Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diana79']już zaglądam, ja się właśnie obawiam że Uszatkowi za jakiś czas też się wykruszą deklaracje bo tak zazwyczaj bywa a nie wiadomo jak długo będzie czekał na dom...[/QUOTE]
oby nie, trzeba być dobrej myśli;

Posted

[quote name='diana79']już zaglądam, ja się właśnie obawiam że Uszatkowi za jakiś czas też się wykruszą deklaracje bo tak zazwyczaj bywa a nie wiadomo jak długo będzie czekał na dom...[/QUOTE]

Ciotki na razie nie myślimy pesymistycznie. Różnie to jest, zależy od ludzi, którzy wpłacają- na jednych wątkach mnóstwo deklaracji się wykrusza, a na innych praktycznie rzadkie. Niestety ta pierwsza opcja jest częstsza, ale miejmy nadzieję, że u Uszata tak nie będzie :)

Posted (edited)

[quote name='yolanovi']i ja zaglądam do naszego Uszata codziennie, choć nie piszę nic. Moja lutowa deklaracja wczoraj poleciała na konto Uszatka :)[/QUOTE]

mam Twoją wpłatę 10zł ale to jest z bazarku tak? czy przez pomyłkę w przelewie jest napisane bazarek?

mam wpłaty:
200zl Beata Lubina
150zł Izabela G.
10zł ylanowi deklaracja za luty 2013

bardzo dziękuję :loveu::multi:

Edited by diana79
Posted

[quote name='diana79']mam Twoją wpłatę 10zł ale to jest z bazarku tak? czy przez pomyłkę w przelewie jest napisane bazarek?

mam wpłaty:
200zl Beata Lubina
150zł Izabela G.
10zł ylanowi bazarek

bardzo dziękuję :loveu::multi:

Moja wpłata to deklaracja miesięczna. Na przelewie nie pisałam nic o bazarku. Jest napisane: Uszatek; yolanovi luty 2013­ ­.

Posted

[quote name='yolanovi']Moja wpłata to deklaracja miesięczna. Na przelewie nie pisałam nic o bazarku. Jest napisane: Uszatek; yolanovi luty 2013* *.

o rzeczywiście przepraszam:oops:, tabelka z banku mi się na ekranie zmniejszyła i słowo bazarek był z poprzedniej wpłaty, źle spojrzałam za szybko:oops:, kurcze muszę się bardziej pilnować ;)

Posted (edited)

ktoś na fb napisał że być może zna historię Uszatka ale nie jest pewna, prosiła aby sprawdzić czy reaguje na imię Czarek
sprawdzamy to, jeżeli to on to ma ok 6 lat

Edited by diana79
Posted

[quote name='diana79']ktoś na fb napisał że być może zna historię Uszatka ale nie jest pewna, prosiła aby sprawdzić czy reaguje na imię Czarek
sprawdzamy to, jeżeli to on to ma ok 6 lat[/QUOTE]

O rany, ciekawe...

Posted

[quote name='diana79']ktoś na fb napisał że być może zna historię Uszatka ale nie jest pewna, prosiła aby sprawdzić czy reaguje na imię Czarek
sprawdzamy to, jeżeli to on to ma ok 6 lat[/QUOTE]

no to czekamy na wieści ......... a dla Uszatka ogromny buziak w nos :*