yolanovi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 no to kciuki zaciśnięte. niech biedaczek jak najszybciej jedzie do DT. oby ta narośl nie była niczym poważnym, trzeba to jak najszybciej skonsulotować z wetem. Czekamy na konkretne informacje - jaka pomoc byłaby ewntualnie potrzebna Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 schroniskowy wet oczywiście nie widzi żadnego problemu z tym guzem... ja też czekam z niecierpliwością na informację co z DT jak się tylko czegoś dowiem to zaraz dam znać :) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zaciskam z całych sił i czekam na wiadomości ....niech Uszatek jak najszybciej opuści schron!!! I niech się spełni :) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Tego guza trzeba koniecznie pokazać wetowi poza schroniskiem bo wygląda brzydko :( ech...mam nadzieję że pomoc nie przyjdzie za późno :( czekam na wiadomości ........ Quote
paula_t Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Trzymamy mocno kciuki, żeby udało się z tym DT! Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zapraszam Was na bazarek dla Uszatlka, polowa dochodu z bazarku dla NIego. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238331-Totalny-misz-masz-dla-2-onkowych-staruszkow-do-25-01-2013-r?p=20243706#post20243706 Quote
yolanovi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 i juz sie na bazarku zameldowałam :) Belu czy fanty są u Ciebie czy gdzieś dalej? Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 yolanovi napisał(a):i juz sie na bazarku zameldowałam :) Belu czy fanty są u Ciebie czy gdzieś dalej? Wszystko jest u mnie. Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 już są robione ogłoszenia które zamówiła ylanowi :) bo właśnie mi na maila linki aktywacyjne przychodzą :) Quote
yolanovi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 bela51 napisał(a):Wszystko jest u mnie. czyli odbiór osobisty możliwy, jakby co? Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 osoba która chce dać Dt Uszatkowi dopytuje się jeszcze o stan jego zdrowia, Danusia czeka na info kiedy będzie miał badanie krwi, i pojawiła się druga opcja płatnego dt 200zł/mc z fundacji Nadir gdyby nie wypaliło z obecnym DT ale wciąż szukamy dalej Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Cieszę się że mamy różne opcje i nie stoimy w miejscu :) teraz tylko rozsądnie wybrać DT i zacząć leczyć chłopaka ...no i fundusze ważne ...dziewczynki zbierze ktoś deklaracje z wątku chłopaka w jeden post ? Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 yolanovi napisał(a):to może zacznijmy deklaracje na dt zbierac i jakieś szybkie decyzje dziewczyny. na dobry poczatek ode mnie dyszka stałej dla biedaka. kto się przyłączy? bela51 napisał(a):Ode mnie tez dyszka dla biedaka, no i z fona zrobimy dla niego bazar. Dancik napisał(a):Czołem dziewczynki :)...deklaruję 30zł. stałej na Uszatka. zebrałam deklaracje stałe 10zł yolanovi 10zł bela51 30zł Dancik bardzo Wam dziękuję, nawet jak uda się znaleźć BDT to i tak sporo będzie potrzeba na leczenie, utrzymanie itd Quote
inka33 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Guz nieładny rzeczywiście... :( Ale może okaże się jednak niegroźny (np. przepuklina) i za to trzymam kciuki! :thumbs: Quote
__Lara Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 yolanovi napisał(a):no to kciuki zaciśnięte. niech biedaczek jak najszybciej jedzie do DT. oby ta narośl nie była niczym poważnym, trzeba to jak najszybciej skonsulotować z wetem. Czekamy na konkretne informacje - jaka pomoc byłaby ewntualnie potrzebna Też mam nadzieję, że ta narośl to nic poważnego... Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 ja też licze że to narośl i nic groźnego Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Kochani, a kto jest osoba decyzyjna w sprawach Uszatka ? Czy dt lub hotel juz zalatwiony ? Czy mamy pomoc w poszukiwaniach ? Czy czekacie na zebranie deklaracji ? Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 bela51 napisał(a):Kochani, a kto jest osoba decyzyjna w sprawach Uszatka ? Czy dt lub hotel juz zalatwiony ? Czy mamy pomoc w poszukiwaniach ? Czy czekacie na zebranie deklaracji ? przed chwilą rozmawiałam z Danusią i tak: osoba decyzyjna to Danusia Lukosz jej dane kontaktowe są na pierwszej stronie, nie ma jej jeszcze na dogo jest tylko na fb DT jest w trakcie załatwiania na razie Danusia ma trzy opcje 1. DT z Chorzowa - propozycja z fb w trakcie ustalania szczegółów bo nie wiadomo do końca czy jest całkiem bezpłatny czy tylko za karmę i leczenie, i na jaki termin, wieczorem ma być rozmowa kolejna 2. drugi DT jest z Katowic z fundacji Nadir za 250zł jest wolne miejsce bezterminowo tylko trzeba by zebrać wczesniej deklracje 3. trzeci Dt z Zielonki pod Warszawą ale warunek aby psy się dogadały z rezydentem czego nie możemy zagwarantować ale w ostateczności załatwi się jakoś transport i będziemy próbować deklaracje chyba będzie trzeba już zbierać bo nawet jak uda się załatwić BDT o trzeba mieć pieniądze na utrzymanie i leczenie bo bez tego to nikt go nie weźmie Danusia deklaruje 50zł miesięcznie więc na razie mamy 100zł miesięcznie dla Uszatka :) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 diana79 napisał(a):przed chwilą rozmawiałam z Danusią i tak: osoba decyzyjna to Danusia Lukosz jej dane kontaktowe są na pierwszej stronie, nie ma jej jeszcze na dogo jest tylko na fb DT jest w trakcie załatwiania na razie Danusia ma trzy opcje 1. DT z Chorzowa - propozycja z fb w trakcie ustalania szczegółów bo nie wiadomo do końca czy jest całkiem bezpłatny czy tylko za karmę i leczenie, i na jaki termin, wieczorem ma być rozmowa kolejna 2. drugi DT jest z Katowic z fundacji Nadir za 250zł jest wolne miejsce bezterminowo tylko trzeba by zebrać wczesniej deklracje 3. trzeci Dt z Zielonki pod Warszawą ale warunek aby psy się dogadały z rezydentem czego nie możemy zagwarantować ale w ostateczności załatwi się jakoś transport i będziemy próbować deklaracje chyba będzie trzeba już zbierać bo nawet jak uda się załatwić BDT o trzeba mieć pieniądze na utrzymanie i leczenie bo bez tego to nikt go nie weźmie Danusia deklaruje 50zł miesięcznie więc na razie mamy 100zł miesięcznie dla Uszatka :) Dianko to zbieraj i weźmy się wspólnie za rozsyłanie wątku ...ja mam straszny młyn w pracy więc z czasem ciężko ale w wolnej chwili będę rozsyłała gdzie tylko się da ...musimy zdążyć POMÓC temu biedakowi żeby nie okazało się że pieniążki są ...DT jest .....tfu tfu tfu ....jeśli chodzi o starsze psiaki zawsze się boję że nie zdążymy :( Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 ok to zbieramy deklaracje :) bo bez tego to go nie wyciągniemy ale konto będę może podawać dopiero jak już będzie wszystko ustalone i jak wyjdzie ze schronu ok? albo od razu mogę podawać bo i tak kasa jest potrzebna na już na weta, transport itd Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 zbieram miesięczne i oczywiście jednorazowe deklaracje aby jak ajszybciej go stamtąd wyciągnąć jestem bardzo wdzięczna za każda pomoc, za obecność na wątku, za rozsyłanie itd :) Quote
piescofajnyjest Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 ja juz jestem taka zapsiona, ze z kaska to nie dam rady....:( ale na obecnosc moja mozecie liczyc!!! Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 dziękuję za obecnośc na wątku :) ja sama niestety nie mogę pomóc finansowo bo za chwilę sama będę potrzebować pomocy ... Quote
diana79 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 na fb są tez już 2 miesięczne deklaracje po 20 i 30zl :) jutro wszystko ogarnę i wstawię na pierwszą stronę, musi się udać! Quote
Recommended Posts