Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='zuzolandia']doberek !!!!!!!! boszzzzzzzzzz jaki apetyczny seniczek !!!!!!! mniamusny!!!! I on jest mój:p Chyba:hmmmm: Iza masz dlamnie serniczek:razz::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]taaaa pomacać :eviltong::eviltong::eviltong: dotknąć ...sprawdzić ....:eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Alu:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']Madzia gdzies ty :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tutaj:lol!::lol!: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madzia Medorowa ...co z Medorkiem :razz:[/FONT] ;) Dzięki za troskę:loveu::loveu::loveu: Teraz lecę nadrabiać:multi::multi::multi::mdleje: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madziu , czy ona ma dla Ciebie ten sernik??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Alu, też mnie to dręczy:shake::shake::evil_lol: Izo, czy Ty masz dla mnie ten sernik:evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='basia2202']bry wieczór Madziulcu :p :loveu: Doberek:multi::multi: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: Izo , masz sernik dla Madzi?? [SIZE=2]Ja dla Mojej Osobistej Madzialeny mam już zapakowany :p [/FONT] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']JA TEZ CHCE SERNIK:diabloti: [FONT=Arial]mówiłam OĆ ...a jak nie to znów będzie jak przyjedziesz :p[/FONT] Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]mówiłam OĆ ...a jak nie to znów będzie jak przyjedziesz :p[/FONT] kurde...ale nowy mi zrobisz czy ten co masz schowasz dla mnie:diabloti: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']kurde...ale nowy mi zrobisz czy ten co masz schowasz dla mnie:diabloti: [FONT=Arial]:p...no wiesz co ....ten już podzielony :eviltong::eviltong:..nowy specjalnie dla TŁA zrobię :loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p...no wiesz co ....ten już podzielony :eviltong::eviltong:..nowy specjalnie dla TŁA zrobię :loveu:[/FONT] juhuuuuu :multi::multi::multi:CALY sernik TYLKO dla MNIE:multi::multi::loveu::loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 O BOSZSZ...SERNIK, SERNIK, SERNIK!!! IZO CZY MASZ DLA NIEJ TEN SERNIK???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']juhuuuuu :multi::multi::multi:CALY sernik TYLKO dla MNIE:multi::multi::loveu::loveu: [FONT=Arial]:razz:....ale poczęstujesz nas ....ociupinka do kawusi.......zrobie Ci w kubeczku z pieskiem :loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:....ale poczęstujesz nas ....ociupinka do kawusi.......zrobie Ci w kubeczku z pieskiem :loveu:[/FONT] sernik w kubeczku z pieskiem :crazyeye::crazyeye: Quote
Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Fu nie lubiem sernika... Nie lubiem rodzynek... Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gonitwa napisał(a):Fu nie lubiem sernika... Nie lubiem rodzynek... ale Alunia wie ze ja nie lubie rodzynek i robi mi bez onych:eviltong: Quote
Iza i Fidel Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 o jakim [SIZE=2]wy serniku wszyscy piszecie?:diabloti::evil_lol::evil_lol: Hmm,nie wiem czy on jeszcze jest.Jam go troszke tylko uszczuplila... Potem ,po przyjsciu z gimnastyki do lodowki juz nie zagladalam... Wyjasniam,ze moj sernik byl (jest?) bez rodzynek,na pieczonym przeze mnie biszkopcie,serek zmiksowany z truskawkami,wiorkami kokosowymi i galaretka.Na wierzch tez galaretka. Moi mowia,ze jest dobry,ale przyznam nieskromnie bardzo,ze to nie szczyt moich mozliwosci:evil_lol: Jutro zabieram sie za to: To sa ciastka serowe do piwa np.Oczywiscie jak moj maz kupi parmezan,bo u nas na wsi pewnie o takowym nie slyszeli:lol: W czwartek mamy gosci-ja bede jesc ciastka,a oni beda pic piwo:cool3: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: Izo , masz sernik dla Madzi?? [SIZE=2]Ja dla Mojej Osobistej Madzialeny mam już zapakowany :p [/FONT] Wow - ale jej dobrze - cały serniczek:crazyeye::crazyeye: Madzialena, podzielisz się:diabloti::evil_lol: [quote name='dealer']kurde...ale nowy mi zrobisz czy ten co masz schowasz dla mnie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p...no wiesz co ....ten już podzielony :eviltong::eviltong:..nowy specjalnie dla TŁA zrobię :loveu: [/FONT] [quote name='dealer']juhuuuuu :multi::multi::multi:CALY sernik TYLKO dla MNIE:multi::multi::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:....ale poczęstujesz nas ....ociupinka do kawusi.......zrobie Ci w kubeczku z pieskiem :loveu:[/FONT] [quote name='dealer']sernik w kubeczku z pieskiem :crazyeye::crazyeye: Buhahhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']sernik w kubeczku z pieskiem :crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial]kawusia w kubeczku z pieskiem ....:diabloti:[/FONT] [quote name='dealer']ale Alunia wie ze ja nie lubie rodzynek i robi mi bez onych:eviltong:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...będzie bez onych [/FONT] Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Wow - ale jej dobrze - cały serniczek:crazyeye::crazyeye: Madzialena, podzielisz się:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]:oops:..nie wiem czy jej dobrze .... ale serniczek dostanie :grins:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='gosikf & dogs']O BOSZSZ...SERNIK, SERNIK, SERNIK!!! IZO CZY MASZ DLA NIEJ TEN SERNIK???:diabloti::diabloti::diabloti: Najprawdopodobniej, taak:diabloti: [quote name='Gonitwa']Fu nie lubiem sernika... Nie lubiem rodzynek... Jak można nie lubieć sernika:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Toć to moje najulubieńsze ciasto:loveu: [quote name='dealer']ale Alunia wie ze ja nie lubie rodzynek i robi mi bez onych:eviltong: Jak można nie lubić rodzynek:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: [quote name='Iza i Fidel']o jakim [SIZE=2]wy serniku wszyscy piszecie?:diabloti::evil_lol::evil_lol: Hmm,nie wiem czy on jeszcze jest.Jam go troszke tylko uszczuplila... Potem ,po przyjsciu z gimnastyki do lodowki juz nie zagladalam... Wyjasniam,ze moj sernik byl (jest?) bez rodzynek,na pieczonym przeze mnie biszkopcie,serek zmiksowany z truskawkami,wiorkami kokosowymi i galaretka.Na wierzch tez galaretka. Moi mowia,ze jest dobry,ale przyznam nieskromnie bardzo,ze to nie szczyt moich mozliwosci:evil_lol: Jutro zabieram sie za to: To sa ciastka serowe do piwa np.Oczywiscie jak moj maz kupi parmezan,bo u nas na wsi pewnie o takowym nie slyszeli:lol: W czwartek mamy gosci-ja bede jesc ciastka,a oni beda pic piwo:cool3: My se już wszystko wyjaśniły;):loveu::loveu: Ha ha i może się jutro na te serowe załapię:evil_lol: [quote name='evaxon']tez chce piwo:placz: Noo, też bym się napiła:roll::roll: Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]kawusia w kubeczku z pieskiem ....:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...będzie bez onych [/FONT] jo cie normalnie ajlowju:loveu: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:..nie wiem czy jej dobrze .... ale serniczek dostanie :grins:[/FONT] Na pewno dobrze:roll::roll: W końcu ma szatana, który robi bardzo dobrze:multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ha ha i może się jutro na te serowe załapię:evil_lol: [FONT=Arial]no ja też chętnie .....[/FONT] Noo, też bym się napiła:roll::roll: [FONT=Arial]pilam ......chyba już więcej nie mogę ....[/FONT] [quote name='dealer']jo cie normalnie ajlowju:loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Na pewno dobrze:roll::roll: W końcu ma szatana, który robi bardzo dobrze:multi::evil_lol: :eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:musi będzie że tak .....;)[/FONT] Quote
Recommended Posts