Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie. Wątek bidulka przeczytałam od A do Zet, nad malutkim Wegielkiem się ubeczałam.....jak dam rade to skromnym grosikiem wesprę, ale po niedzieli. Na wszelki wypadek o nr konta poproszę! I wyciągajcie go jak najszybciej! Boże niech ta zima się chociaż skończy bo myśleć o tych wszystkich bidulach nie mogę! :(:(

Posted

[quote name='Jota67']Jestem na zaproszenie. Wątek bidulka przeczytałam od A do Zet, nad malutkim Wegielkiem się ubeczałam.....jak dam rade to skromnym grosikiem wesprę, ale po niedzieli. Na wszelki wypadek o nr konta poproszę! I wyciągajcie go jak najszybciej! Boże niech ta zima się chociaż skończy bo myśleć o tych wszystkich bidulach nie mogę! :(:([/QUOTE]

ciocia Jota pięknie dziękujemy:loveu: jak tylko się Diana zjawi na pewno roześle numerek konta do wpłat :)

Posted

[quote name='Malgoska']dziękuję za zaproszenie;
zapiszę wątek ale finansowo na razie nie jestem w stanie pomóc :([/QUOTE]

[quote name='tymuś']melduję się na zaproszenie i podrzucam!!![/QUOTE]

ślicznie Wam dziękuję za przybycie :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Alla Chrzanowska']Jestem na zaproszenie Martiki. Deklaruję 20,00 zł stałej. Proszę na PW dane do wpłaty.

[quote name='Panna Marple']Jestem Ciotki:lol: i na dobry początek daję 100zł jednorazówki-jeno numeru konta nie mam

[quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Martiki. Przykro mi, ale jedynie dyszką mogę wspomóc Uszatka, na razie przez 10 miesięcy.

[quote name='katarzyna09']Martiko,stałej nie dam rady,mogę staruszka wspomóc tylko skromną 10,-

[quote name='masza44']Ja też na stałe się nie zadeklaruję ale na leczenie Uszatka przeleję na razie dyszkę, tylko konto podeślijcie na pw
Uwielbiam takie wielki radary, moja Świnusia też takie posiada i od czasu jak ją mamy wszystkie uszatki kocham

[quote name='fona']....z Belą zrobimy bazarek dla Uszatka...

[quote name='misiadg']Czy któraś cioteczka zrobi turbo bazar dla chłopaczka? Oddam 2 grupony do cinema city, ważne do jutra więc bazar musi być naprawdę turbo żeby zdążyć skorzystać. Jakby coś to PW.

[quote name='Martika@Aischa']od cioci Maria1957 : jednorazowo 5 zł :loveu: konto już wysłałam ...Marysiu dziękuję :loveu:

[quote name='saphira18']też jedynie dyszką wspomóc mogę i oczywiście ogłoszeniami jak będziecie chciały:lol:
proszę o konto na pw

[quote name='Jota67']Jestem na zaproszenie. Wątek bidulka przeczytałam od A do Zet, nad malutkim Wegielkiem się ubeczałam.....jak dam rade to skromnym grosikiem wesprę, ale po niedzieli. Na wszelki wypadek o nr konta poproszę! I wyciągajcie go jak najszybciej! Boże niech ta zima się chociaż skończy bo myśleć o tych wszystkich bidulach nie mogę! :(:(

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki z całego serca Wam DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu:
Dianko zapisz deklaracja stała od cioci gosiaczek1984 : 10 zł deklaracji stałej :multi::loveu: przesłałam już Gosi numerek konta do wpłat ale prosi aby jej co miesiąc przypomnieć.

[quote name='Dancik']"30zł Danuta M. Sosnowiec" to ja :) ....sorry zapomniałam podać nick.

[quote name='soboz4']Bożena S. to ja...

[quote name='fona']Zrobimy, już wysłałam Beli zdjęcia, będzie dla Uszatka i kogoś jeszcze, tymczasem zapraszam:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238792-Nowe-oblicze-Greya-dla-Uszatka-do-19-01-godz-23?p=20290290#post20290290

Marudka666 : 30 zł jednorazowo - nie wiem czemu się nie skopiowało :(
[quote name='Martika@Aischa']ślicznie Wam dziękuję za przybycie :loveu:

Zebrałam w całość dzisiejsze deklaracje żeby Dianie było łatwiej odnotować jak się zaloguje :)

Edit : Ciocia Bjuta : poprosi numerek konta - wpłata jednorazowa :loveu:
+ ciocia MALWA : 20 zł - jednorazowo :loveu:
+ ciocia MoniaB : 10 zł - deklaracja stała :loveu:

Edited by Martika@Aischa
Posted

Jestem na zaproszenie Martiki. Stałej nie deklarauję, ale jednorazowo 20 zł dołożę dla psinki.

Gdzie on teraz jsst - czy w schronie? A jeśli dlaej w schronie, to czy jest szansa na wyjscie z tego miejsca i kiedy?

I co z tym guzem, bo wygląda okropnie, przeciez to musi cuchnąc strasznie, a do tego goleć. Biedny psiak......

Posted

[quote name='MALWA']Jestem na zaproszenie Martiki. Stałej nie deklarauję, ale jednorazowo 20 zł dołożę dla psinki.

Gdzie on teraz jsst - czy w schronie? A jeśli dlaej w schronie, to czy jest szansa na wyjscie z tego miejsca i kiedy?

I co z tym guzem, bo wygląda okropnie, przeciez to musi cuchnąc strasznie, a do tego goleć. Biedny psiak......[/QUOTE]
Ciocia Malwa pięknie dziękuję :loveu::loveu: tak Uszatek jest w schronie ...ma jechać jak najszybciej do DT ..czekamy na Dianę ...guz jak dla mnie wygląda paskudnie choć wet w schronisku nie widzi potrzeby wykonania badań :( trzeba go jak najszybciej zabrać ze schronu :( i o to właśnie walczymy!!!

[quote name='Aimez_moi']Melduje sie na zaproszenie......
mam fajna puszke coastek .....moze na bazarek?[/QUOTE]

Aneczko oczywiście że tak .....pięknie dziękujemy :loveu: