mestudio Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='evita.']Wysłałam ogłoszenie Owcy do Waszej lokalnej prasy. Powinno ukazac się w najbliższym numerze.[/QUOTE] Ale treść ogłoszenia miła -nic tam nie było o prostakach ze wsi? Quote
mestudio Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='mestudio']Ale treść ogłoszenia miła -nic tam nie było o prostakach ze wsi?[/QUOTE] że niby o nas??? :-) TZmestudio Quote
Ziutka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='mestudio']że niby o nas??? :-) TZmestudio[/QUOTE] No Ty to jak zwykle...wiesz :evil_lol: Quote
Macia Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Przepraszam, że dopiero teraz, ale najpierw po powrocie z Wrocławia musiałyśmy z Anią załatwić kilka rzeczy. Bardzo mi przykro, ale niestety nie mamy już miejsca. Dzisiaj wróciła nam z adopcji suka, czego się nie spodziewałyśmy absolutnie. Ja za to dorobiłam się kilka dni temu suki ze szczeniakami. Bardzo mi przykro. Quote
Ziutka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Macia']Przepraszam, że dopiero teraz, ale najpierw po powrocie z Wrocławia musiałyśmy z Anią załatwić kilka rzeczy. Bardzo mi przykro, ale niestety nie mamy już miejsca. Dzisiaj wróciła nam z adopcji suka, czego się nie spodziewałyśmy absolutnie. Ja za to dorobiłam się kilka dni temu suki ze szczeniakami. Bardzo mi przykro.[/QUOTE] Maciu, nie przepraszaj! Wiem, że gdybyś mogła to byś wzięła szczeniorka... Współczuje powrotu suni z adopcji, ehh :( Quote
obraczus87 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Mnie juz zwroty z adopcji nie dziwią.. wydaje mi sie, że stało sie to ostatnio bardzo modne...:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Ziutka Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='obraczus87']Mnie juz zwroty z adopcji nie dziwią.. wydaje mi sie, że stało sie to ostatnio bardzo modne...:angryy::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] W zupełności się z Tobą zgadzam! Quote
Nutusia Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Boże, co ja bym dała, że Becia wróciła z adopcji, zamiast wylądować na ulicy... :( Quote
obraczus87 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Nutusia']Boże, co ja bym dała, że Becia wróciła z adopcji, zamiast wylądować na ulicy... :([/QUOTE] To fakt.... :-( Quote
enia Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 To ja dzisiaj tak zacznę:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='enia']To ja dzisiaj tak zacznę:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Się przyłącze i też tak zacznę...a może ;) Quote
mestudio Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Czy dziś ktoś polubi Owcę w typie szczeniaka - czy też szczeniaka w typie owcy....... Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='mestudio']Czy dziś ktoś polubi Owcę w typie szczeniaka - czy też szczeniaka w typie owcy.......[/QUOTE] Miejmy nadzieję Ewuś...miejmy nadzieje... Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Zrobiłam Owczusiowi czwarte ogłoszenie na gumtree, nie wywali o dziwo, lekko tekst zmieniłam ;) Quote
mestudio Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Zdjęłam firany i położyłam na podłodze w kuchni, pojechaliśmy szukać suni z miasta, a Owczuś zrobił na firany dużą kupę. W końcu i tak są do prania - nie? Quote
mestudio Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='mestudio']Zdjęłam firany i położyłam na podłodze w kuchni, pojechaliśmy szukać suni z miasta, a Owczuś zrobił na firany dużą kupę. W końcu i tak są do prania - nie?[/QUOTE] Wiedziały gały co brały. Zawsze następnym razem można odwrócić głowę w drugą stronę.... TZmestudio Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='mestudio']Zdjęłam firany i położyłam na podłodze w kuchni, pojechaliśmy szukać suni z miasta, a Owczuś zrobił na firany dużą kupę. [COLOR=#b22222][B]W końcu i tak są do prania - nie?[/B][/COLOR][/QUOTE] Otóż to :diabloti: Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ewuś, dzwonił ktoś o Owczusia ? Rano na tablicy miałam 2 pobrania telefonu a teraz zerknęłam i jest 8 pobrań, to może ktoś dzwonił... Quote
mestudio Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Zero telefonów jak do tej pory. Quote
Elza22 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 dziwne nikt nie chce takiego słodzika... Quote
evita. Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='mestudio']Ale treść ogłoszenia miła -nic tam nie było o prostakach ze wsi?[/QUOTE] No niestety nie było nic o prostakach ze wsi, bo ograniczała mnie dozwolona ilośc znaków w ogłoszeniu (160) :). Ale jeśli macie takie życzenie to mogę dac następne ogłoszenie o innej treści ;) Zrobiłam Owczusiowi też wyróżnioną tablicę. Wiem, że niezawodna Ziutka zrobiła mu już co najmniej "100 tablic" :), no ale od przybytku podobno głowa nie boli ;) Quote
NikaEla Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Może w ogłoszeniach nie pisać 'owca'? bo to ludzi myli ;) Quote
Nutusia Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ja też dziś zdjęłam firanki. Na szczęście nigdzie nie pojechałam, a jedynie poszłam do łazienki napuścić wody do wanny, a firanki już były... na psim posłaniu! Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='evita.']Zrobiłam Owczusiowi też wyróżnioną tablicę. Wiem, że niezawodna Ziutka zrobiła mu już co najmniej "100 tablic" :), no ale od przybytku podobno głowa nie boli ;)[/QUOTE] Bardzo dobrze, że zrobiłaś :) im więcej tablic, tym lepiej :cool3: i niech ktoś wreszcie zadzwoni nooo :mad: Dziękujemy za pomoc :loveu: Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Dostałam właśnie zapytanie o Owczusia z gumtree ;) Pozwoliłam sobie odpisać pani, bo pytała czy ogłoszenie nadal aktualne, jak cosik odpisze, przekieruje do Ewci :) Quote
Recommended Posts