Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial];)Witaj przy kawie porannej i przed kolejnym dniem urlopu...:grins:[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 witaj przy porannej kawie i już w pracy:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Witaj przy kawie porannej i przed kolejnym dniem urlopu...:grins:[/FONT] Witam przy kolejnej porannej kawie, już w pracy:placz::placz::placz: [quote name='Imbir1']witaj przy porannej kawie i już w pracy:cool3::cool3::cool3::evil_lol: jw :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam przy kolejnej porannej kawie, już w pracy:placz::placz::placz: jw :evil_lol: no to się łączę z Tobą w bólu:cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 wpadłam cobyś mogła mnie z impetem zignorować 0X Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a cós o Tobie znalazłam :diabloti: Magda - Mega Dance Nie słuchajcie tej dziewczyny, ona oszukała mnie, nie słuchajcie tej blondyny, bo inaczej będzie źle, Chociaż mówi słodkie słowa, i wciąż w oczy patrzy się, ta dziewczyna rozrywkowa, jeszcze dzisiaj zdradzi Cię. Ref. Taka właśnie jest ta Magda, tego nie da ukryć się, chociaż zgrabna, chociaż ładna, lecz ma serce bardzo złe (x2) Już jej nigdy nie uwierzę, i to samo radzę wam, choć kochałem całkiem szczerzę, to zostałem dzisiaj sam, no a ona uśmiechnięta, już innego chłopca ma, bardzo sprytna to panienka, uważajcie radzę wam. Ref. Taka właśnie jest ta Magda, tego nie da ukryć się, chociaż zgrabna, chociaż ładna, lecz ma serce bardzo złe (x4) :cunao::cunao: Quote
basia2202 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Witaj przy kawie porannej i przed kolejnym dniem urlopu...:grins:[/FONT] Aaaaluuuu.... jak możeeesz.... :placz:jak mooożesz tak szczuć tym swoim urlopem :placz:kiedy ja tak zasuwam, jak parowozik... :placz: jesteś... yy... no tego... niehumanitarnaaa!! :placz: witamy się:loveu: w blogasku.... yy... czyim to...? :hmmmm: aa... Madzi chyba...:p Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:żałuj ...pychotka ......mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [/FONT] [FONT=Arial] mmmmmmmmmmmmmmmmmm ..... serniczek jeszcze bardziej mmmmmmmmmmm[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ale my swój sernik miały i swoje jajcoki :evil_lol:ni od żodnego świentego :diabloti:....my se w czeskich koronach zapłaciły :eviltong:...nikomy nic nie ukradły :eviltong::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]tak było.... :roll: od świętego by nam w gardle staneło... i mogłybymy sie przekręcić :diabloti:[/FONT] [quote name='zuzolandia']profanacja i tyle ;-) i do tego od pepikow !!!!!!!!!!!! echhhhh .co za czasy co za czasy ! [FONT=Arial]a próbowałaś??? jakie dobre te czeskie jajka??:cool3::cool3: nie to co nasze... polskie :cool1:[/FONT] [quote name='paula_z']Kłamczuszkujesz :eviltong: :evil_lol: ;) [FONT=Arial]no tak... okazało sie że byłabym skłamała[/FONT][FONT=Arial]:oops:[/FONT][FONT=Arial] :shake:[/FONT] [quote name='madzia i medor'] :evil_lol:No to mnie uspokoiłaś, bo już myślałam, że jakiegoś biednego pepika pozbawiłyście ...:shake::diabloti: P.S. To Wy macie swoje jojca:hmmmm::evil_lol: [FONT=Arial]pepiki som całe i zdrowe... i z jojkami- gwarantuje :p P.S. a ty nie masz?? :crazyeye: witam porannie przy kawce z.... IBIZY :eviltong: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 witej nam tu droga Madzialenko !!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='zuzolandia']witej nam tu droga Madzialenko !!!!!!!!!!! [FONT=Arial]aaaa.... chyba pomyliłaś blogaski... bo DROGA Madzialenka to ja.:roll:.. ale nie istotne... witaj Zuzolkowa :multi::multi: [/FONT] Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 cześć Madziu przeglądam Twoją galerię w poszukiwaniu fot psiulow a tu, tylko słodkości i inne delicje np http://lh4.google.com/sawlfamily/RuHJl5cvq1I/AAAAAAAABYM/gUckjP_ukBI/12-03-2007%20% ja chce Medorka - na diecie jestem a tu tortury Quote
Rinuś Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 tyle jest tutaj bokserów że ja juz się gubie gdzie byłam a gdzie nie :shake: Quote
gosikf & dogs Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hey To ja się teraz w samotności napiję za 600 stronke :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: Quote
gosikf & dogs Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :chlup: :grins: beeeeeeeeeeee!:look3:...ups...:lol!: Quote
zuzolandia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 u mnie jest 607 stronka;-) ale mozem ja slepa jest????? Quote
zuzolandia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa.... chyba pomyliłaś blogaski... bo DROGA Madzialenka to ja.:roll:.. ale nie istotne... witaj Zuzolkowa :multi::multi:[/FONT] ten wsciekly blue mnie rozproszyl heeh:diabloti::diabloti: DROGA MADZIALENKO:loveu:..........Ale pewnikiem mnie wybaczysz eheheh :loveu:..... Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]u mnie 304 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hmmmmmmmmm intrygujace zjawisko ;-) Quote
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: gdzies ty Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No właśnie, Madziula, gdzieżeś Ty...:nerwy: Quote
Medorowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Doberek koffane:multi::loveu::loveu::loveu: Własnie wróciłam z piffek:diabloti: No i miałam dzisiaj jeszcze jazdę:roll: Chyba jestem za nerwowa:roll: A teraz lecę Was poodwiedzać:loveu::loveu::loveu: Medeek dziś nie popuścił:loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='zuzolandia']ten wsciekly blue mnie rozproszyl heeh:diabloti::diabloti: DROGA MADZIALENKO:loveu:..........Ale pewnikiem mnie wybaczysz eheheh :loveu:.....[FONT=Arial] jaki wściekły BLUE........toż to piękna ultramaryna :loveu::loveu::loveu: Magdziu Medorkowa ...pisaj jak na jazdach :razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts