Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Przelewam na konto Uszatka 81 zł z mojego bazarku.:lol:
Prosze skarbnika o potwierdzenie, gdy pieniązki wpłyną na konto.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238331-ZAKONCZONY-!Totalny-misz-masz-dla-2-onkowych-staruszkow-do-25-01-2013-r

pieniążki już są bardzo dziękuję za bazarek :)
już lecę potwierdzić ;)

wpłaty:
81zł dla Uszatka - wpłata z bazarku bela51
50zł Danusia L.
5zl Agnieszka103

Posted

stzw napisał(a):
Oświadczam, że Uszatek dzisiaj PO RAZ PIERWSZY wszedł sam do pomieszczenia. Nie na smyczy czy prowadzony tylko całkiem sam. Czesiek mu pokazał jak się otwiera drzwi i we dwójkę poszli sobie pooglądać co jest na magazynie. I tak ze trzy razy wracali.

:loveu::multi::klacz::buzi:maszerowniczek kochanyyy, coraz smielszy:loveu:

Posted

[quote name='inka33']Ucholku, a jak tam Twoje przybieranie na wadze i przymiarki do ciachania...?

przybiera widać ładnie na wadzie :)

a co do ciachania to jeszcze poczekamy

martwi mnie tylko brak odzewu z ogłoszeń :(
Uszatek ma porobione dziesiątki ogłoszeń i zero odzewu :(

Posted

inka33 napisał(a):
A w ogłoszeniach jest o tych jego guzkach...? Bo może to odstrasza, że on chory?

nie ma, teraz jest jeden z pięknych tekstów

Mam wielkie uszy i ich widok u ludzi wywołuje uśmiech..One są takie duże,abym mógł usłyszeć Twój głos,który mnie woła..Bo Ty mnie zawołasz prawda?Uchylisz dla mnie drzwi swojego domu i już na zawsze będziemy razem..Jestem psem,który choć dni szczenięctwa ma za sobą,bo lat mam 9 -potrafię być oddanym Twoim przyjacielem.Będę Ciebie strzegł na spacerach,obronię Twój dom i Twych bliskich szczekaniem Pozwól mi tylko bym mógł się wykazać,a przekonasz się jak wiernie bije dla Ciebie mój człowieku me psie serce.
Jeśli zdecydujesz się mnie przygarnąć to nie zawiedź mnie,bo pies kocha na zawsze i Ty mnie tak kochaj.
Czekam na Ciebie.Uszatek

Posted

diana79 napisał(a):
nie ma, teraz jest jeden z pięknych tekstów

Mam wielkie uszy i ich widok u ludzi wywołuje uśmiech.
One są takie duże, abym mógł usłyszeć Twój głos, który mnie woła. Bo Ty mnie zawołasz prawda? Uchylisz dla mnie drzwi swojego domu i już na zawsze będziemy razem.
Jestem psem, który choć dni szczenięctwa ma za sobą, bo lat mam 9 - potrafię być oddanym Twoim przyjacielem. Będę Ciebie strzegł na spacerach, obronię Twój dom i Twych bliskich szczekaniem. Pozwól mi tylko, bym mógł się wykazać, a przekonasz się jak wiernie bije dla Ciebie, mój człowieku, me psie serce.
Jeśli zdecydujesz się mnie przygarnąć, to nie zawiedź mnie, bo pies kocha na zawsze i Ty mnie tak kochaj.
Czekam na Ciebie. Uszatek

No to widocznie na razie jeszcze nie jego czas albo Jego Człowiek jeszcze go nie wypatrzył. :kciuki:

Czy poza tym tekstem są jakieś konkretniejsze informacje (gdzie przebywa, szczepienia, zdrowie, wielkość itp.)?
Czy to jest całość? Bo może czasem ludziom tego brakować w ogłoszeniu...

PS. Moja paskudna drobiazgowość wprowadziła do tekstu korektę edytorską - wybaczysz...? :oops:

Posted

inka33 napisał(a):
No to widocznie na razie jeszcze nie jego czas albo Jego Człowiek jeszcze go nie wypatrzył. :kciuki:

Czy poza tym tekstem są jakieś konkretniejsze informacje (gdzie przebywa, szczepienia, zdrowie, wielkość itp.)?
Czy to jest całość? Bo może czasem ludziom tego brakować w ogłoszeniu...

PS. Moja paskudna drobiazgowość wprowadziła do tekstu korektę edytorską - wybaczysz...? :oops:

a to może i bardzo ważna uwaga, może akurat konkretów brakuje? w następnych ogłoszeniach je dopiszę bo teraz ich nie ma, bardzo dziekuję za zwrócenie uwagi, każda rada jest bardzo cenna dla nas i dla Uszatka :)

Posted

stzw napisał(a):
Możecie dopisać, że szczeka. W systemie ciągłym z przerwami na jedzenie. Nawet jak biega to szczeka.

to może lepiej tego nie będziemy pisać ;)

dziś Danusia jedzie odwiedzić Uszatka i będa nowe fotki :)