diana79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 bardzo dziękuję za kolejne bazarki dla Uszatka :) jeżeli chodzi o dt to podsumuję bo nie wszyscy pewnie są na bieżąco ja tego nie załatwiałam, jestem tylko pośrednikiem, załatwiała to Danusia Lukosz której nie ma na dogo tylko jest na fb to od początku była mowa o domowym dt koszt 250zł/mc z wyżywieniem zawieźliśmy w piątek Uszatka najpierw do fundacji Nadir która pomogła znaleźć domowy dt dla Uszatka i jest obok tam go zostawiliśmy na obserwacji pod opieką weta i p. Izy z fundacji, jak wszystko będzie dobrze to miał trafić do domowego dt Quote
diana79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 kopiuję info z fb od Danusi [h=5]Poniżej wklejam informację od Pani Izy - opiekunki u której są teraz pieski : ) mamy tam też informację na temat wyników krwi Uszatka Witam, wyniki nie są złe. Lekko podwyższone wskaźniki wątrobowe, co jest charakterystyczne dla zagłodzonego psa. Dostanie preparat wspomagający funkcje wątroby. Dzisiaj szalał z Cześkiem w śniegu. Kupy normalne, brak wymiotów. Od wczoraj zjadł 2 miski karmy. Fajnie dogaduje się z resztą psów. Kupy zrobił w kojcu - poza kojcem tylko sikał. Dżeki już się uspokoił chociaż opakowania po śmietanie bronił ile sił. Zjada jedzenie pod warunkiem, że jest polane sosem albo miska znajduje się w kojcu. Dzisiaj dosyć sporo wyżarł Uszatkowi a potem Uszatka obszczekał. W nocy dał popis darcia mordy, nadgryzł też trochę barierki na schodach. Ale niewykąpanym psom nie wolno wchodzić do sypialni... pozdrawiam[/h] Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 nasz kochany Uszatek :loveu: Dianko to ja czekam niecierpliwie na dzień w którym chłopak zostanie przeniesiony do domowego DT :) wierzę że tam gdzie teraz jest ma wspaniałą opiekę ale to jednak kojec a to chudzina przeokropna ....... Cieszę się że trzymacie rękę na pulsie i informacje są na bieżąco :) Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 To ja poproszę o nakarmienie psiaka :) Dziękuję :) Dziewczynki to nic nie kosztuje a psiaki nie będą głodne! http://www.karmimypsiaki.pl/ Quote
Havanka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Martika@Aischa']To ja poproszę o nakarmienie psiaka :) Dziękuję :) Dziewczynki to nic nie kosztuje a psiaki nie będą głodne! http://www.karmimypsiaki.pl/ Przyłączyłam się do akcji. Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Havanka']Przyłączyłam się do akcji.[/QUOTE] ślicznie dziękuję Havanko :loveu: Quote
Beatkaa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Akcję już dawno poparłam ;) [quote name='diana79']kopiuję info z fb od Danusi Poniżej wklejam informację od Pani Izy - opiekunki u której są teraz pieski : ) mamy tam też informację na temat wyników krwi Uszatka Witam, wyniki nie są złe. Lekko podwyższone wskaźniki wątrobowe, co jest charakterystyczne dla zagłodzonego psa. Dostanie preparat wspomagający funkcje wątroby. Dzisiaj szalał z Cześkiem w śniegu. Kupy normalne, brak wymiotów. Od wczoraj zjadł 2 miski karmy. Fajnie dogaduje się z resztą psów. Kupy zrobił w kojcu - poza kojcem tylko sikał. Dżeki już się uspokoił chociaż opakowania po śmietanie bronił ile sił. Zjada jedzenie pod warunkiem, że jest polane sosem albo miska znajduje się w kojcu. Dzisiaj dosyć sporo wyżarł Uszatkowi a potem Uszatka obszczekał. W nocy dał popis darcia mordy, nadgryzł też trochę barierki na schodach. Ale niewykąpanym psom nie wolno wchodzić do sypialni... pozdrawiam Ciesze się,że wszystko na dobrej drodze :):) :multi: Quote
paula_t Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Martika@Aischa']To ja poproszę o nakarmienie psiaka :) Dziękuję :) Dziewczynki to nic nie kosztuje a psiaki nie będą głodne! http://www.karmimypsiaki.pl/ Ojjj Ciocia, już od dawna karmimy :) Quote
Martika&Aischa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='paula_t']Ojjj Ciocia, już od dawna karmimy :)[/QUOTE] no to bardzo bardzo się cieszę :multi: niech brzuszki będą pełne ;) Quote
diana79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 mam niespodziankę :) 3 filmiki z Uszatkiem zobaczcie jaki szczęśliwy, on bardzo dobrze czuje się na dworze, ma zimowe futro i nie ma mu zimno, w nocy będzie spał w kotłowni :) http://www.youtube.com/watch?v=ePismNDOEvo http://www.youtube.com/watch?v=_YMLWip7oLA http://www.youtube.com/watch?v=yg5zcDYYCI8 Quote
diana79 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Uszatek jest na tych filmikach najbardziej energicznym psiakiem :) gdzie tam z niego staruszek, pies pełen energii bardzo odżył w dt :) Quote
misiadg Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Cudnie :loveu: tylko musi troszkę ciałka nabrać bidulek :cool3: Quote
asiuniab Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='misiadg']Cudnie :loveu: tylko musi troszkę ciałka nabrać bidulek :cool3:[/QUOTE] no ciałka koniecznie musi nabrać:) Quote
piescofajnyjest Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 a Uszatek najbardziej elegancki z calej ekipy;) Quote
Nadziejka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Cuuudny jest i te lapenki takie dlugie kochane i braciszkowie cudni:loveu::loveu::klacz: Cudny Uszacinek :buzi::iloveyou:kangureczek kochany Quote
Beatkaa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Widać na tych filmikach jaki szczęśliwy i radosny :):) :loveu: Quote
diana79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='piescofajnyjest']a Uszatek najbardziej elegancki z calej ekipy;)[/QUOTE] i najbardziej energiczny i najszczęśliwszy :) odżył bardzo po wyjściu ze schronu teraz tylko go podkarmić i znaleźć mu super domek :) mam nadzieję że kogoś szybko zauroczą jego ogromne uszka ;) Quote
anica Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='diana79']i najbardziej energiczny i najszczęśliwszy :) odżył bardzo po wyjściu ze schronu teraz tylko go podkarmić i znaleźć mu super domek :) mam nadzieję że kogoś szybko zauroczą jego ogromne uszka ;)[/QUOTE] ... tak:loveu: to inny ... Uszatek:loveu:....harcuje jak młody:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Kochany rozbrykany osiołek Uszatek :loveu::loveu::loveu: tak się cieszę że odżył po opuszczeniu schroniska :loveu: Quote
yolanovi Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Jak niewiele i aż TYLE trzeba, żeby psiak ze smustaska zmienił się w energicznego, wesołego zwierzaka. Fajny Uszatek, myślę, że szanse na znalezienie nowego domku zwiększyły mu się znacznie. Quote
diana79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 nie ten pies :) a w schronisku marny byłby jego los... bo było z nim tam z tygodnia na tydzień gorzej a teraz zobaczcie jak odżywa :) Quote
diana79 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 mam kolejne wpłaty :) 20zł ewu 30zł Maruda 100zł PANNA MARPLE 20zł MALWA 5zł Maria1957 13z Masza44 10zł Katarzyna09 10zł Jola67 50zł Danusia L. bardzo wszystkim dziekuję :loveu::loveu::loveu: Quote
inka33 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ucholaku, dobrze, ze juz Ci dobrze, a będzie jeszcze lepiej! :multi: Quote
Recommended Posts