Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a jak byście go widzieli na żywo... pomimo wychudzenia i ogólnego złego stanu jak go wyciągaliśmy ze schronu to te jego wielkie uszka wywoływały uśmiech :lol: jest taki uroczy i śmieszny że nie da się nie uśmiechać przy nim :loveu:

Posted

[quote name='BORYSboxer']Poproszę nr konta....;)

wysłane dziękuje :)

i wszystkim bardzo dziękuję za pomoc w uratowaniu Uszatka :cunao:

gdyby nie Wy to pewnie dalej by tam musiał siedzieć
:shake:

jesteście cudowni
:Rose::Rose::Rose::laola:

Posted

[quote name='diana79']a jak byście go widzieli na żywo... pomimo wychudzenia i ogólnego złego stanu jak go wyciągaliśmy ze schronu to te jego wielkie uszka wywoływały uśmiech :lol: jest taki uroczy i śmieszny że nie da się nie uśmiechać przy nim :loveu:[/QUOTE]

Bo te uszka Uszatkowe są po prostu jedyne w swoim rodzaju :loveu:

Posted

kopiuje z fb

[h=5]Danusia Lukosz
[/h][h=5]Podjęliśmy decyzję, że ze względu na wycieńczenie organizmu i uszkodzenie wątroby Uszatka termin kastracji i usuwania 2 -ch narośli zostanie przesunięty do czasu, kiedy jego wygląd i wyniki się nie poprawią. Bo istnieje za duże ryzyko podczas zabiegu.
[/h]

Posted

[quote name='diana79']a jak byście go widzieli na żywo... pomimo wychudzenia i ogólnego złego stanu jak go wyciągaliśmy ze schronu to te jego wielkie uszka wywoływały uśmiech :lol: jest taki uroczy i śmieszny że nie da się nie uśmiechać przy nim :loveu:[/QUOTE]

To jest jak narazie największa nagroda - radość psa :D

Posted

[quote name='fona']Biedny prześliczny Piracik. Kupiłam cegiełkę na dobry początek.[/QUOTE]
Foneczko, bardzo dziękuję. Ten maluszek bardzo zapadł mi w serce, bo od początku swego życia miał "pod górkę".:shake:

Posted

[quote name='diana79']kopiuje z fb

Danusia Lukosz

Podjęliśmy decyzję, że ze względu na wycieńczenie organizmu i uszkodzenie wątroby Uszatka termin kastracji i usuwania 2 -ch narośli zostanie przesunięty do czasu, kiedy jego wygląd i wyniki się nie poprawią. Bo istnieje za duże ryzyko podczas zabiegu.

Oj, to smutne... :(
Ucholcu, zdrowiej szybciutko i nabieraj ciałka! :)

Posted

A ja wczoraj otrzymałam przepiękne pudełeczko ciasteczek od cioci Aimez_moi :multi: ciasteczka oczywiście wystawione na bazarku i już licytowane dla Uszatka ;) chociaż pewnie nasz chłopak chętnie sam by je zjadł ;) Ślicznie dziękujemy :loveu: