Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Bjuta']Wągielek nie doczekał DT (zabrakło jednej nocy), może zapytajcie czy DT nie wziąłby Uszatka? http://www.dogomania.pl/forum/threads/238549-Węgielek-kolejna-WALCZĄCA-O-ŻYCIE-ofiara-schroniskowych-pogryzień-błaga-o-pomoc!?p=20271168#post20271168 o rany :(:(:( strasznie mi przykro :(:(:( Quote
paula_t Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Przybiegłam za Martika&Aischa. Przeczytałam na wątku, a potem na fb, że jest propozycja DT. Ciotki, działajcie, błagam, bo będzie za późno tak jak dla Węgielka:placz: Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 paula_t napisał(a):Przybiegłam za Martika&Aischa. Przeczytałam na wątku, a potem na fb, że jest propozycja DT. Ciotki, działajcie, błagam, bo będzie za późno tak jak dla Węgielka:placz: Ciocia Paula cieszę się że jesteś z nami :loveu: Biedny Węgielek aż serce pęka :(:(:( Uszatkowi musi się UDAĆ !!!!!!!!!!! Quote
paula_t Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia Paula cieszę się że jesteś z nami :loveu: Biedny Węgielek aż serce pęka :(:(:( Uszatkowi musi się UDAĆ !!!!!!!!!!! Ja odkąd zobaczyłam, że Węgielek nie żyje nie mogę przestać płakać. Siedzę i piszę jak taki cyborg na tej klawiaturze, a po policzkach płyną łzy:placz: A już tak się cieszyłam, że wyjdzie z tego koszmaru.... Mogę poogłaszać Uszata jeśli jeszcze nie ma ogłoszeń. Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 paula_t napisał(a):Ja odkąd zobaczyłam, że Węgielek nie żyje nie mogę przestać płakać. Siedzę i piszę jak taki cyborg na tej klawiaturze, a po policzkach płyną łzy:placz: A już tak się cieszyłam, że wyjdzie z tego koszmaru.... Mogę poogłaszać Uszata jeśli jeszcze nie ma ogłoszeń. Było by wspaniale :) czym więcej ogłoszeń tym większa szansa dla "malucha" :loveu: Węgielek był już tak blisko :(:(:( nie potrafię tego zrozumieć :( strasznie przykro :(:(:( biedna ...mała psina :( Quote
yolanovi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ja wykupiłam Uszatkowi pakiet 90-ciu ogłoszeń na bazarku u CatAngel ale jeszcze nie są zrobione Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 yolanovi napisał(a):Ja wykupiłam Uszatkowi pakiet 90-ciu ogłoszeń na bazarku u CatAngel ale jeszcze nie są zrobione Jolu na jakie województwo ??? Quote
paula_t Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 A na jakie województwo ogłaszać Uszata i z jakim tekstem jest ogłaszany? Chodzi o to, żeby się ogłoszenia nie zdublowały i nie pokasowali. Quote
bela51 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Tak mi przykro z powodu Węgielka.:-( Dziewczyny, spieszmy sie z tą pomocą dla dla Uszatka. Ktory to juz raz okazuje sie, ze pomoc przychodzi za późno...:-( Quote
yolanovi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 to może zacznijmy deklaracje na dt zbierac i jakieś szybkie decyzje dziewczyny. na dobry poczatek ode mnie dyszka stałej dla biedaka. kto się przyłączy? Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 yolanovi napisał(a):to może zacznijmy deklaracje na dt zbierac i jakieś szybkie decyzje dziewczyny. na dobry poczatek ode mnie dyszka stałej dla biedaka. kto się przyłączy? Jolu ja z Iwonką na pewno bazarki wspomagające ....fona również deklarowała pomoc w bazarkach ...dobrze było by wszystko zbierać na bieżąco w jednym poście ..... będziemy wiedziały na czym stoimy i może to pomoże podjąć szybszą decyzję o przeniesieniu Uszatka do DT. Quote
bela51 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ode mnie tez dyszka dla biedaka, no i z fona zrobimy dla niego bazar. Quote
yolanovi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Jolu na jakie województwo ??? na nasz województwo, śląskie - miasto Katowice. to ten bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/238028-Hop-Up-raz-dwa-90-og%C5%82osze%C5%84-Tw%C3%B3j-zwierzak-ma-%29-Zapraszam?p=20271695#post20271695 Quote
Nadziejka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sciskam ogromnie za to serdunko:modla:zapraszam na bazarus Uszatkowy http://www.dogomania.pl/forum/threads/238578-Slodkosci-i-ksiazka-na-Ratunrk-Uszatkowi!13-01-20-01?p=20268548#post20268548 Wegieleczku.....:-(:-(:-(:-( Quote
Dancik Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Czołem dziewczynki :)...deklaruję 30zł. stałej na Uszatka. Quote
Nadziejka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Dancik napisał(a):Czołem dziewczynki :)...deklaruję 30zł. stałej na Uszatka. :loveu::buzi::iloveyou::tree1:Danunia przyszla:buzi: Quote
yolanovi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 na weekend zapowiadają solidne mrozy - oby nasza pomoc przyszła na czas..... Quote
Aryste Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 widzialam ze deklaracje byly chyba juz wczesniej na watku... mozee warto by bylo je pozbierac... Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc :) :loveu::multi: na razie wstrzymajmy się z decyzją o płatnym dt bo Danusia jest właśnie w trakcie ustalania DT dla Uszatka, dziś chyba będzie decyzja, trzymajcie mocno kciuki musi się udać :thumbs: Romina_74 a ten Dt jest domowy tak? bo chyba tylko domowe wchodzę w grę mam kilka fotek z sobotniej wizyty w schronisku biedak choć przez chwile miał swojego człowieka, był najedzony :( Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 a tu guz/narośl jaką ma na brzuchu :( mam nadzieję że to nic groźnego:shake: Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 wczoraj porobiłam Uszatkowi ogłoszenia na kilkunastu portalach na Katowice woj sląskie bo z bazarku pewnie będzie trzeba poczekać, tekst wzięłam taki jak jest w pierwszym poście a poniżej plakat Uszatka zrobiony przez kogoś z fb :) ale ogloszeń nigdy za dużo więc jeżeli ktoś chciałby zrobić to będę wdzięczna bardzo :) Quote
Recommended Posts