Gonitwa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jaką książkę? na temat kościoła się nie wypowiem.... Quote
Medorowa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Cimi napisał(a):Jaką książkę, jaką :cool3: ? Gonitwa napisał(a):Jaką książkę? na temat kościoła się nie wypowiem.... Mam w sumie pięć, ale teraz zabieram się za Paulo Coelho ,,Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam ...";) Co do Kościoła etc, to kiedyś napisze Wam życiową mądrość:evil_lol::evil_lol: Tylko muszę mieć wene:hmmmm: Boshhhh, ale ja na kacu zawsze pierdoły gadam:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A ja czytam " Absolwenci" Erich Segal.. Nie przeszkadza mi nawet to, że ma prawie 600 stron;) Zamiast uczyć się z chemii i biologii oczywiście... Quote
Cimi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Mam w sumie pięć, ale teraz zabieram się za Paulo Coelho ,,Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam ...";) A.. to nie mój typ książki ;) :eviltong:. Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='madzia i medor'] Idę do kościoła:cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]MAGDALENO MEDOROWA Z TYCH czy też tamTYCH :diabloti::diabloti::diabloti: tobie któś krzyde zrobił :placz::placz::placz:............ [/FONT] Quote
Paula Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Cześć Madzia :multi: Oglądasz :razz: To już ta 3 seria? Quote
bonita Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hej Madzia, tu mamcia :loveu: Nie siedż długo przy komputerku, bo Cię łocka będą bolały :loveu::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć zaczytana i oczytana Madziu.:lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Arial]:hand: witaj nawrócona [/FONT] Quote
caroolcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jak dzisiaj kacyk nawrócona madzialenko :evil_lol:??? Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cimi napisał(a):Jaką książkę, jaką :cool3: ? Gonitwa napisał(a):Jaką książkę? biblie :grin: czesc koscielna Madziu:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Gonitwa napisał(a):A ja czytam " Absolwenci" Erich Segal.. Nie przeszkadza mi nawet to, że ma prawie 600 stron;) Zamiast uczyć się z chemii i biologii oczywiście... Yyy:hmmmm: Nie czytałam, o czym to:niewiem: Cimi napisał(a):A.. to nie mój typ książki ;) :eviltong:. Nie wiesz co tracisz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]MAGDALENO MEDOROWA Z TYCH czy też tamTYCH :diabloti::diabloti::diabloti: tobie któś krzyde zrobił :placz::placz::placz:............ [/FONT] Buhahhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie bijaj po główce, bo znowu będzie boleć:diabloti: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Oglądasz :razz: To już ta 3 seria? Oglądam - tak to ta:p Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 bonita napisał(a):Hej Madzia, tu mamcia :loveu: Nie siedż długo przy komputerku, bo Cię łocka będą bolały :loveu::diabloti: Cóż za troskliwa mamcia:loveu::loveu::loveu: Dawaj kieszonkowe:diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Cześć zaczytana i oczytana Madziu.:lol: Doberek Jagódko z dziewczynkami:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hand: witaj nawrócona [/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly::diabloti: caroolcia napisał(a):Jak dzisiaj kacyk nawrócona madzialenko :evil_lol:??? Muli mnie cały dzień i nic nie mogę jeść:roll: A tak w ogóle, to dobrze:eviltong: evaxon napisał(a):biblie :grin: czesc koscielna Madziu:loveu::loveu::loveu: Kiedyś chciałam przeczytać całą:cool1: I kiedyś to zrobię:cool1::cool1: Cze myszko:loveu: Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 A ja jutro ostatni dzień do pracy - zrezygnowałam:B-fly::B-fly::B-fly: Będę robić nic, nic będę robić:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 O sobie gadasz i gadasz, a jak się czują Psiaki?:razz: Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):O sobie gadasz i gadasz, a jak się czują Psiaki?:razz: Dinuś dobrze:p A Medor:roll: Znowu zaczął popuszczać:shake: I pije wodę w ogromnych ilościach:mdleje: Już nie wiem, co mam robić - do piątku będziemy podawać leki, a później na badania:roll: Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Dinuś dobrze:p A Medor:roll: Znowu zaczął popuszczać:shake: I pije wodę w ogromnych ilościach:mdleje: Już nie wiem, co mam robić - do piątku będziemy podawać leki, a później na badania:roll: To picie dużej ilości wody powinno weta zaniepokoić... A jaką diagnozę postawił Medziowi? Quote
Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Arial]Madziu ...koniecznie badanie krwi i to już bez odwołania ...nie sam mocz ale własnie krew też ....[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Madziu ...koniecznie badanie krwi i to już bez odwołania ...nie sam mocz ale własnie krew też ....[/FONT] Masz rację, zazwyczaj weci właśnie od badania krwi zaczynają... Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To picie dużej ilości wody powinno weta zaniepokoić... A jaką diagnozę postawił Medziowi? Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Madziu ...koniecznie badanie krwi i to już bez odwołania ...nie sam mocz ale własnie krew też ....[/FONT] AgusiaTerierka napisał(a):Masz rację, zazwyczaj weci właśnie od badania krwi zaczynają... Hmmm, zapalenie cewki moczowej:roll: Fakt, pierwsze badania moczu na to wskazywały:roll::roll: W piątek zrobimy badanie krwi - trzymajcie kciuki:oops::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Uciekam do Fidelowej - później Was dziołszki moje kochane poodwiedzam:loveu::loveu: Quote
Cimi Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 evaxon napisał(a):biblie :grin: Nie wątpię :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Nie wiesz co tracisz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wątpię :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Cimi napisał(a):Nie wątpię :evil_lol: Wątpię :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie wąt wątpić:evil_lol: Wróciłam, a teraz uciekamy na spacer:loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja jutro ostatni dzień do pracy - zrezygnowałam:B-fly::B-fly::B-fly: Będę robić nic, nic będę robić:diabloti: Cze Magdanela :multi: wreszcie znajdziesz czas na mnóstwo foteczek :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cze Magdanela :multi: wreszcie znajdziesz czas na mnóstwo foteczek :diabloti: Już je nawet widzę:grins:;)! Quote
Recommended Posts