AMIGA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Zołza to sunia Agamiki - wazy ze 30 kg i czasami to imie faktycznie do niej pasuje. Tak odstraszala od stołu i od swojej pańci Gluciora, że my z DoPi dostawałysmy zawału serca Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Mała Zołzunia Agamiki waży 30 kg?!?!!?!?!? Quote
eliza_sk Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Foto dowodowe som :) ? Dziś 3 charciole zmieniły miejsca zamieszkania ;) Jutro wizyta dla kolejnej. Quote
AMIGA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Foty będą, a jakże, ale jak "się odrobie" A są jakies telefony o Glutosława? Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 AMIGA napisał(a):Foty będą, a jakże, ale jak "się odrobie" A są jakies telefony o Glutosława? Możesz przesłać foteczki, to wrzucę ja, żeby CI czasu nie marnować. Niestety oprócz 2 niegodnych uwagi cisza, kolejną serię zrobię na Twoich fotkach. Quote
AMIGA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Możesz przesłać foteczki, to wrzucę ja, żeby CI czasu nie marnować. Niestety oprócz 2 niegodnych uwagi cisza, kolejną serię zrobię na Twoich fotkach. Ba, żeby je przesłac, to najpierw musze je wgrać na kompa no i chyba trochę pozmniejszać, bo która poczta takie kobylaste zdjęcia zniesie ? Quote
Nutusia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nio fakt - kobylaste, skoro Zołzunia 30 kilosów waży. A do tego Kangur, no i psiaczek DoPi... :) Quote
AMIGA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Psiaczek DoPi ze względu na malunią Zołzunię został odseparowany, na zdjęciach w domu DoPi więc przewijają sie tylko nasze dwa "maluszki" Eliza_sk - zdjątka posłane. Nie wiem, czy coś się z tego wybierze, bo trudno jest opstrykac smigające psy :-( Edited January 7, 2013 by AMIGA Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Jakie toto suche :evil_lol: A karmę wcina ładnie ? Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Tu nam chyba ktoś chciał Gluta unicestwić: Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Fajnie, że taki socjal z psiakami ma malec. Quote
Nutusia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 O rety - on jest MALEŃKI!!!!!! Taki raczej bardziej charcik włoski... A ja sądziłam, że z niego jest taki chart... po pas! :) A Zołzunia... no... faktycznie... kawał baby z niej! ;) Quote
Handzia55 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Cudne zdjęcia:loveu: ale te dwa na końcu są najlepsze:lol: Na ostatnim, mały dzidziuś na kolankach, przytulony do pańci:loveu: a na wcześniejszym, psiury wpatrzone w stół:evil_lol: jakby chciały powiedzieć "no dacie nam coś" Uwielbiam takie zdjęcia i takie psy:lol: Quote
AMIGA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dzieki Eliza_sk. A tam jest takie jedno fajne jak hurtem startują od agamiki. Nie wyszło dobrze? No wlaśnie on na zdjęciach jak jest sam, wydaje się ogromniasty. A w porównaniu z innymi psami on wcale nie jest wielki. Ciekawa jestem co z niego wyrośnie. A tu własnie w tym momencie http://imageshack.us/a/img824/5076/tnp1060241.jpg Wywrócił się na psią koo - świństwo, że ludzie tam po psach nie sprzątają. Wizłam go takiego poperfumowanego do DoPi i tam się odbyła dopiero toaleta :-) Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ahaha jaką Agamika ma piękną maseczkę na twarzy :lol: Quote
Nutusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Do ogłoszeń chyba trzeba dać przynajmniej jedno zdjęcie, na którym widać jaki on malutki jest, bo ja naprawdę sądziłam, że to taki piesek prawie "po pas"! ;) Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Amigo, zaraz sprawdzę, bo sajgon mamy z pozostałą 19 charcioli ... Quote
bahlsa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Sprawdzałam teraz ilość wejść na niektóre ogłoszenia Merlina i jest ich mnóstwo. np. Gumtree 212, Tablica.pl 272, alegratka 83, garnek.pl (miejsce na zdjęcia) 94. Może rzeczywiście wszyscy myślą, że to gigant a on jest mały i drobny. Mogę powtórzyć mu ogłoszenia z innymi zdjęciami i nowym tekstem (żeby mi nie wywalało już istniejących). Proszę tylko o wklejenie tekstu i wskazanie które zdjęcia mam dodać. Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Zaraz coś podrasujemy z Amigowego zestawu i tekst zmienię :) Quote
bahlsa Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 superdzięki :) to czekam i jeszcze dzisiaj zrobię. Quote
eliza_sk Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Merliś to szczeniak w typie charta. W tej chwili ma ok. 6 mies., waży ok. 12 kg. To przyjaciel całego świata. W kontaktach z człowiekiem ufny i niezwykle przyjazny, również do obcych. To mała przylepa, która domaga się uwagi i czułości. Jest wielkim miziakiem i nakolankowym przytulakiem - stale wydaje mu się, że waży 2 kg, a na kolankach ma problem z umiejscowieniem długich nóg. Jak na szczeniaka w tym wieku przystało, to również małe ADHD - Merlin jest niezwykle żywiołowy i energiczny. Ładnie bawi się zabawkami, jest radosny, skoczny i wesoły. Totalnie łagodny, niezwykle ciekawski - wszędzie go pełno i dosłownie roznosi go energia. Jednak mimo żywiołu, który w nim drzemie to bardzo mądre stworzenie, niezwykle pojętny, szybko się uczy. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i grzecznie znosi jazdę samochodem. Posłuszny i całkowicie wpatrzony w opiekuna. Ma świetny kontakt z innymi psami. Trzeba mieć świadomość, że to psie dziecko, które będzie wymagało czasu i konsekwencji w wychowaniu. Merlin przebywa w domu tymczasowym w woj. małopolskim. Odrobaczenie: tak Odpchlenie: tak Szczepienia: tak Kastracja: wkrótce Czip: tak Stowarzyszenie Obrona Zwierząt 28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie tel. 501 341 021 (po godzinie 15) e-mail: [email protected] www.obrona-zwierzat.pl Może to do mini? Quote
Recommended Posts