Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evita.']Wysłałam ogłoszenie Owcy do Waszej lokalnej prasy. Powinno ukazac się w najbliższym numerze.[/QUOTE]

Ale treść ogłoszenia miła -nic tam nie było o prostakach ze wsi?

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz, ale najpierw po powrocie z Wrocławia musiałyśmy z Anią załatwić kilka rzeczy. Bardzo mi przykro, ale niestety nie mamy już miejsca. Dzisiaj wróciła nam z adopcji suka, czego się nie spodziewałyśmy absolutnie. Ja za to dorobiłam się kilka dni temu suki ze szczeniakami. Bardzo mi przykro.

Posted

[quote name='Macia']Przepraszam, że dopiero teraz, ale najpierw po powrocie z Wrocławia musiałyśmy z Anią załatwić kilka rzeczy. Bardzo mi przykro, ale niestety nie mamy już miejsca. Dzisiaj wróciła nam z adopcji suka, czego się nie spodziewałyśmy absolutnie. Ja za to dorobiłam się kilka dni temu suki ze szczeniakami. Bardzo mi przykro.[/QUOTE]
Maciu, nie przepraszaj! Wiem, że gdybyś mogła to byś wzięła szczeniorka...
Współczuje powrotu suni z adopcji, ehh :(

Posted

[quote name='obraczus87']Mnie juz zwroty z adopcji nie dziwią.. wydaje mi sie, że stało sie to ostatnio bardzo modne...:angryy::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]
W zupełności się z Tobą zgadzam!

Posted

[quote name='enia']To ja dzisiaj tak zacznę:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE]
Się przyłącze i też tak zacznę...a może ;)

Posted

[quote name='mestudio']Czy dziś ktoś polubi Owcę w typie szczeniaka - czy też szczeniaka w typie owcy.......[/QUOTE]
Miejmy nadzieję Ewuś...miejmy nadzieje...

Posted

[quote name='mestudio']Zdjęłam firany i położyłam na podłodze w kuchni, pojechaliśmy szukać suni z miasta, a Owczuś zrobił na firany dużą kupę. W końcu i tak są do prania - nie?[/QUOTE]

Wiedziały gały co brały. Zawsze następnym razem można odwrócić głowę w drugą stronę....

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Zdjęłam firany i położyłam na podłodze w kuchni, pojechaliśmy szukać suni z miasta, a Owczuś zrobił na firany dużą kupę. [COLOR=#b22222][B]W końcu i tak są do prania - nie?[/B][/COLOR][/QUOTE]
Otóż to :diabloti:

Posted

[quote name='mestudio']Ale treść ogłoszenia miła -nic tam nie było o prostakach ze wsi?[/QUOTE]
No niestety nie było nic o prostakach ze wsi, bo ograniczała mnie dozwolona ilośc znaków w ogłoszeniu (160) :). Ale jeśli macie takie życzenie to mogę dac następne ogłoszenie o innej treści ;)
Zrobiłam Owczusiowi też wyróżnioną tablicę. Wiem, że niezawodna Ziutka zrobiła mu już co najmniej "100 tablic" :), no ale od przybytku podobno głowa nie boli ;)

Posted

[quote name='evita.']Zrobiłam Owczusiowi też wyróżnioną tablicę. Wiem, że niezawodna Ziutka zrobiła mu już co najmniej "100 tablic" :), no ale od przybytku podobno głowa nie boli ;)[/QUOTE]
Bardzo dobrze, że zrobiłaś :) im więcej tablic, tym lepiej :cool3: i niech ktoś wreszcie zadzwoni nooo :mad:
Dziękujemy za pomoc :loveu:

Posted

Dostałam właśnie zapytanie o Owczusia z gumtree ;)
Pozwoliłam sobie odpisać pani, bo pytała czy ogłoszenie nadal aktualne, jak cosik odpisze, przekieruje do Ewci :)