Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przybiegłam za Martika&Aischa.
Przeczytałam na wątku, a potem na fb, że jest propozycja DT. Ciotki, działajcie, błagam, bo będzie za późno tak jak dla Węgielka:placz:

Posted

paula_t napisał(a):
Przybiegłam za Martika&Aischa.
Przeczytałam na wątku, a potem na fb, że jest propozycja DT. Ciotki, działajcie, błagam, bo będzie za późno tak jak dla Węgielka:placz:

Ciocia Paula cieszę się że jesteś z nami :loveu: Biedny Węgielek aż serce pęka :(:(:( Uszatkowi musi się UDAĆ !!!!!!!!!!!

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ciocia Paula cieszę się że jesteś z nami :loveu: Biedny Węgielek aż serce pęka :(:(:( Uszatkowi musi się UDAĆ !!!!!!!!!!!

Ja odkąd zobaczyłam, że Węgielek nie żyje nie mogę przestać płakać. Siedzę i piszę jak taki cyborg na tej klawiaturze, a po policzkach płyną łzy:placz: A już tak się cieszyłam, że wyjdzie z tego koszmaru....
Mogę poogłaszać Uszata jeśli jeszcze nie ma ogłoszeń.

Posted

paula_t napisał(a):
Ja odkąd zobaczyłam, że Węgielek nie żyje nie mogę przestać płakać. Siedzę i piszę jak taki cyborg na tej klawiaturze, a po policzkach płyną łzy:placz: A już tak się cieszyłam, że wyjdzie z tego koszmaru....
Mogę poogłaszać Uszata jeśli jeszcze nie ma ogłoszeń.

Było by wspaniale :) czym więcej ogłoszeń tym większa szansa dla "malucha" :loveu:
Węgielek był już tak blisko :(:(:( nie potrafię tego zrozumieć :( strasznie przykro :(:(:( biedna ...mała psina :(

Posted

to może zacznijmy deklaracje na dt zbierac i jakieś szybkie decyzje dziewczyny. na dobry poczatek ode mnie dyszka stałej dla biedaka. kto się przyłączy?

Posted

yolanovi napisał(a):
to może zacznijmy deklaracje na dt zbierac i jakieś szybkie decyzje dziewczyny. na dobry poczatek ode mnie dyszka stałej dla biedaka. kto się przyłączy?

Jolu ja z Iwonką na pewno bazarki wspomagające ....fona również deklarowała pomoc w bazarkach ...dobrze było by wszystko zbierać na bieżąco w jednym poście ..... będziemy wiedziały na czym stoimy i może to pomoże podjąć szybszą decyzję o przeniesieniu Uszatka do DT.

Posted

bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc :) :loveu::multi:
na razie wstrzymajmy się z decyzją o płatnym dt bo Danusia jest właśnie w trakcie ustalania DT dla Uszatka, dziś chyba będzie decyzja, trzymajcie mocno kciuki musi się udać :thumbs:

Romina_74 a ten Dt jest domowy tak? bo chyba tylko domowe wchodzę w grę

mam kilka fotek z sobotniej wizyty w schronisku
biedak choć przez chwile miał swojego człowieka, był najedzony :(

Posted

wczoraj porobiłam Uszatkowi ogłoszenia na kilkunastu portalach na Katowice woj sląskie bo z bazarku pewnie będzie trzeba poczekać, tekst wzięłam taki jak jest w pierwszym poście
a poniżej plakat Uszatka zrobiony przez kogoś z fb :)
ale ogloszeń nigdy za dużo więc jeżeli ktoś chciałby zrobić to będę wdzięczna bardzo :)