Paula Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Medeek dziś nie popuścił:loveu: :multi: :multi: :multi: Cześć Madzia :loveu: Ja też poproszę relację z jazd :razz: Quote
Medorowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] jaki wściekły BLUE........toż to piękna ultramaryna :loveu::loveu::loveu: Magdziu Medorkowa ...pisaj jak na jazdach :razz: [/FONT] [quote name='paula_z']:multi: Cześć Madzia :loveu: Ja też poproszę relację z jazd :razz: Witajcie:loveu::loveu: Eeeee, co tu gadać, nerwowa jestem:roll: Dziś stwierdziłam, że nie nadaję się na drivera, zaparkowałam, wysiadłam i powiedziałam, że ... mhmmm;):diabloti: i Jacek zaprosił mnie na obiad, by ulżyć mi w mym schorzeniu, zwanym potocznie krzywym muskiem:evil_lol::evil_lol: Achaaa, buhahhahaha, wiecie co ja dzisiaj zrobiłam:mdleje: Zaparkowaliśmy zaraz pod knajpą, gdzie jest płatny parking - oczywiście ja o tym nie wiedziałam:cool1: No i gdy koleś wypisywał, no to coś, co się dostaje, jak się stoi na płatnym parkingu, to ja myślałam, że to mandat:evil_lol: No i zawróciłam, i zaczęłam mu tłumaczyć, zeby nie wypisywał tego, bo to moja wina, że to ja dopiero ucze się jeździć i nie wiedziałam, że tu nie wolno stawać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jejku, gdybyście słyszeli, jak oni ze mnie polewali:mdleje::oops::oops::evil_lol: No, ale w końcu to ja, Magda z Tych:cool1::cool1::cool1::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Witajcie:loveu::loveu: Eeeee, co tu gadać, nerwowa jestem:roll: Dziś stwierdziłam, że nie nadaję się na drivera, zaparkowałam, wysiadłam i powiedziałam, że ... mhmmm;):diabloti: i Jacek zaprosił mnie na obiad, by ulżyć mi w mym schorzeniu, zwanym potocznie krzywym muskiem:evil_lol::evil_lol: Achaaa, buhahhahaha, wiecie co ja dzisiaj zrobiłam:mdleje: Zaparkowaliśmy zaraz pod knajpą, gdzie jest płatny parking - oczywiście ja o tym nie wiedziałam:cool1: No i gdy koleś wypisywał, no to coś, co się dostaje, jak się stoi na płatnym parkingu, to ja myślałam, że to mandat:evil_lol: No i zawróciłam, i zaczęłam mu tłumaczyć, zeby nie wypisywał tego, bo to moja wina, że to ja dopiero ucze się jeździć i nie wiedziałam, że tu nie wolno stawać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jejku, gdybyście słyszeli, jak oni ze mnie polewali:mdleje::oops::oops::evil_lol: No, ale w końcu to ja, Magda z Tych:cool1::cool1::cool1::evil_lol: buhahahahhahhahahahahahahhaha Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o Magdaleno z TYCH :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='evaxon']buhahahahhahhahahahahahahhaha :cool1::oops: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o Magdaleno z TYCH :loveu::loveu::loveu:[/FONT] O ja:roll::oops::oops::evil_lol: Dobranocka:hand::loveu: Quote
Paula Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Jejku, gdybyście słyszeli, jak oni ze mnie polewali:mdleje::oops::oops::evil_lol: No, ale w końcu to ja, Magda z Tych:cool1::cool1::cool1::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 to chyba podlega juz pod madzie w tychów :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 witaj......Madziu z tych a może z tamtych tych:diabloti: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Witajcie:loveu::loveu: Eeeee, co tu gadać, nerwowa jestem:roll: Dziś stwierdziłam, że nie nadaję się na drivera, zaparkowałam, wysiadłam i powiedziałam, że ... mhmmm;):diabloti: i Jacek zaprosił mnie na obiad, by ulżyć mi w mym schorzeniu, zwanym potocznie krzywym muskiem:evil_lol::evil_lol: Achaaa, buhahhahaha, wiecie co ja dzisiaj zrobiłam:mdleje: Zaparkowaliśmy zaraz pod knajpą, gdzie jest płatny parking - oczywiście ja o tym nie wiedziałam:cool1: No i gdy koleś wypisywał, no to coś, co się dostaje, jak się stoi na płatnym parkingu, to ja myślałam, że to mandat:evil_lol: No i zawróciłam, i zaczęłam mu tłumaczyć, zeby nie wypisywał tego, bo to moja wina, że to ja dopiero ucze się jeździć i nie wiedziałam, że tu nie wolno stawać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jejku, gdybyście słyszeli, jak oni ze mnie polewali:mdleje::oops::oops::evil_lol: No, ale w końcu to ja, Magda z Tych:cool1::cool1::cool1::evil_lol: [FONT=Arial] buuuhahahha... Medorowa... jesteś zajebista...właśnienie dlatego że potrafisz przyznać sie do błędu i śmiać sie z samej siebie... i chyba tylko dlatego nawiązałaś do tych Tych i do Magdów tyskich :mad: bo nie rozumiem do czego piłaś :mad::diabloti:[/FONT] [quote name='caroolcia']to chyba podlega juz pod madzie w tychów :evil_lol: [FONT=Arial]rozwiń temat :mad::diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czesc ty moj glupolku gupi:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']czesc ty moj glupolku gupi:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]cześć [/FONT]:diabloti::eviltong: Quote
agbar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć [/FONT]:diabloti::eviltong: aaaa no tak ..tys tez je moj gupolek:diabloti::loveu: Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wpadłam do Cię Medorowa!! :loveu: do Twego groźnego blogasa :evil_lol: :diabloti: buziole ślemy z Zuzolką :lol: P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Witaj Medorkowa:loveu: Ahahahaaaa...każdy czasami ma niedomózg wsteczny:cool3: POzdrawiam:);) Quote
Medorowa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='paula_z']:roflt: :roflt: :roflt: ;):hand: [quote name='caroolcia']to chyba podlega juz pod madzie w tychów :evil_lol: :diabloti::evil_lol: [quote name='BeaC']witaj......Madziu z tych a może z tamtych tych:diabloti: :shake:, nie z tamtych, ja jestem z Tych:diabloti: [quote name='drzalka']buhahahaha, dobre :evil_lol: Ha ha:evil_lol: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]buuuhahahha... Medorowa... jesteś zajebista...właśnienie dlatego że potrafisz przyznać sie do błędu i śmiać sie z samej siebie... i chyba tylko dlatego nawiązałaś do tych Tych i do Mamdów tyskich :mad: bo nie rozumiem do czego piłaś :mad::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]rozwiń temat :mad::diabloti:[/FONT] :cool1::cool1::cool1: No oczywiscie, że tylko dlatego, czy sądzisz, że miałam jeszcze coś na myśli:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']czesc ty moj glupolku gupi:loveu::loveu::loveu: cześć moja mundra:loveu::loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć [/FONT]:diabloti::eviltong: No cześć:diabloti: [quote name='basia2202']wpadłam do Cię Medorowa!! :loveu: do Twego groźnego blogasa :evil_lol: :diabloti: buziole ślemy z Zuzolką :lol: P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani...;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 d/zięki za buziole;) Kjulicka już odwiedziliśmy;) [quote name='Rybka_39']Witaj Medorkowa:loveu: Ahahahaaaa...każdy czasami ma niedomózg wsteczny:cool3: POzdrawiam:);) Ha, gdyby to było tylko czasami:cool1::cool1: Zaraz kończę pracę i mam dylemat :hmmmm: Iść się nachlać, czy nie iść się nachlać:diabloti: Quote
teqquila Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Witaj Madziarko :) :evil_lol::evil_lol: i Witam Medorka i Diunusia Quote
Agnieszka PPP Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Witamy się:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Madziarko :) :evil_lol::evil_lol: i Witam Medorka i Diunusia Agnieszka PPP napisał(a):Witamy się:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Doberek dziewczyny:multi::multi: Wróciłam,nie nachlałam się, jeno degustowałam;):evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jak wszyscy to wszyscy, my tez się przywitamy :p Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 BYLAM JUZ TU DZISIAJ CZY NIE ??? cosik mi dzisiaj musk z tym jednym neuronrm ciezko pracuje ;-) hehehehe jakby co to witanko ;-) Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Lista obecności - byłam , czy nie... Quote
Kiłi Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Witajcie:loveu::loveu: Eeeee, co tu gadać, nerwowa jestem:roll: Dziś stwierdziłam, że nie nadaję się na drivera, zaparkowałam, wysiadłam i powiedziałam, że ... mhmmm;):diabloti: i Jacek zaprosił mnie na obiad, by ulżyć mi w mym schorzeniu, zwanym potocznie krzywym muskiem:evil_lol::evil_lol: Achaaa, buhahhahaha, wiecie co ja dzisiaj zrobiłam:mdleje: Zaparkowaliśmy zaraz pod knajpą, gdzie jest płatny parking - oczywiście ja o tym nie wiedziałam:cool1: No i gdy koleś wypisywał, no to coś, co się dostaje, jak się stoi na płatnym parkingu, to ja myślałam, że to mandat:evil_lol: No i zawróciłam, i zaczęłam mu tłumaczyć, zeby nie wypisywał tego, bo to moja wina, że to ja dopiero ucze się jeździć i nie wiedziałam, że tu nie wolno stawać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jejku, gdybyście słyszeli, jak oni ze mnie polewali:mdleje::oops::oops::evil_lol: No, ale w końcu to ja, Magda z Tych:cool1::cool1::cool1::evil_lol: Buhahahhahah!!!:evil_lol::evil_lol: Madzialenko poprawiłaś mi humor:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czesc nachlana Madzialeno:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts