Maria1957 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']od cioci Maria1957 : jednorazowo 5 zł :loveu: konto już wysłałam ...Marysiu dziękuję :loveu:[/QUOTE] ... będę zaglądać do Uszatka ... Quote
saphira18 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 też jedynie dyszką wspomóc mogę i oczywiście ogłoszeniami jak będziecie chciały:lol: proszę o konto na pw Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='saphira18']też jedynie dyszką wspomóc mogę i oczywiście ogłoszeniami jak będziecie chciały:lol: proszę o konto na pw[/QUOTE] ciocia :loveu::loveu::loveu: Quote
Jota67 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jestem na zaproszenie. Wątek bidulka przeczytałam od A do Zet, nad malutkim Wegielkiem się ubeczałam.....jak dam rade to skromnym grosikiem wesprę, ale po niedzieli. Na wszelki wypadek o nr konta poproszę! I wyciągajcie go jak najszybciej! Boże niech ta zima się chociaż skończy bo myśleć o tych wszystkich bidulach nie mogę! :(:( Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Jota67']Jestem na zaproszenie. Wątek bidulka przeczytałam od A do Zet, nad malutkim Wegielkiem się ubeczałam.....jak dam rade to skromnym grosikiem wesprę, ale po niedzieli. Na wszelki wypadek o nr konta poproszę! I wyciągajcie go jak najszybciej! Boże niech ta zima się chociaż skończy bo myśleć o tych wszystkich bidulach nie mogę! :(:([/QUOTE] ciocia Jota pięknie dziękujemy:loveu: jak tylko się Diana zjawi na pewno roześle numerek konta do wpłat :) Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Maria1957']... będę zaglądać do Uszatka ...[/QUOTE] Marysiu kochana zostań z nami KONIECZNIE :calus: Quote
Malgoska Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 dziękuję za zaproszenie; zapiszę wątek ale finansowo na razie nie jestem w stanie pomóc :( Quote
tymuś Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 melduję się na zaproszenie i podrzucam!!! Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Malgoska']dziękuję za zaproszenie; zapiszę wątek ale finansowo na razie nie jestem w stanie pomóc :([/QUOTE] [quote name='tymuś']melduję się na zaproszenie i podrzucam!!![/QUOTE] ślicznie Wam dziękuję za przybycie :loveu: Quote
keakea Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 To ja :( mam kompletne pustki na koncie, a do pensji jeszcze 2 tygodnie :( Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) [quote name='Alla Chrzanowska']Jestem na zaproszenie Martiki. Deklaruję 20,00 zł stałej. Proszę na PW dane do wpłaty. [quote name='Panna Marple']Jestem Ciotki:lol: i na dobry początek daję 100zł jednorazówki-jeno numeru konta nie mam [quote name='Havanka']Jestem na zaproszenie Martiki. Przykro mi, ale jedynie dyszką mogę wspomóc Uszatka, na razie przez 10 miesięcy. [quote name='katarzyna09']Martiko,stałej nie dam rady,mogę staruszka wspomóc tylko skromną 10,- [quote name='masza44']Ja też na stałe się nie zadeklaruję ale na leczenie Uszatka przeleję na razie dyszkę, tylko konto podeślijcie na pw Uwielbiam takie wielki radary, moja Świnusia też takie posiada i od czasu jak ją mamy wszystkie uszatki kocham [quote name='fona']....z Belą zrobimy bazarek dla Uszatka... [quote name='misiadg']Czy któraś cioteczka zrobi turbo bazar dla chłopaczka? Oddam 2 grupony do cinema city, ważne do jutra więc bazar musi być naprawdę turbo żeby zdążyć skorzystać. Jakby coś to PW. [quote name='Martika@Aischa']od cioci Maria1957 : jednorazowo 5 zł :loveu: konto już wysłałam ...Marysiu dziękuję :loveu: [quote name='saphira18']też jedynie dyszką wspomóc mogę i oczywiście ogłoszeniami jak będziecie chciały:lol: proszę o konto na pw [quote name='Jota67']Jestem na zaproszenie. Wątek bidulka przeczytałam od A do Zet, nad malutkim Wegielkiem się ubeczałam.....jak dam rade to skromnym grosikiem wesprę, ale po niedzieli. Na wszelki wypadek o nr konta poproszę! I wyciągajcie go jak najszybciej! Boże niech ta zima się chociaż skończy bo myśleć o tych wszystkich bidulach nie mogę! :(:( [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki z całego serca Wam DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu: Dianko zapisz deklaracja stała od cioci gosiaczek1984 : 10 zł deklaracji stałej :multi::loveu: przesłałam już Gosi numerek konta do wpłat ale prosi aby jej co miesiąc przypomnieć. [quote name='Dancik']"30zł Danuta M. Sosnowiec" to ja :) ....sorry zapomniałam podać nick. [quote name='soboz4']Bożena S. to ja... [quote name='fona']Zrobimy, już wysłałam Beli zdjęcia, będzie dla Uszatka i kogoś jeszcze, tymczasem zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238792-Nowe-oblicze-Greya-dla-Uszatka-do-19-01-godz-23?p=20290290#post20290290 Marudka666 : 30 zł jednorazowo - nie wiem czemu się nie skopiowało :( [quote name='Martika@Aischa']ślicznie Wam dziękuję za przybycie :loveu: Zebrałam w całość dzisiejsze deklaracje żeby Dianie było łatwiej odnotować jak się zaloguje :) Edit : Ciocia Bjuta : poprosi numerek konta - wpłata jednorazowa :loveu: + ciocia MALWA : 20 zł - jednorazowo :loveu: + ciocia MoniaB : 10 zł - deklaracja stała :loveu: Edited January 17, 2013 by Martika@Aischa Quote
inka33 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Uszatku, czy Ty wiesz, co tu dziewczyny wyprawiają dla Ciebie? Okropnie cudne rzeczy, więc uszy do góry, chłopaku! :buzi: Quote
misiadg Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 podpatrzyłam od Cioteczki Fony i zrobiłam sama bazar :o mam nadzieję, że się ktoś skusi... http://www.dogomania.pl/forum/threads/238796-2-bilety-do-Cinema-City-ca%C5%82a-Polska%21-Turbo-bazar-do-18-01-g-16-00 Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='keakea']To ja :( mam kompletne pustki na koncie, a do pensji jeszcze 2 tygodnie :([/QUOTE] ciocia najważniejsze że jesteś z nami :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='misiadg']podpatrzyłam od Cioteczki Fony i zrobiłam sama bazar :o mam nadzieję, że się ktoś skusi... http://www.dogomania.pl/forum/threads/238796-2-bilety-do-Cinema-City-cała-Polska!-Turbo-bazar-do-18-01-g-16-00 Klauduś dziękujemy :loveu: Quote
inka33 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='misiadg']podpatrzyłam od Cioteczki Fony i zrobiłam sama bazar :o mam nadzieję, że się ktoś skusi... http://www.dogomania.pl/forum/threads/238796-2-bilety-do-Cinema-City-cała-Polska!-Turbo-bazar-do-18-01-g-16-00 Turbo-Cioteczka! :klacz: Quote
MALWA Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jestem na zaproszenie Martiki. Stałej nie deklarauję, ale jednorazowo 20 zł dołożę dla psinki. Gdzie on teraz jsst - czy w schronie? A jeśli dlaej w schronie, to czy jest szansa na wyjscie z tego miejsca i kiedy? I co z tym guzem, bo wygląda okropnie, przeciez to musi cuchnąc strasznie, a do tego goleć. Biedny psiak...... Quote
Aimez_moi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Melduje sie na zaproszenie...... mam fajna puszke coastek .....moze na bazarek? Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='MALWA']Jestem na zaproszenie Martiki. Stałej nie deklarauję, ale jednorazowo 20 zł dołożę dla psinki. Gdzie on teraz jsst - czy w schronie? A jeśli dlaej w schronie, to czy jest szansa na wyjscie z tego miejsca i kiedy? I co z tym guzem, bo wygląda okropnie, przeciez to musi cuchnąc strasznie, a do tego goleć. Biedny psiak......[/QUOTE] Ciocia Malwa pięknie dziękuję :loveu::loveu: tak Uszatek jest w schronie ...ma jechać jak najszybciej do DT ..czekamy na Dianę ...guz jak dla mnie wygląda paskudnie choć wet w schronisku nie widzi potrzeby wykonania badań :( trzeba go jak najszybciej zabrać ze schronu :( i o to właśnie walczymy!!! [quote name='Aimez_moi']Melduje sie na zaproszenie...... mam fajna puszke coastek .....moze na bazarek?[/QUOTE] Aneczko oczywiście że tak .....pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Bjuta Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Kochani, ja stałej nie dam rady... ale jednorazowo coś mu na pewno poślę! Poproszę o nr konta Uszatka. Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ciocia Bjutka - Dziękujemy z całego serducha :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Nie mogę nic poprawnie dziś skopiować :( ech.... Quote
Elza22 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 jestem na zaproszenie zapisuje wrócę i poczytam Quote
Martika&Aischa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Elza22']jestem na zaproszenie zapisuje wrócę i poczytam[/QUOTE] Witaj ciocia :) zostań z nami koniecznie :) Quote
Recommended Posts