Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Glutosław śpi spokojnie aż do momentu, kiedy ja wstaję (choć w tym jest grzeczny) Ale potem, zanim ja powkładam te sterty ubrań, które teraz w zimie się ubiera, to oprócz tego, że broi, to jeszcze biedak nie wytrzymyje z pełnym pęcherzem. Nieraz mu się udaje, a nieraz siura zaraz po wyjściu z mieszkania - patrzy mi głęboko w oczy jakby chciał powiedzieć -"no przecież w asxdomu nie siuram. Już wyszedłem na spacer, a że trzeba czekac tyle na windę, to już nie moja wina". Ale w dzień pieknie xxwytrzymuje. Oczywiście wychodzę z nim częściej niż z Amigą.
A na śniegu widać po nim jaki jest przeszczęsliwy. Tym swoim długachnym nochalem wkopuje się pod snieg, robiąc przy okazji kulki śniegowe na które potem zawzięcie poluje. Jak mu rzucam kulki to też goni za nimi, tylko się boję, bo on je zjada. Czy go nie bedzie gardziołko bolało?
teraz za to z uporem maniaka pakuje mi się na kolanka i chce razem ze mną pisac tego posta. Wychodza z tego dziwne rzeczy więc jak coś opuściłam to przepraszam z góry

Posted

proszę mi tu z Merlina nie robić włoszczaka :) dorosły charcik włoski waży ok 4,5 kg dzisiaj Glutosław jest w Metrze,już mi koleżanka z Warszawy doniosła ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Ech, durni ci ludzie, durni... Nie widzą co tracą! To samo z naszym Motkiem.

Zgadzam sie, nie wiedzą...

Cześć Glutku kochany:):)

Posted

Jakis wybrakowany ten Glucior się robi. Nie dość że mu jeszcze jedno jądro nie zeszło, to dzisiaj zauwazylam, jak mnie bez pamięci podgryzał, że ma już nowe kiełki, a stare siedzą twardo i wcale się nie wybierają wylatywać

Posted

Daj mu sznurek do ciągnięcia, to wypadną;)
A jądro mu chyba już nie zejdzie. Oby tylko nie siedziało w jamie brzusznej, będzie trudno je znaleźć.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Smsowa oferta dnia:
"czy ogłoszenie o Merlisie aktualne? proszę o zdjęcie całej sylwetki"

Bomba......................

Posted

Dobrze, że nie chcą zdjęcia sylwetki psa z sylwetką opiekuna, bo by się nie zmieściło na jednym zdjęciu :evil_lol:

M&S - on cały czas coś gryzie i ciągnie.

Posted

AMIGA napisał(a):
Jakis wybrakowany ten Glucior się robi. Nie dość że mu jeszcze jedno jądro nie zeszło, to dzisiaj zauwazylam, jak mnie bez pamięci podgryzał, że ma już nowe kiełki, a stare siedzą twardo i wcale się nie wybierają wylatywać

Ha, moja adoptowana sunia też tak miała, dopiero przy sterylce wet usunął oba kiełki, miała już około roku.;)

Posted

To podotykaj mleczaki i zobacz, czy się ruszają, trochę poszarp się z nim tym sznurkiem. Powinny wypaść, bo jak nie, to trzeba będzie wyrwać.

Posted

M&S napisał(a):
To podotykaj mleczaki i zobacz, czy się ruszają, trochę poszarp się z nim tym sznurkiem. Powinny wypaść, bo jak nie, to trzeba będzie wyrwać.

No własnie dotykałam i stwierdziłam, że siedzą solidnie jak mur

Posted

AMIGA napisał(a):
No własnie dotykałam i stwierdziłam, że siedzą solidnie jak mur

To je trochę poruszaj.

Buziaki w długie pyszczydło i drapanki za uszkami od nas:):)