Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny - dajcie znać, czy pytać w naszym zaprzyjaźnionym DT o Uszatka. Jest on płatny 250 zł za miesiąc, ale Pani woli brać psy starsze, schorowane, jeździ z nimi do weta. Oczywiście koszty wizyt również musiały byście pokrywać. Dajcie znać czy jesteście zainteresowane to skontaktujemy się z nią.

Posted

zapytam Danusię która zajmuję się Uszatkiem w sprawie dt bardzo dziekuę za pmoc :):loveu:
na fb też jest kilka propozycji dt dla Uszatka ale co z tego wyjdzie to zobaczymy trzymajcie kciuki aby coś się udało!
Ewuniu bardzo dziekuję za bazarek :):loveu:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Zagladam rankiem do nunia :modla:
Dianko czy bedziesz zbierac pieniazki dla Uszenka?

z bazarku to mogę zbierać na swoje konto :)

Uszatku w górę pokazuj się wszystkim

Posted

bela51 napisał(a):
Dziewczyny, jesli jest jakies dt, to wyciagnijcie biedaka, póki nie bedzie za późno.
Pieniadze sie znajdą, bo muszą !

Zgadzam się !!!!!! wierzę że jak się weźmiemy wspólnie do rozsyłania wątku ...bazarowania to damy radę tym bardziej że cena DT bardzo atrakcyjna.
Ja niestety CUDEM się zalogowałam ......dogo zwariowało :mad:

Posted (edited)

Martika@Aischa napisał(a):
Zgadzam się !!!!!! wierzę że jak się weźmiemy wspólnie do rozsyłania wątku ...bazarowania to damy radę tym bardziej że cena DT bardzo atrakcyjna.
Ja niestety CUDEM się zalogowałam ......dogo zwariowało :mad:

Tez mialam ten problem od wczoraj. Skorzystalam z rady Olgi7 na watku Tusi i wreszcie sie zalogowalam. Trzeba zaznaczyc opcje "zapamietaj mnie" logujac sie w malym okienku (na gorze strony).

Edited by Figunia
Posted

Romina_74 napisał(a):
Dziewczyny jeśli jesteście zaintersowane płatnym DT - piszcie do mnie na PW podam numer telefonu do tego DT. Ma miejsce i z troską by się zajął Uszatkiem od zaraz.

Było by wspaniale ...poczekajmy na naszą Diankę i zobaczymy co ustaliła ...tak bym chciała żeby Uszatek jak najszybciej opuścił schronisko :( to taka bida :(:(:(

Posted

Figunia napisał(a):
Tez mialam ten problem od wczoraj. Skorzystalam z rady Olgi7 na watku Tusi i wreszcie sie zalogowalam. Trzeba zaznaczyc opcje "zapamietaj mnie" logujac sie w malym okienku (na gorze strony).

Tak tak ciocia :) w ten sam sposób się zalogowałam bo inaczej nie było szans :(