Nadziejka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 :loveu::crazyeye::iloveyou:Uuuuucholeczek szczekunio:evil_lol:kofany sciskamy ogrom,nie za zdrowenko , tyj maluszku tyj :buzi::modla: Quote
Martika&Aischa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 diana79 napisał(a):to może lepiej tego nie będziemy pisać ;) dziś Danusia jedzie odwiedzić Uszatka i będa nowe fotki :) No to czekamy na foto relacje z wizyty u Króla Uszatka :lol: Quote
Ada-Vebby Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Martika@Aischa napisał(a):No to czekamy na foto relacje z wizyty u Króla Uszatka :lol: Czekamy ,czekamy ! :) Quote
inka33 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Tak, tak! Szczekamy na zdjęcia! :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 zaglądam z nadzieją na foto relacje ;) Quote
__Lara Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Martika@Aischa napisał(a):No to czekamy na foto relacje z wizyty u Króla Uszatka :lol: Czekamy na zdjęcia Wielkiego Ucha :D Quote
diana79 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 cytuję z fb Danusię: [FONT=lucida grande]Niespodzianka na dzisiaj to 3 zdjęcia dostojnego Uszatka : )[/FONT] [FONT=lucida grande]Piesek był dzisiaj na spacerku w lesie, po drodze widział konie na łące, które go bardzo zdziwiły . Na smyczy za dobrze nie chodzi, ale mam nadzieję, że go nauczymy. [/FONT] [FONT=lucida grande]Najgorzej było go złapać na smycz, jak wyskoczył z kojca porwał smakołyk , który mu przywiozłam i biegał dookoła domu. Całe szczęście pani Iza przybyła z pomocą i wsadziła mu do kojca jedzenie. Uszatek od razu był w środku i wcinał !!! [/FONT] Quote
bela51 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Niesamowity jest z tymi wielkimi uszami:lol: Jak z piosenki ! ( a uszy miał ogromne , muskularne ... ):lol: Quote
BORYSboxer Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Cudny....:loveu:,on jest całkowicie w typie mojego Tz... Quote
diana79 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Uszatek będzie miał ogłoszenie w gazecie piątkowej Dziennik Zachodni :) tylko nie wiem w jaki piątek, dam znać :) Quote
paula_t Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Czy ktoś mu kiedyś mierzył te uchole?:eviltong: Quote
inka33 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Moim zdaniem - jak tak patrzę na to zdjęcie - to mu radary nie zmaleją po przytyciu. :multi: Uszasty, możesz spokojnie przybierać na wadze...! :) [quote name='paula_t']Czy ktoś mu kiedyś mierzył te uchole?:eviltong: Dobre pytanie! :p ...i ktoś ma zadanie na kolejne spotkanie... :siara: Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Uszatek sliczny:) kazde zdjecie piekniejsze od poprzedniego:loveu: Quote
Ada-Vebby Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Widać Ucholek nieco zdziwiony na tej smyczce ,na spacerku ;):) Quote
inka33 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 BORYSboxer napisał(a):Cudny....:loveu:,on jest całkowicie w typie mojego Tz... Twój TŻ też ma takie uchole...? :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 diana79 napisał(a):Uszatek będzie miał ogłoszenie w gazecie piątkowej Dziennik Zachodni :) tylko nie wiem w jaki piątek, dam znać :) super :):):) Niech się w chłopaku ktoś zakocha :lol: Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Martika@Aischa napisał(a):super :):):) Niech się w chłopaku ktoś zakocha :lol: mam nadzieję że może z gazety będzie jakiś odzew :) Quote
inka33 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='diana79']mam nadzieję że może z gazety będzie jakiś odzew :) Trzeba było dodać długość, a właściwie wysokość uszu, to by szanse były... wyższe. :eviltong: Ale zaciskam, zaciskam i tak :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='inka33']Trzeba było dodać długość, a właściwie wysokość uszu, to by szanse były... wyższe. :eviltong: Ale zaciskam, zaciskam i tak :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: a to się doda bo ogłoszenie dopiero będzie robione ;) napisze Danusi aby podała jego wymiar uszu, może to ludzi przekona ;) Quote
stzw Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 inka33 napisał(a):Twój TŻ też ma takie uchole...? :diabloti: Chyba tylko, bo nie zakładam, że jest szczekliwy :-)) Quote
Recommended Posts