Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja coś straciłam wenę do szlajania się po dogo:roll: :mdleje::mdleje: Potrzebuję terapii:diabloti: [FONT=Arial]:shake:to masz to co ja.......przepraszam jak do kogos nie zajrzę ale uszło ze mła zycie ....[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake:to masz to co ja.......przepraszam jak do kogos nie zajrzę ale uszło ze mła zycie ....[/FONT] Bośmy z Tych;) Biorę się za czytanie książki;):loveu: Na mnie też proszę się nie gniewać, jeśli kogoś nie odwiedzę, to kwestia czasu jak moja wena powróci... mam bynajmniej taką nadzieję:roll: Quote
teqquila Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witaj Madziarka :) my tez trzymamy kciuki :) za Medorka Quote
Paula Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Cześć bezrobotna :multi: Bosh, zazdraszczam Ci :oops: Zdrówki dla Medzia :kciuki: :loveu: Quote
agbar Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 czesc bezrobotny nienatchniony gupecku:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]Doberek Medorkowa... czytasz ...będę oglądać zaległe filmiki ...trza oddać kasety :oops:do włascicieli [/FONT] Quote
basia2202 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 hej Madzia, hej Medor!:) jak tam pupilek? dobrze wszystko?:) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake:to masz to co ja.......przepraszam jak do kogos nie zajrzę ale uszło ze mła zycie ....[/FONT] uszło...:crazyeye:o maamoo... Alę trzeba napompować... co by znowu życie miała do szlajania się po dogo :evil_lol: ja to jeszcze jestem chyba na etapie uzależnienia;) chociaż... czasu mam mało, więc też różnie bywam... ale jak jestem, to trochę mi tu zejdzie hehe:diabloti: Quote
Iza i Fidel Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 OOOO,a co tu Madzi jeszcze nie bylo???:crazyeye: Quote
Medorowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Madziarka :) my tez trzymamy kciuki :) za Medorka Cześć Justyś:loveu::loveu::loveu:Trzymaj:kciuki: paula_z napisał(a):Cześć bezrobotna :multi: Bosh, zazdraszczam Ci :oops: Zdrówki dla Medzia :kciuki: :loveu: Fajnie, fajnie;)Dziś prawie udało mi się wyspać;):evil_lol: :loveu::loveu::loveu: dealer napisał(a):czesc bezrobotny nienatchniony gupecku:loveu::diabloti: Cze moja mundra dojczlandko:loveu::loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Doberek Medorkowa... czytasz ...będę oglądać zaległe filmiki ...trza oddać kasety :oops:do włascicieli [/FONT] No przydałoby się:evil_lol::evil_lol: Ja też wczoraj oddałam filmy przetrzymywane przeze mnie od prawie miesiąca:oops::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 basia2202 napisał(a):hej Madzia, hej Medor!:) jak tam pupilek? dobrze wszystko?:) uszło...:crazyeye:o maamoo... Alę trzeba napompować... co by znowu życie miała do szlajania się po dogo :evil_lol: ja to jeszcze jestem chyba na etapie uzależnienia;) chociaż... czasu mam mało, więc też różnie bywam... ale jak jestem, to trochę mi tu zejdzie hehe:diabloti: Dziś wyjątkowo nie popuścił:crazyeye::crazyeye::multi: Ty już jesteś uzależniona:cool1: AlKil napisał(a):dzień dobry Medorki!!! Doberek:multi::multi: evaxon napisał(a):cesc MAdzia:diabloti::loveu: Cze kobiałko pracująca:loveu::diabloti: Iza i Fidel napisał(a):OOOO,a co tu Madzi jeszcze nie bylo???:crazyeye: No przecież jestem:diabloti::diabloti: caroolcia napisał(a):hop hop Madziu :multi: Bęc;):loveu: Biorę się za sprzątanie:roll::roll::roll:, a później do dentysty:mdleje: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Biorę się za sprzątanie:roll::roll::roll:, a później do dentysty:mdleje: po co sprzatać - i tak sie pobrudzi :niewiem: Quote
Medorowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 caroolcia napisał(a):po co sprzatać - i tak sie pobrudzi :niewiem: Nigdy na to z tej strony nie patrzyłam:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Nigdy na to z tej strony nie patrzyłam:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: co dwie głowy to nie jedna :grins: Quote
zuzolandia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witankooooooooooooo Medorkowooooooooooo !!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]medorkowa... jezdem... tzn. SĄ MY :grins: były my na randce z fryzjerką i OBIE cwaj jesteśmy PIKNE... ot tak chciałam poszpanować :grins: meldnij sie bo dziś ostatni dzień jestem na kompku.... :placz: robie se odwyk :roll:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 to pochwol sie tom pinknosciom !!!! cwaj !!!! jakies foto??? moze byc u medorkowej ! Quote
Kate I Luka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć jedyna moja i najpiękniejsza Sistersjo :loveu: Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Nigdy na to z tej strony nie patrzyłam:hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: kurcze, a myślałam, ze mam to po tobie, ale widzę, ze jednak nie, jeszcze nie wpadłaś na to:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:;) Quote
Medorowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 caroolcia napisał(a):co dwie głowy to nie jedna :grins: I to jakie głowy:loveu::evil_lol: zuzolandia napisał(a):Witankooooooooooooo Medorkowooooooooooo !!!!!!!!!!! :multi::multi: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]medorkowa... jezdem... tzn. SĄ MY :grins: były my na randce z fryzjerką i OBIE cwaj jesteśmy PIKNE... ot tak chciałam poszpanować :grins: meldnij sie bo dziś ostatni dzień jestem na kompku.... :placz: robie se odwyk :roll:[/FONT] Poka, poka:razz::loveu: :crazyeye:Jak to ostatni dzin:hmmmm: Przecież jutro dopiero 27, to jeszcze powinnaś być z nami ... zuzolandia napisał(a):to pochwol sie tom pinknosciom !!!! cwaj !!!! jakies foto??? moze byc u medorkowej ! Noooo;):p DORRAG napisał(a):Cześć Medorki:p Cześć Fioneczki:loveu::loveu: Kate I Luka napisał(a):Cześć jedyna moja i najpiękniejsza Sistersjo :loveu: Witaj równie piękna siostro mła:loveu: Doberek wszystkim - zaraz biorę się za książkę:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Imbir1 napisał(a):kurcze, a myślałam, ze mam to po tobie, ale widzę, ze jednak nie, jeszcze nie wpadłaś na to:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:;) Człowiek uczy się całe życie:shake::evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 rozumiem, ze się już nauczyłaś:p:p:p:diabloti: Quote
Recommended Posts