Poniewaz ona nie posiada zadnych szczepien ani ksiazeczki zdrowia bedzie musial zobaczyc ja weterynarz w Wieliczce/ bardzo dobry / i orzec co nalezy dalej robic.Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy i tez czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc ze psina juz jest bezpieczna. Quote
malawaszka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 zaraz się facet zajmie na poważnie handlem psami jak mu tak podbijacie cenę... ale nie moja kasa, nie moja sprawa... Quote
Guest Linda99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Co mozna bylo zrobic ?zostawic ja tam i za 150 zlotych zostawic psa na pastwe losu Quote
Vicky62 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Nieźle...suka bez szczepień i książeczki zdrowia za 350zł.:angryy: Dziadzisko mógłby sie chociaż o to postarać,nawet jeśli pierwsza cena była 200zł:angryy: Quote
sybil Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Myślę, że tu chodziło przede wszystkim o ratowanie biedulki przed pseudo; gdyby dziewczyny nie "zachęciły" go do czekania, to kto wie czy malizna nie siedziała by już w jakiejś klatce w pseudo i czekała na cieczkę :-(. Dzięki majmax i Linda99 mam nadzieję, że będzie miała lepszą przyszłość. Quote
Guest Linda99 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Przed chwila mialam rozmowe z Aga-ta i Ania ktore odebraly psinke z Nowego Sacza.Psina jest mocno przerazona itrzesla sie jak galareta.Dziewczyny owinely ja w kocyk i siedzi teraz spokojniej.W zwiazku z tym ze ona jest bardzo strachliwa Aga-ta zabiera ja do siebie do domu na pare dni zeby sie troche uspokoila bo stwiedzila ze do hoteliku jej od razu nie chce oddac.Bardzo dziekuje dziewczynom ze pojechaly po odbior psiny i teraz jest juz bezpieczna.One odebraly ja przed paroma minutami i sa teraz w drodze do domu. Quote
Recommended Posts