Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cze Magdanela :multi: wreszcie znajdziesz czas na mnóstwo foteczek :diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Już je nawet widzę:grins:;)! Taaaa wreszcie znajdę czas, by wysłać aparat:cool1::cool1::evil_lol: Bo na nowy już kasy nie mam:evil_lol: Quote
DORRAG Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja jutro ostatni dzień do pracy - zrezygnowałam:B-fly::B-fly::B-fly: Będę robić nic, nic będę robić:diabloti: Proszę Takiemu to dobrze:diabloti::evil_lol: a Ja wolne będę mieć dopiero w środę...następną:razz: Quote
Kiłi Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 madzia i medor napisał(a):W piątek zrobimy badanie krwi - trzymajcie kciuki:oops::kciuki::kciuki::kciuki: Trzymamy kciukasy, oby nic poważnego. Suka znajomych zaczęła pić dużo wody i okazało się że to wątroba. Quote
Iza i Fidel Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Madzia,a moze w piatek pojedziecie ze mna,bo i tak jade do pracy. Potem niestety bedziecie musieli wrocic sami autobusem np.albo tym busem Adani,jesli facet sie zgodzi.Ja bede jechala ok.9.30,a bede wracala dopiero ok.15.30 Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Madziu, przyczyn picia dużej ilości wody może być wiele, zapalenie wątroby, prostaty, aż po cukrzycę. Im szybciej zbadają Medorka, tym lepiej dla Was. Trzymam kciuki, aby nie było nic poważnego... Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 DORRAG napisał(a):Proszę Takiemu to dobrze:diabloti::evil_lol: a Ja wolne będę mieć dopiero w środę...następną:razz: To jeszcze tyko tydzień:evil_lol: Kiłi napisał(a):Trzymamy kciukasy, oby nic poważnego. Suka znajomych zaczęła pić dużo wody i okazało się że to wątroba. Trzymajcie:loveu: Iza i Fidel napisał(a):Madzia,a moze w piatek pojedziecie ze mna,bo i tak jade do pracy. Potem niestety bedziecie musieli wrocic sami autobusem np.albo tym busem Adani,jesli facet sie zgodzi.Ja bede jechala ok.9.30,a bede wracala dopiero ok.15.30 :loveu::loveu:No, to jeszcze się dogadamy;) Nie wiem tylko, jak medor będzie się zachowywał w autobusie/busie:mdleje: AgusiaTerierka napisał(a):Madziu, przyczyn picia dużej ilości wody może być wiele, zapalenie wątroby, prostaty, aż po cukrzycę. Im szybciej zbadają Medorka, tym lepiej dla Was. Trzymam kciuki, aby nie było nic poważnego... :mdleje::mdleje::mdleje: Trzymajcie... :loveu: My właśnie wróciliśmy z nad zalewu - ale zimno :-o Quote
agbar Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 czesc Madziunia...nie nadrabiam nie mam sily ale trzymam lapki za Medorskiego..... Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 dealer napisał(a):czesc Madziunia...nie nadrabiam nie mam sily ale trzymam lapki za Medorskiego..... Trzymaj, trzymaj, bardzo się przydadzą:loveu::roll::roll: My uciekamy, dobranoc:roll: Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dobranoc Madziu i trzymamy co mamy za Medzia Quote
Paula Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 My też trzymamy :kciuki: Oby w końcu była diagnoza i wiadomo było co i jak leczyć :roll: Zdrówka Medziu :calus: Quote
Medorowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 caroolcia napisał(a):dobranoc Madziu i trzymamy co mamy za Medzia paula_z napisał(a):My też trzymamy :kciuki: Oby w końcu była diagnoza i wiadomo było co i jak leczyć :roll: Zdrówka Medziu :calus: Dzięki dziewczyny:calus::calus::calus: Ja już od pół godziny na nogach... musiałam wyjść z Medim:roll: Quote
Paulina. Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzień doberek :lol: Trzymamy kciuki i łapy za Medorka :loveu: Quote
BeaC Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 witajcie jak wasze gardła????? :cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 witaaaamy Was Madziu i Medorku:) no to i my trzymamy kciuki za chłopaka:) na pewno będzie dobrze wszystko:) Quote
caroolcia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 a ja o 6:00 codziennie wstaje :placz: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dzien dobry moj gupecku:loveu:jak sie Medorowaty miewa?????? Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]Witam ....:kciuki: trzymam [/FONT] Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]cze bezrobotna :diabloti: fajnie tak nie robić?? nie :cool3::cool3: można spać do popołudnia :diabloti: to byłam ja... najwredniejsza z wrednych :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
Iza i Fidel Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]cze bezrobotna :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]fajnie tak nie robić?? nie :cool3::cool3: można spać do popołudnia :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]to byłam ja... najwredniejsza z wrednych :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] ona jeszcze robotna,choc oper...sie ile moze:evil_lol: Madzia chodz na kawke !! Pogoda sie sp...i chyba ze spaceru nici:-( Zreszta ja na 20ta poskakac ide. a moze tez pojdziesz? Quote
Medorowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Paulinaaa napisał(a):Dzień doberek :lol: Trzymamy kciuki i łapy za Medorka :loveu: Hej:multi::loveu: BeaC napisał(a):witajcie jak wasze gardła????? :cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Yyyy.... gardła:hmmmm: Czy ja o czymś nie wiem:niewiem: basia2202 napisał(a):witaaaamy Was Madziu i Medorku:) no to i my trzymamy kciuki za chłopaka:) na pewno będzie dobrze wszystko:) Dzięki, trzymajcie:kciuki::loveu: caroolcia napisał(a):a ja o 6:00 codziennie wstaje :placz: :mdleje: Też tak kiedyś miałam, przez pół roku:roll: dealer napisał(a):dzien dobry moj gupecku:loveu:jak sie Medorowaty miewa?????? Medorowaty, szcza, pije wode, szcza, pije wode... :roll: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Witam ....:kciuki: trzymam [/FONT] :loveu::loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Jak Medorek...? JW;) Quote
Medorowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]cze bezrobotna :diabloti: fajnie tak nie robić?? nie :cool3::cool3: można spać do popołudnia :diabloti: to byłam ja... najwredniejsza z wrednych :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] No już teraz bezrobotna:cool1::diabloti: Zajebiście:evil_lol::cool1::cool1::cool1: Cze moja nawredniejsza z tych najwredniejszych:loveu::loveu: Iza i Fidel napisał(a):ona jeszcze robotna,choc oper...sie ile moze:evil_lol: Madzia chodz na kawke !! Pogoda sie sp...i chyba ze spaceru nici:-( Zreszta ja na 20ta poskakac ide. a moze tez pojdziesz? Fidelowa, ja już Ci skrobnęłam eska, ale chyba jednak przyjdę:razz: Muszę tylko coś skoczyć załatwić w celach zarobkowych;):evil_lol: Zaraz Ci zresztą jeszcze napisze esmeska;) Uciekam załatwiać ciemne interesy:evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 helloł Madziara:multi::multi::multi::multi::multi: kurcze, fotek brak, nadrabiać nie chce mi sie tego wszystkiego... właściwie to mogłabyś mi to wszystko streścić:roll::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Imbir1 napisał(a):helloł Madziara:multi::multi::multi::multi::multi: kurcze, fotek brak, nadrabiać nie chce mi sie tego wszystkiego... właściwie to mogłabyś mi to wszystko streścić:roll::diabloti::diabloti::diabloti: Jak ja sama nie wiem, o co tu chodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tygra napisał(a):cześć Madzia :) Doberek:multi: Ja coś straciłam wenę do szlajania się po dogo:roll: :mdleje::mdleje: Potrzebuję terapii:diabloti: Quote
Recommended Posts