Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to kciuki zaciśnięte. niech biedaczek jak najszybciej jedzie do DT. oby ta narośl nie była niczym poważnym, trzeba to jak najszybciej skonsulotować z wetem. Czekamy na konkretne informacje - jaka pomoc byłaby ewntualnie potrzebna

Posted

schroniskowy wet oczywiście nie widzi żadnego problemu z tym guzem...

ja też czekam z niecierpliwością na informację co z DT jak się tylko czegoś dowiem to zaraz dam znać :)

Posted

osoba która chce dać Dt Uszatkowi dopytuje się jeszcze o stan jego zdrowia, Danusia czeka na info kiedy będzie miał badanie krwi,
i pojawiła się druga opcja płatnego dt 200zł/mc z fundacji Nadir gdyby nie wypaliło z obecnym DT
ale wciąż szukamy dalej

Posted

Cieszę się że mamy różne opcje i nie stoimy w miejscu :) teraz tylko rozsądnie wybrać DT i zacząć leczyć chłopaka ...no i fundusze ważne ...dziewczynki zbierze ktoś deklaracje z wątku chłopaka w jeden post ?

Posted

yolanovi napisał(a):
to może zacznijmy deklaracje na dt zbierac i jakieś szybkie decyzje dziewczyny. na dobry poczatek ode mnie dyszka stałej dla biedaka. kto się przyłączy?

bela51 napisał(a):
Ode mnie tez dyszka dla biedaka, no i z fona zrobimy dla niego bazar.

Dancik napisał(a):
Czołem dziewczynki :)...deklaruję 30zł. stałej na Uszatka.

zebrałam deklaracje stałe
10zł yolanovi
10zł bela51
30zł Dancik

bardzo Wam dziękuję, nawet jak uda się znaleźć BDT to i tak sporo będzie potrzeba na leczenie, utrzymanie itd

Posted

yolanovi napisał(a):
no to kciuki zaciśnięte. niech biedaczek jak najszybciej jedzie do DT. oby ta narośl nie była niczym poważnym, trzeba to jak najszybciej skonsulotować z wetem. Czekamy na konkretne informacje - jaka pomoc byłaby ewntualnie potrzebna

Też mam nadzieję, że ta narośl to nic poważnego...

Posted

bela51 napisał(a):
Kochani, a kto jest osoba decyzyjna w sprawach Uszatka ?
Czy dt lub hotel juz zalatwiony ? Czy mamy pomoc w poszukiwaniach ?
Czy czekacie na zebranie deklaracji ?

przed chwilą rozmawiałam z Danusią i tak:
osoba decyzyjna to Danusia Lukosz jej dane kontaktowe są na pierwszej stronie, nie ma jej jeszcze na dogo jest tylko na fb
DT jest w trakcie załatwiania na razie Danusia ma trzy opcje
1. DT z Chorzowa - propozycja z fb w trakcie ustalania szczegółów bo nie wiadomo do końca czy jest całkiem bezpłatny czy tylko za karmę i leczenie, i na jaki termin, wieczorem ma być rozmowa kolejna
2. drugi DT jest z Katowic z fundacji Nadir za 250zł jest wolne miejsce bezterminowo tylko trzeba by zebrać wczesniej deklracje
3. trzeci Dt z Zielonki pod Warszawą ale warunek aby psy się dogadały z rezydentem czego nie możemy zagwarantować ale w ostateczności załatwi się jakoś transport i będziemy próbować

deklaracje chyba będzie trzeba już zbierać bo nawet jak uda się załatwić BDT o trzeba mieć pieniądze na utrzymanie i leczenie bo bez tego to nikt go nie weźmie

Danusia deklaruje 50zł miesięcznie

więc na razie mamy 100zł miesięcznie dla Uszatka :)

Posted

diana79 napisał(a):
przed chwilą rozmawiałam z Danusią i tak:
osoba decyzyjna to Danusia Lukosz jej dane kontaktowe są na pierwszej stronie, nie ma jej jeszcze na dogo jest tylko na fb
DT jest w trakcie załatwiania na razie Danusia ma trzy opcje
1. DT z Chorzowa - propozycja z fb w trakcie ustalania szczegółów bo nie wiadomo do końca czy jest całkiem bezpłatny czy tylko za karmę i leczenie, i na jaki termin, wieczorem ma być rozmowa kolejna
2. drugi DT jest z Katowic z fundacji Nadir za 250zł jest wolne miejsce bezterminowo tylko trzeba by zebrać wczesniej deklracje
3. trzeci Dt z Zielonki pod Warszawą ale warunek aby psy się dogadały z rezydentem czego nie możemy zagwarantować ale w ostateczności załatwi się jakoś transport i będziemy próbować

deklaracje chyba będzie trzeba już zbierać bo nawet jak uda się załatwić BDT o trzeba mieć pieniądze na utrzymanie i leczenie bo bez tego to nikt go nie weźmie

Danusia deklaruje 50zł miesięcznie

więc na razie mamy 100zł miesięcznie dla Uszatka :)

Dianko to zbieraj i weźmy się wspólnie za rozsyłanie wątku ...ja mam straszny młyn w pracy więc z czasem ciężko ale w wolnej chwili będę rozsyłała gdzie tylko się da ...musimy zdążyć POMÓC temu biedakowi żeby nie okazało się że pieniążki są ...DT jest .....tfu tfu tfu ....jeśli chodzi o starsze psiaki zawsze się boję że nie zdążymy :(

Posted

ok to zbieramy deklaracje :) bo bez tego to go nie wyciągniemy
ale konto będę może podawać dopiero jak już będzie wszystko ustalone i jak wyjdzie ze schronu ok?

albo od razu mogę podawać bo i tak kasa jest potrzebna na już na weta, transport itd

Posted

zbieram miesięczne i oczywiście jednorazowe deklaracje aby jak ajszybciej go stamtąd wyciągnąć

jestem bardzo wdzięczna za każda pomoc, za obecność na wątku, za rozsyłanie itd :)