diana79 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 już wiem jaki dam tytuł do ogłoszeń Wielkie Uszy szukają domu ;) chyba że macie jakiś jeszcze pomysł aby przyciągnął uwagę ludzi? Quote
yolanovi Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Dianko, a gdzie Uszatek jest obecnie w domu czy w kojcu? Quote
inka33 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='diana79']już wiem jaki dam tytuł do ogłoszeń Wielkie Uszy szukają domu ;) chyba że macie jakiś jeszcze pomysł aby przyciągnął uwagę ludzi? Ja tam mało oblatana ogłoszeniowo jestem, ale moim zdaniem bardzo fajny pomysł. :) A może pójść dalej... :diabloti: Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca albo.... Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca i opiekuńczych dłoni albo.... STOP - bo jeszcze epopeję tu napiszę... :evil_lol: Quote
diana79 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 (edited) [quote name='yolanovi']Dianko, a gdzie Uszatek jest obecnie w domu czy w kojcu?[/QUOTE] obecnie jest w kojcu czy lata luzem a na noc śpi w kotłowni do domowego DT gdzie Uszatek miał iśc chyba nie pójdzie bo Pani która miała się nim zająć obawia się trochę bo to nie jest domowy pies, nie zachowuje czystości w domu, jest bardzo energiczny i goni koty a ona ma w domu koty więc chyba jednak nie będzie mógł tam iść obecnie szukamy innego domowego DT, Danusia jest stale w kontakcie z Panią z Zielonki koło Warszawy która chce mu dać BDT i to bezterminowo ale to jeszcze wymaga uzgodnień i nie jest pewne na 100% na tym etapie, bo to się wydaje zbyt piękne by było prawdziwe i wszystko musimy sprawdzić i ustalić, to byłby domowy DT, Pani ma mieszkamie 50m2 i starszą suczkę Edited January 24, 2013 by diana79 Quote
diana79 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='inka33']Ja tam mało oblatana ogłoszeniowo jestem, ale moim zdaniem bardzo fajny pomysł. :) A może pójść dalej... :diabloti: Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca albo.... Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca i opiekuńczych dłoni albo.... STOP - bo jeszcze epopeję tu napiszę... :evil_lol: Inka super :) pisz epopeję :) ja to nie mam wcale głowy do pisania tekstów do ogloszeń Quote
inka33 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='diana79']Inka super :) pisz epopeję :) ja to nie mam wcale głowy do pisania tekstów do ogloszeń[/QUOTE] Wiesz, co? Tak się przygladam i myślę... No i myślę, że jednak "Wielkie Uszy szukają domu" jest SUPER! i powinno zostać. :) Quote
diana79 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='inka33']Wiesz, co? Tak się przygladam i myślę... No i myślę, że jednak "Wielkie Uszy szukają domu" jest SUPER! i powinno zostać. :)[/QUOTE] mnie się bardziej podoba "Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca" ja juz powoli zmieniam tekst w ogłoszeniach że jest już w DT i że szuka domu i zmieniam tytuł na taki właśnie ;) Quote
masza44 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Uwielbiam wielkie radary, odkąd mamy Świnkę. To uroda dla koneserów:) Quote
diana79 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 wpłaty: 30zl Kasia W. 15zl AL DRUMKA BAZAREK EWY GONZALES 15zł WIOSNAA BAZAREK EWY GONZALES 10zl WIOSNAA bardzo dziekuję :) Quote
inka33 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='diana79']mnie się bardziej podoba "Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca" ja juz powoli zmieniam tekst w ogłoszeniach że jest już w DT i że szuka domu i zmieniam tytuł na taki właśnie ;)[/QUOTE] No cio Ty...? :oops: a po 2. ej, a prawa autorskie?! :mad: a po 3. tia, a potem będzie na mnie...? :obrazic: Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='diana79']mnie się bardziej podoba "Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca" ja juz powoli zmieniam tekst w ogłoszeniach że jest już w DT i że szuka domu i zmieniam tytuł na taki właśnie ;)[/QUOTE] Świetny ten tytuł :) Quote
paula_t Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ja też uważam, że ten tytuł przykuje uwagę ludzi, no i zdjęcie z ucholami:evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 wielkie uszy maja cudowne sny:loveu: Quote
inka33 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='piescofajnyjest']wielkie uszy maja cudowne sny:loveu:[/QUOTE] Ktoś nie śpi, żeby spać mógł Uch...? ;) Quote
masza44 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Czasem ciekawy tytuł przykuwa uwagę wśród tych wszystkich niestety podobnych ogłoszeń...Ja ostatnio dałam dla szczeniaków "My jesteśmy tanie dranie" i zadziałało:) Quote
yolanovi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 dziewczynki kochane nasz Uszatuś już szczęśliwy i BEZPIECZNY a tu bida z bilecikiem do "olkuskiego raju" http://www.dogomania.pl/forum/threads/239100-Wychudzona-psia-staruszka-schronisko-to-dla-niej-wyrok-śmierci-Okolice-Krosna?p=20333959#post20333959 :(:(:( Quote
Beatkaa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 teraz wśród tłumu ogłoszeń trzeba się nieźle umysłowo nagimnastykować żeby przebić się i wyróżnić :roll: A ten tytuł mi się bardzo podoba!! :) Quote
diana79 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 no właśnie wśród setek ogłoszeń trzeba się mocno wysilić aby się jakoś wyróżnić i zwrócić uwagę... biedna ta sunia :( Quote
diana79 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 info z dt Uszatka: [FONT=arial]żeby Uszatka wtłoczyć na noc do kotłowni potrzebny jest Maniek, Tomek i ja. Najpierw Maniek włazi i sprawdza, czy nie zostawiamy przypadkiem Uszatkowi żarcia. Potem Tomek wypycha Mańka a ja ciągnę Uszatka, który zaczyna ważyć 200kg. W tym czasie Maniek przenika między Uszatkiem a Tomkiem, który go wciąga przez drzwi. Ja popycham z tyłu. Potem Tomek przestaje ciągnąć i popycha Mańka w stronę wyjścia. W tym czasie Uszatek też wychodzi. I zaczynamy od poczatku. Po ok. 10 minutach przepychanki Uszatek jest zainstalowany, Maniek wraca do budy a my do domu.[/FONT] [FONT=arial]Ten pies się boi WSZYSTKIEGO. Jak jest w kojcu to podchodzi i zwraca uwagę. Na zewnątrz głuchnie i ucieka. Nie chce wchodzić do pomieszczeń, ucieka przed innymi psami. Tak, jakby spędził życie na łańcuchu.[/FONT] Quote
piescofajnyjest Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 no ladne akcje maja:( a wszystko po to, zeby cieplo w doopke bylo.....;) Quote
diana79 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 mógłby ktoś napisać ładny tekst do ogłoszeń dla Uszatka? :modla::modla::modla: ja nie uiem pisać ogłoszeń :shake: tytuł już mamy "Wielkie Uszy szukają Wielkiego Serca" :) trzeba Uszatka dalej ogłaszać bo z domowego dt z Zielonki chyba nic nie wyjdzie bo Pani się obawia że on źle się będzie czuł w bloku po 9 godz sam jak beda w pracy :shake::-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A może tak: ,,Mam wielkie uszy i ich widok u ludzi wywołuje uśmiech..One są takie duże,abym mógł usłyszeć Twój głos,który mnie woła..Bo Ty mnie zawołasz prawda?Uchylisz dla mnie drzwi swojego domu i już na zawsze będziemy razem..Jestem psem,który choć dni szczenięctwa ma za sobą,bo lat mam....-potrafię być oddanym Twoim przyjacielem.Będę Ciebie strzegł na spacerach,obronię Twój dom i Twych bliskich szczekaniem Pozwól mi tylko bym mógł się wykazać,a przekonasz się jak wiernie bije dla Ciebie mój człowieku me psie serce. Jeśli zdecydujesz się mnie przygarnąć to nie zawiedż mnie,bo pies kocha na zawsze i Ty mnie tak kochaj. Czekam na Ciebie.Uszatek. -------------------- Nie podałam wieku-bo nie wiem.. Taka robocza wersja Quote
Recommended Posts