Rinuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a ja słyszałam coś że miał ktoś odwiedzić nas? :siara: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti:ale nie w łozko :diabloti::diabloti::diabloti: Chyba za bardzo wnikasz w moje prywatne zycie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś']a ja słyszałam coś że miał ktoś odwiedzić nas? :siara: Właśnie wracam:grins::grins: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: Chyba za bardzo wnikasz w moje prywatne zycie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahah... no w czyjes musze:loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to dla twojego dobra:loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a):buahahah... no w czyjes musze:loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to dla twojego dobra:loveu::diabloti: No skoro musisz:roll::roll::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a):No skoro musisz:roll::roll::loveu::diabloti: :errrr::errrr::errrr: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a)::errrr::errrr::errrr: Co Cie tak potrzepało :diabloti::diabloti::diabloti: DoBraNOc:hand: Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dobrej nocy, mizianka dla Medzia i Dinusia:hand::sleep: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dobrej nocy, mizianka dla Medzia i Dinusia:hand::sleep: Dziękujemy, nawzajem:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Co Cie tak potrzepało :diabloti::diabloti::diabloti: wibracja komorkowa :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a):wibracja komorkowa :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Achaa:diabloti: Wróciłam:multi::multi::multi::evil_lol: Czekam aż mi wyschną włosy, bo stwierdziłam, że nie będę ich już doszczętnie niszczyła suszarą:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a): Wróciłam:multi::multi::multi::evil_lol: Czekam aż mi wyschną włosy, bo stwierdziłam, że nie będę ich już doszczętnie niszczyła suszarą:cool1::cool1::cool1::diabloti: tez o tym ostatnio myslalam .. wiec zaczelam uzywac prostownicy :grin: Quote
bonita Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a):tez o tym ostatnio myslalam .. wiec zaczelam uzywac prostownicy :grin: :megagrin: wystarczy się obciąć:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a):tez o tym ostatnio myslalam .. wiec zaczelam uzywac prostownicy :grin: Buhahhahaaa:evil_lol:Mi też się zdarza:roll: Co wcale mnie nie cieszy:roll::roll: bonita napisał(a)::megagrin: wystarczy się obciąć:diabloti: No witaj:cool1::cool1::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:multi:Wróciłam od Mojej osobistej Madzialeny z Tych / Jebia ;)...zjadłyśmy sernik i wypiłyśmy jajeczko ...:grins:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Wróciłam od Mojej osobistej Madzialeny z Tych / Jebia ;)...zjadłyśmy sernik i wypiłyśmy jajeczko ...:grins:[/FONT] Odmeldowana;):loveu: Ja tyz zjadłam dzisia sernika, ino jojca nie piłom:evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 bonita napisał(a)::megagrin: wystarczy się obciąć:diabloti: :lol: no co tyyyy:eviltong: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Odmeldowana;):loveu: Ja tyz zjadłam dzisia sernika, ino jojca nie piłom:evil_lol:;):eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:żałuj ...pychotka ......mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 bleeeeeeeeeee sernik jojcym zapijac !!!! swietokradztwo !!!!!!!!! Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='zuzolandia']bleeeeeeeeeee sernik jojcym zapijac !!!! swietokradztwo !!!!!!!!! [FONT=Arial]ale my swój sernik miały i swoje jajcoki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ni od żodnego świentego :diabloti::diabloti::diabloti:....my se w czeskich koronach zapłaciły :eviltong:...nikomy nic nie ukradły :eviltong::evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 profanacja i tyle ;-) i do tego od pepikow !!!!!!!!!!!! echhhhh .co za czasy co za czasy ! Quote
Paula Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziś nie pije :shake::shake:[/FONT] Kłamczuszkujesz :eviltong: :evil_lol: ;) [quote name='madzia i medor']Donoszę, że wyniki są "całkiem dobre":p:p Mam Medora przetrzymać na Furaginie i wit C przez dwa miesiące, a później znowu kontrolne badanko:p Dziś również nie popuścił:multi: :multi: :multi: :multi: Cześć Madzia :loveu: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='zuzolandia']profanacja i tyle ;-) i do tego od pepikow !!!!!!!!!!!! echhhhh .co za czasy co za czasy ! [FONT=Arial]...pychotka było :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:żałuj ...pychotka ......mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [/FONT] Wierzę Alu, wierzę;) [quote name='zuzolandia']bleeeeeeeeeee sernik jojcym zapijac !!!! swietokradztwo !!!!!!!!! Ha ha ha ha:evil_lol: [quote name='Vectra']Magdusiu jestem u Ciebie :diabloti: Widzem słuńce Ty Ty moje Ttii ti:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ale my swój sernik miały i swoje jajcoki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ni od żodnego świentego :diabloti::diabloti::diabloti:....my se w czeskich koronach zapłaciły :eviltong:...nikomy nic nie ukradły :eviltong::evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:No to mnie uspokoiłaś, bo już myślałam, że jakiegoś biednego pepika pozbawiłyście ...:shake::diabloti: P.S. To Wy macie swoje jojca:hmmmm::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='zuzolandia']profanacja i tyle ;-) i do tego od pepikow !!!!!!!!!!!! echhhhh .co za czasy co za czasy ! :evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Kłamczuszkujesz :eviltong: :evil_lol: ;) :multi: :multi: :multi: Cześć Madzia :loveu: Heej:loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...pychotka było :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Ino smaka narobiłaś:eviltong::eviltong: Dobryyyyyy:loveu::multi: Witam przy porannej kawusi:loveu: I przed pracą:mdleje: Quote
Recommended Posts