Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Jestem na zaproszenie Martiki. Deklaruję 20,00 zł stałej. Proszę na PW dane do wpłaty.[/QUOTE]

[quote name='Maruda666']Też z zaproszenia Martiki. Stałej nie dam rady, ale jednorazowo podeślę 30zł.[/QUOTE]

Dziewczynki z całego serca Wam DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu:
Dianko zapisz deklaracja stała od cioci gosiaczek1984 : 10 zł deklaracji stałej :multi::loveu: przesłałam już Gosi numerek konta do wpłat ale prosi aby jej co miesiąc przypomnieć.

Posted

[quote name='Panna Marple']Jestem Ciotki:lol: i na dobry początek daję 100zł jednorazówki-jeno numeru konta nie mam[/QUOTE]

ciocia kochana wiedziałam że przyjdziesz :multi: choć już mi głupio prosić Cię o pomoc bo wiem jak bardzo pomagasz ...
z całego serducha Ci dziękuję :loveu:
Dianka jak się zjawi to roześle numerek konta :)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Jestem na zaproszenie Martiki. Deklaruję 20,00 zł stałej. Proszę na PW dane do wpłaty.[/QUOTE]

Alla, jesteś wielka i absolutnie kochana!

Posted

[quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Martiki. Przykro mi, ale jedynie dyszką mogę wspomóc Uszatka, na razie przez 10 miesięcy.[/QUOTE]

Havanko kochana tu każda złotóweczka się liczy :multi: pięknie Ci dziękuję cudowna kobietko :loveu:

Posted

Ja też na stałe się nie zadeklaruję ale na leczenie Uszatka przeleję na razie dyszkę, tylko konto podeślijcie na pw
Uwielbiam takie wielki radary, moja Świnusia też takie posiada i od czasu jak ją mamy wszystkie uszatki kocham

Posted

[quote name='masza44']Ja też na stałe się nie zadeklaruję ale na leczenie Uszatka przeleję na razie dyszkę, tylko konto podeślijcie na pw
Uwielbiam takie wielki radary, moja Świnusia też takie posiada i od czasu jak ją mamy wszystkie uszatki kocham[/QUOTE]

Maszko :loveu: jak tylko Diana się zaloguje roześle numerek konta ..pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

Czy któraś cioteczka zrobi turbo bazar dla chłopaczka? Oddam 2 grupony do cinema city, ważne do jutra więc bazar musi być naprawdę turbo żeby zdążyć skorzystać. Jakby coś to PW.

Posted

[quote name='fona']Mogę wystawić błyskawiczny bazarek z książką Nowe oblicze Greya, ktoś chętny?[/QUOTE]

ciocia fona kochana na pewno chętni się znajdą :) jak zwykle niezawodna :loveu: dziękujemy :loveu: Dziewczynki wierzę że jeszcze chwilka i nasz Uszatek będzie i skonsultowany i bezpieczny w DT :multi: wtedy dopiero odetchnę i wreszcie będę spała spokojnie .....

Posted

[quote name='misiadg']Czy któraś cioteczka zrobi turbo bazar dla chłopaczka? Oddam 2 grupony do cinema city, ważne do jutra więc bazar musi być naprawdę turbo żeby zdążyć skorzystać. Jakby coś to PW.[/QUOTE]

Klauduś kochana dziękujemy pięknie :loveu: Dziewczynki pomoże ktoś z bazarkiem ??? bardzo proszę :oops:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ciocia fona kochana na pewno chętni się znajdą :) jak zwykle niezawodna :loveu: dziękujemy :loveu: Dziewczynki wierzę że jeszcze chwilka i nasz Uszatek będzie i skonsultowany i bezpieczny w DT :multi: wtedy dopiero odetchnę i wreszcie będę spała spokojnie .....[/QUOTE]

No właśnie nie wiem, czy wystawiać jedną książkę, czy poczekać na belę i zrobić duży bazar, dlatego w międzyczasie zmieniłam opis... :)

Posted

[quote name='fona']No właśnie nie wiem, czy wystawiać jedną książkę, czy poczekać na belę i zrobić duży bazar, dlatego w międzyczasie zmieniłam opis... :)[/QUOTE]

ciocia kochana Wasze bazarki są przepiękne :loveu: było by wspaniale gdyby udało się zrobić kolejny bazarek z Belcią dla Uszatka :loveu: