Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 helloł mamcia:p na nic nie mam czasu:placz::cool3: Quote
caroolcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 buhaha teraz za Imbirkowej depcze po pietach :eviltong: Biedactwo medorkowe :shake: Quote
Iza i Fidel Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madziu Medorowa ...:p...jak po spacerku , jak serniczek Fidelkowej [/FONT] Serniczek wyglada tak: (zdjecie zrobione 10 min.temu) Madzia zapomniala o nim...I jej strata,bo zaraz go zjeemmm :evil_lol: Dobrze,ze poszlysmy na spacer,bo u nas juz pada:placz: Madzia daj znac,co Ci wet powiedzial. Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Serniczek wyglada tak: (zdjecie zrobione 10 min.temu) http://img301.imageshack.us/img301/6392/dsc05707qa0.jpg Madzia zapomniala o nim...I jej strata,bo zaraz go zjeemmm :evil_lol: Dobrze,ze poszlysmy na spacer,bo u nas juz pada:placz: Madzia daj znac,co Ci wet powiedzial. [FONT=Arial]:pmniammmmmmm nie strasz ze już u was pada .....mój TZ powiedział ze u nas jutro :angryy::angryy::angryy:prorok cy cóś Madzia czekamy na info :razz:[/FONT] Quote
Iza i Fidel Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pmniammmmmmm nie strasz ze już u was pada .....mój TZ powiedział ze u nas jutro :angryy::angryy::angryy:prorok cy cóś Madzia czekamy na info :razz:[/FONT] A juz sie cieszylam,ze kaluze wyschly... Nasze bydlaki zawsze chlaja z nich po drodze:cool3: A bylo sie tak cieszyc,ze zlota polska jesien wreszcie przyszla? Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dzien dobry teskniaca za mna:loveu::diabloti:co z Medorem?? Quote
Iza i Fidel Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Madzia,nie gniewaj sie,ze tu napisze (moge skasowac jakby co),ale do Was wiecej ludzi przychodzi:mad:;) Czy slyszal ktos o obrozy zelowej? A moze ktos ma? Jaka ona jest ? Czy faktycznie pies tak ladnie w niej chodzi i dobrze sie czuje? Robilysmy z Madzia ostatnio zakupy.Q..de udziela mi sie od niej,az moj chlop mnie z domu z psem wywali. Ja kupilam ubranko ,buty i takie tam *******y.No i mialam ochote na ta obroze zelowa.Kosztuje 40zl.Jakby byla taka fajna,to jakos przezyje ta kase,ale jak nie bedzie fajna? Piszcie jak cos wiecie. Madzia,nie gniewaj sie,bo zjem Twoj sernik:cool3: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :shake::shake::shake:[FONT=Arial] nie wiem co to obroża żelowa ....:oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ja też nie mam pojęcia ale z ciekawości chyba poszukam na necie co to jest :razz: Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 coś takiego?? http://gazeta.allegro.pl/show_item.php?item=241496614 Quote
clockwork Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]jo nie wiem co to obroża żelowa.... poczytałam na allegro, ale ... nie wiem co rzec... za to witam sie z Madą medorową... :multi::multi::multi: i trzymam :kciuki: za Medorka.... bo to pewnie przeziębionko.... ale o badanka bym nalegała :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]poczytałam o obroży ale nadal nie wiem w czym rzecz ....musiałabym pomacać :oops::oops::oops:....:eviltong: Madziu Medorkowa ...i co powiedzial wet?? [/FONT] Quote
Kiłi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]poczytałam o obroży ale nadal nie wiem w czym rzecz ....musiałabym pomacać :oops::oops::oops:....:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Pomacać?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 doberek !!!!!!!! boszzzzzzzzzz jaki apetyczny seniczek !!!!!!! mniamusny!!!! Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Kiłi']Pomacać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]taaaa pomacać :eviltong::eviltong::eviltong: dotknąć ...sprawdzić ....:eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a te zelowe mozna zjesc ???? ;-) Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Madzia gdzies ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]Madzia Medorowa ...co z Medorkiem :razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Na samym początku, muszę się przyznać, że nie zadzwoniłam dzisiaj do wetów:mdleje: Nie miałam czasu:crazyeye::mdleje: Dopiero teraz usiadłam na doopie:mdleje::mdleje: Na razie podaje mu Furagin i wit C - dziś nie popuścił:multi::multi: [quote name='Rinuś']dobranoc :* całuski dla Medzia biednego :loveu: Dzięki;):loveu: [quote name='zuzolandia']mialas juz isc spac !!!!!!!!!! niedobra kobito !!!! No przecież poszłam:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: [quote name='BeaC'].....................:-(:-(:-( bidny Medor............... witaj Ev!!!!! Haj Bea:loveu::loveu: No mam nadzieję, że to tylko (z mojej głupoty) przeziębił się ponownie:roll: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madziu Medorowa ...:p...jak po spacerku , jak serniczek Fidelkowej [/FONT] Spacerek udany:p:p Było okropnie gorąco... a później, na szczęście już po spacerze, zaczęło padać:crazyeye: Nie zjadłam:obrazic: Zapomniałyśmy... :roll::roll: Mam nadzieję, że jeszcze tam na mnie czeka:cool1: [quote name='evaxon']:loveu: witaj ukochana Madzialenko:loveu::diabloti: Cześć kobiałko pracująca:loveu::loveu: [quote name='Imbir1']helloł mamcia:p na nic nie mam czasu:placz::cool3: Nie becz:diabloti::diabloti::diabloti: Oć utulkam:loveu: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='caroolcia']buhaha teraz za Imbirkowej depcze po pietach :eviltong: Biedactwo medorkowe :shake: A noo:roll: [quote name='Iza i Fidel']Serniczek wyglada tak: (zdjecie zrobione 10 min.temu) http://img301.imageshack.us/img301/6392/dsc05707qa0.jpg Madzia zapomniala o nim...I jej strata,bo zaraz go zjeemmm :evil_lol: Dobrze,ze poszlysmy na spacer,bo u nas juz pada:placz: Madzia daj znac,co Ci wet powiedzial. Nie jedz!!!!!!!!!!:-(:-( Nie rób biednej Madzi tego:diabloti: Co do weta j.w. ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pmniammmmmmm nie strasz ze już u was pada .....mój TZ powiedział ze u nas jutro :angryy::angryy::angryy:prorok cy cóś Madzia czekamy na info :razz:[/FONT] Prorok:loveu::loveu::evil_lol: J W:oops: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Iza i Fidel']A juz sie cieszylam,ze kaluze wyschly... Nasze bydlaki zawsze chlaja z nich po drodze:cool3: A bylo sie tak cieszyc,ze zlota polska jesien wreszcie przyszla? Czy Ty mówisz, o tych samych, grzecznych i czyściutkich pieskach, o których myślę:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']dzien dobry teskniaca za mna:loveu::diabloti:co z Medorem?? Cześć moja Agusiu:loveu::loveu::loveu: JW:oops: [quote name='Iza i Fidel']Madzia,nie gniewaj sie,ze tu napisze (moge skasowac jakby co),ale do Was wiecej ludzi przychodzi:mad:;) Czy slyszal ktos o obrozy zelowej? A moze ktos ma? Jaka ona jest ? Czy faktycznie pies tak ladnie w niej chodzi i dobrze sie czuje? Robilysmy z Madzia ostatnio zakupy.Q..de udziela mi sie od niej,az moj chlop mnie z domu z psem wywali. Ja kupilam ubranko ,buty i takie tam *******y.No i mialam ochote na ta obroze zelowa.Kosztuje 40zl.Jakby byla taka fajna,to jakos przezyje ta kase,ale jak nie bedzie fajna? Piszcie jak cos wiecie. Madzia,nie gniewaj sie,bo zjem Twoj sernik:cool3: Nie gniewam się, no co Ty;):loveu: Masz dla mnie sernik...? [SIZE=2]Czy masz mnie za zakupoholiczkę :diabloti: Masz dla mnie sernik...? [SIZE=2]Ja, jak już wiesz, nic nie wiem o tej obroży:niewiem::niewiem: [SIZE=7] Masz dla mnie sernik??...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]Madziu , czy ona ma dla Ciebie ten sernik??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jo nie wiem co to obroża żelowa.... poczytałam na allegro, ale ... nie wiem co rzec... za to witam sie z Madą medorową... :multi::multi::multi: i trzymam :kciuki: za Medorka.... bo to pewnie przeziębionko.... ale o badanka bym nalegała :cool1:[/FONT] Cze słuńce prosto z tamTYch:loveu::loveu: Badanko moczu było już dwa razy robione - jeszcze muszę zrobić badanie krwi:roll: Trzymaj, trzymaj:p:loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]poczytałam o obroży ale nadal nie wiem w czym rzecz ....musiałabym pomacać :oops::oops::oops:....:eviltong: Madziu Medorkowa ...i co powiedzial wet?? [/FONT] JW:oops::oops::oops: Alu:loveu: Quote
Recommended Posts