Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo dziękuję za kolejne bazarki dla Uszatka :)

jeżeli chodzi o dt to podsumuję bo nie wszyscy pewnie są na bieżąco
ja tego nie załatwiałam, jestem tylko pośrednikiem, załatwiała to Danusia Lukosz której nie ma na dogo tylko jest na fb
to od początku była mowa o domowym dt
koszt 250zł/mc z wyżywieniem
zawieźliśmy w piątek Uszatka najpierw do fundacji Nadir która pomogła znaleźć domowy dt dla Uszatka i jest obok
tam go zostawiliśmy na obserwacji pod opieką weta i p. Izy z fundacji,
jak wszystko będzie dobrze to miał trafić do domowego dt

Posted

kopiuję info z fb od Danusi
[h=5]Poniżej wklejam informację od Pani Izy - opiekunki u której są teraz pieski : )
mamy tam też informację na temat wyników krwi Uszatka

Witam,
wyniki nie są złe. Lekko podwyższone wskaźniki wątrobowe, co jest charakterystyczne dla zagłodzonego psa. Dostanie preparat wspomagający funkcje wątroby.
Dzisiaj szalał z Cześkiem w śniegu. Kupy normalne, brak wymiotów. Od wczoraj zjadł 2 miski karmy.
Fajnie dogaduje się z resztą psów. Kupy zrobił w kojcu - poza kojcem tylko sikał.

Dżeki już się uspokoił chociaż opakowania po śmietanie bronił ile sił. Zjada jedzenie pod warunkiem, że jest polane sosem albo miska znajduje się w kojcu. Dzisiaj dosyć sporo wyżarł Uszatkowi a potem Uszatka obszczekał. W nocy dał popis darcia mordy, nadgryzł też trochę barierki na schodach. Ale niewykąpanym psom nie wolno wchodzić do sypialni...
pozdrawiam[/h]

Posted

nasz kochany Uszatek :loveu: Dianko to ja czekam niecierpliwie na dzień w którym chłopak zostanie przeniesiony do domowego DT :) wierzę że tam gdzie teraz jest ma wspaniałą opiekę ale to jednak kojec a to chudzina przeokropna .......
Cieszę się że trzymacie rękę na pulsie i informacje są na bieżąco :)

Posted

Akcję już dawno poparłam ;)

[quote name='diana79']kopiuję info z fb od Danusi
Poniżej wklejam informację od Pani Izy - opiekunki u której są teraz pieski : )
mamy tam też informację na temat wyników krwi Uszatka

Witam,
wyniki nie są złe. Lekko podwyższone wskaźniki wątrobowe, co jest charakterystyczne dla zagłodzonego psa. Dostanie preparat wspomagający funkcje wątroby.
Dzisiaj szalał z Cześkiem w śniegu. Kupy normalne, brak wymiotów. Od wczoraj zjadł 2 miski karmy.
Fajnie dogaduje się z resztą psów. Kupy zrobił w kojcu - poza kojcem tylko sikał.

Dżeki już się uspokoił chociaż opakowania po śmietanie bronił ile sił. Zjada jedzenie pod warunkiem, że jest polane sosem albo miska znajduje się w kojcu. Dzisiaj dosyć sporo wyżarł Uszatkowi a potem Uszatka obszczekał. W nocy dał popis darcia mordy, nadgryzł też trochę barierki na schodach. Ale niewykąpanym psom nie wolno wchodzić do sypialni...
pozdrawiam

Ciesze się,że wszystko na dobrej drodze :):) :multi:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']a Uszatek najbardziej elegancki z calej ekipy;)[/QUOTE]

i najbardziej energiczny i najszczęśliwszy :)
odżył bardzo po wyjściu ze schronu
teraz tylko go podkarmić i znaleźć mu super domek :)

mam nadzieję że kogoś szybko zauroczą jego ogromne uszka ;)

Posted

[quote name='diana79']i najbardziej energiczny i najszczęśliwszy :)
odżył bardzo po wyjściu ze schronu
teraz tylko go podkarmić i znaleźć mu super domek :)

mam nadzieję że kogoś szybko zauroczą jego ogromne uszka ;)[/QUOTE]
... tak:loveu: to inny ... Uszatek:loveu:....harcuje jak młody:loveu:

Posted

Jak niewiele i aż TYLE trzeba, żeby psiak ze smustaska zmienił się w energicznego, wesołego zwierzaka. Fajny Uszatek, myślę, że szanse na znalezienie nowego domku zwiększyły mu się znacznie.

Posted

mam kolejne wpłaty :)

20zł ewu
30zł Maruda
100zł PANNA MARPLE
20zł MALWA
5zł Maria1957
13z Masza44
10zł Katarzyna09
10zł Jola67
50zł Danusia L.

bardzo wszystkim dziekuję :loveu::loveu::loveu: