Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cytuję z fb Danusię:

[FONT=lucida grande]Niespodzianka na dzisiaj to 3 zdjęcia dostojnego Uszatka : )[/FONT]
[FONT=lucida grande]Piesek był dzisiaj na spacerku w lesie, po drodze widział konie na łące, które go bardzo zdziwiły . Na smyczy za dobrze nie chodzi, ale mam nadzieję, że go nauczymy. [/FONT]
[FONT=lucida grande]Najgorzej było go złapać na smycz, jak wyskoczył z kojca porwał smakołyk , który mu przywiozłam i biegał dookoła domu. Całe szczęście pani Iza przybyła z pomocą i wsadziła mu do kojca jedzenie. Uszatek od razu był w środku i wcinał !!!

[/FONT]

Posted

Moim zdaniem - jak tak patrzę na to zdjęcie - to mu radary nie zmaleją po przytyciu. :multi:
Uszasty, możesz spokojnie przybierać na wadze...! :)

[quote name='paula_t']Czy ktoś mu kiedyś mierzył te uchole?:eviltong:

Dobre pytanie! :p

...i ktoś ma zadanie
na kolejne spotkanie... :siara:

Posted

[quote name='diana79']mam nadzieję że może z gazety będzie jakiś odzew :)
Trzeba było dodać długość, a właściwie wysokość uszu, to by szanse były... wyższe. :eviltong:

Ale zaciskam, zaciskam i tak :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='inka33']Trzeba było dodać długość, a właściwie wysokość uszu, to by szanse były... wyższe. :eviltong:

Ale zaciskam, zaciskam i tak :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

a to się doda bo ogłoszenie dopiero będzie robione ;) napisze Danusi aby podała jego wymiar uszu, może to ludzi przekona ;)