diana79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 jestem w szoku :crazyeye: ile Kochanych Istot się zjawiło z pomocą dla Uszataka :loveu::multi: nie wiem jak mam Wam wszystkim dziękować :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: aż się popłakałam jak to wszystko zobaczyłam z samego rana :placz: ale niespodzianka :multi: nie wiem czy teraz zdążę powysyłać wszystkim konto bo za niedługo jedziemy po Uszatka i zawozimy go do DT razem z Dżekusiem :multi::multi::multi::multi: trzymajcie mocno kciuki :thumbs: w razie czego uzupełnię popołudniu lub wieczorem wszystko :) Quote
yolanovi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::lol: Quote
anica Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Witam się :) zapoznam się z Uszatkiem, ale w styczniu.... to mogę, wspierać jedynie duchowo-zadeklarowana jestem na maksa:shake:!.. zapisuję...... Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='DONnka']Jestem i ja u bidusia... Niesamowite ma te uszyska :loveu: Dopiszcie i moje 10 zł dla Uszatka Macie już jakiś pomysł, gdzie go zabrać ? Przegłosujemy wsparcie finansowe dla niego w SKARPECIE OWCZARKOWEJ - sądzę, że to tylko formalność, więc możecie liczyć albo na dofinansowanie hotelu albo leczenia albo zakup karmy DONneczko kochana dziękuję :loveu:skarpeta owczarkowa wspaniały pomysł :loveu: i tyle dobrego robicie :loveu: [quote name='wojtuś']Martiko jestem :), zajrzę, dziś już upadłem po pieskach z Jedlicze Witaj wujaszku :loveu: [quote name='Jessii']ja również dotarłam stałej teraz nie mogę zadeklarować, ale dorzucę troszkę dla chłopaczka ciocia dziękuje :loveu: [quote name='ewu']Ciocie na razie jednorazowo bo nie wiem czy nie będę miała całości do płacenia za psiaka w hoteliku..... Proszę o dane do przelewu na pw. Cudny Dziadzio... ewu nasza kochana - ślicznie dziękuję :loveu: [quote name='kakadu']martika przepraszam, ale od kilku dni mam tusię; http://www.dogomania.pl/forum/threads/238354-Tusia-juz-w-DT-zbieramy-na-leczenie-Pomocy!!!! trzeba jej amputować nogę, bo stare, zniedbane złamanie w stawie skokowym zrobiło z niej kalekę z kończyną zginającą się w każdym możliwym kierunku; najpierw musimy ją wysterylizować a potem ta amputacja; sterylkowa skarbonka soemy i 3x nam odda pieniądze, ale dopiero po operacji, a za operacje trzeba zapłacić; plus leczenie przeziębienia, dodatkowe badania, wspomniana amputacja...; to wszystko kosztuje, a nie ma skąd dobierać tych pieniędzy... :shake: Martuś kochana trzymam kciuki :( ech ...tyle nieszczęścia :(:(:( trzymam mocno kciuki za sunieczkę !!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Dostałam PW od cioci Akrum - dla Uszatka wpłaci 10 zł jednorazowo :multi: Akrum kochana - z całego serducha dziękuję :loveu: Diana podeślij cioci numerek konta do wpłat na @ : [email protected] Quote
Havanka Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Moja pierwsza wpłata na Uszatka już w drodze. Powodzenia psiaczku ! Quote
inka33 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Uszatku, kiedy dasz nam głos, że już jesteż zaopiekowany i bezpieczny...? I trzymamy kciuki, żeby ten guz nie był przesadnie paskudny jednak... :kciuki: Quote
yolanovi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 dziewczyny pojechały po Uszata i malucha o 10.00, więc na wieści jeszcze będziemy musieli poczekać. A tymczasem kciuki mocno zaciskamy Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Oj czekamy czekamy i kciuki z całych sił zaciskamy!!!!!!!!!!!! Quote
Bjuta Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Poszło 25 jednorazowo. Sorry, że nie więcej, ale w styczniu, się już całkiem spłukałam... Quote
__Lara Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='yolanovi']dziewczyny pojechały po Uszata i malucha o 10.00, więc na wieści jeszcze będziemy musieli poczekać. A tymczasem kciuki mocno zaciskamy[/QUOTE] Cudownie, czekamy :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Uszatek już bezpieczny :) razem z Dżekim :) oba psiki zawieźliśmy do Pani Izy z fundacji Nadir (mieszka zaraz obok DT gdzie psiaki trafią) Uszatek został tam zbadany przez weta, ogólnie wszystko jest dobrze, temp. trochę podwyższona ale to może być spowodowane stresem, uszka brudne do czyszczenia, serce ok, narośl na brzuchu nie jest groźna, to jest przerost, zgrubienie samej skóry, nawet to nie obejmuje tkanki, jak dobrze zrozumiałam, ma kilka brodawek większych, może już za tydzień jak się go podkarmi to będzie miał to usunięte, to nic groźnego w schronisku miał wczoraj robione badania krwi, wyniki dopiero poznamy w poniedziałek Uszatek na kilka dni zostanie na obserwacji pod okiem weta w fundacji Nadir, w kojcu gdzie ma ocieploną budę i będzie wypuszczany na wybieg, jak wszystko będzie dobrze, nie będzie miał biegunek i nie będzie żadnych problemów to trafi do domowego Dt o którym była mowa :) Uszatek jest cudownym psem, bardzo wesoły, cieszył się ogromnie jak go zabraliśmy ze schronu, w aucie grzecznie siedział, weterynarzowi pozwolił się zbadać od góry do dołu ;) zero agresji, bał się trochę ale nie było paniki :) super pies :) zaraz wstawię kilka fotek a dzisiejszej akcji :) Quote
Aimez_moi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ale wiesci super....:) Zdjecia ciastek na bazarek juz wyslane...... Quote
yolanovi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 bardzo sie cieszę, że już chlopaki bezpieczne i dobrze, że ta narośl nie jest groźna ale może warto by jednak było zrobić histopatologie po usunięciu, tak dla 100% pewności i spokoju? Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ależ się cieszę że ten guz to nie paskudztwo :multi: Dzielny i kochany Uszatek !!!!!!!:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Bjuta']Poszło 25 jednorazowo. Sorry, że nie więcej, ale w styczniu, się już całkiem spłukałam...[/QUOTE] Bjutko to bardzo bardzo dużo - Dziękujemy :loveu: Quote
inka33 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Wreszcie zaopiekowany! Tak się cieszę, Uszatku! :sweetCyb: A teraz marsz na Turbo-bazar misiadg dla Usza[SIZE=4]tka: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ODZINY-KONIEC! Quote
diana79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 fotki nie oddają jego uroku te uszka są rozbrajające ;) na całym ciele ma pełno blizn od pogryzień :( Quote
diana79 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 tu już wcina ugotowany ryż z mięskiem :) tu patrzy tęsknie za nami jak odchodziliśmy :( Quote
yolanovi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 taki kochany pycholek, jaki przytulony. malutki Dżekuś też widzę wtula się ile ma tylko sił. pewnie przestraszony był bardzo Quote
Aimez_moi Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ale uszy.....:):) sliczny dziadziunio.....:) Quote
Recommended Posts