e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 madzia i medor napisał(a): Noo, też bym się napiła:roll::roll: ja mam straszna ochote na zimnego(lodowatego) carlsberga z butelki :mdleje: Quote
gosikf & dogs Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jak można nie lubieć sernika:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Toć to moje najulubieńsze ciasto:loveu: Moje teszsz:loveu: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]pilam ......chyba już więcej nie mogę ....[/FONT] :loveu::loveu::loveu: Alu:crazyeye::crazyeye:Zepsułaś się:crazyeye::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:musi będzie że tak .....;)[/FONT] ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']ja mam straszna ochote na zimnego(lodowatego) carlsberga z butelki :mdleje: Ja tam wolę Tyskie, czasami przyjeciela tuż zza rogu;), no i Heinekenem, który mi wiecznie śmierdzi ślimakami, nie pogardzę;) Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Moje teszsz:loveu: Bo to powinno być najulubieńsze ciasto wszystkich:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 madzia i medor napisał(a): Ja tam wolę Tyskie, czasami przyjeciela tuż zza rogu;), no i Heinekenem, który mi wiecznie śmierdzi ślimakami, nie pogardzę;) tyskie pijam tylko jak jestem w barze ( bo najtansze:evil_lol: a lecha nie lubie) Quote
Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja tam wolę karpatkę.... Papa lecem czytać pierniczone Wesele bo i tak mam w szkole przekichane... Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 evaxon napisał(a):tyskie pijam tylko jak jestem w barze ( bo najtansze:evil_lol: a lecha nie lubie) :evil_lol::evil_lol:Lech też mi śmierdzi slimakami:hmmmm: Ale w przeciwieństwie do Heinekena, ciężko mi się do niego przekonac;) Gonitwa napisał(a):Ja tam wolę karpatkę.... Papa lecem czytać pierniczone Wesele bo i tak mam w szkole przekichane... Nie czytaj, to wcale nie jest potrzebne:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol:Lech też mi śmierdzi slimakami:hmmmm: Ale w przeciwieństwie do Heinekena, ciężko mi się do niego przekonac;) buahahahaha Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Alu:crazyeye::crazyeye:Zepsułaś się:crazyeye::evil_lol: [FONT=Arial]:shake::shake::shake:nie tylko musze rano wstać .....o 5 :diabloti:...TZta obudzić a potem coś kole 7 :p:p:p[/FONT] ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tam wolę Tyskie, czasami przyjeciela tuż zza rogu;), no i Heinekenem, który mi wiecznie śmierdzi ślimakami, nie pogardzę;) [FONT=Arial]Tyskie naj naj ..........:cool2: [/FONT] [FONT=Arial]za 300 stronkę [/FONT] :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]za 300 stronkę [/FONT] :knajpa: :knajpa: :knajpa: u mnie 599 :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='evaxon']buahahahaha :roll:;):evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake::shake::shake:nie tylko musze rano wstać .....o 5 :diabloti:...TZta obudzić a potem coś kole 7 :p:p:p Alu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tosz to nie ludzkie się tak katować:cool1: [/FONT][FONT=Arial]Tyskie naj naj ..........:cool2: [/FONT] [FONT=Arial]za 300 stronkę [/FONT] :knajpa: :knajpa: :knajpa: [quote name='evaxon']u mnie 599 :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Dzisiaj nie piję z Wami:shake::shake::shake: Nie chcę mieć jutro kaca:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://lh4.google.com/sawlfamily/RuHJl5cvq1I/AAAAAAAABYM/gUckjP_ukBI/12-03-2007%20% JA CHCEM NA TO PRZEPIS !!!!!!!!!!!!!! Quote
Paula Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='madzia i medor']dziś nie popuścił:multi::multi: :multi: Czymamy nadal :kciuki: [quote name='madzia i medor']Ja tam wolę Tyskie, czasami przyjeciela tuż zza rogu;), no i Heinekenem, który mi wiecznie śmierdzi ślimakami, nie pogardzę;) :roflt: :multi: Cześć serniczkowa Madziu ;) Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:HELLoł ....piję kaff ........... za 300 stronkę w Klubie AA :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] :knajpa: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='zuzolandia']http://lh4.google.com/sawlfamily/RuHJl5cvq1I/AAAAAAAABYM/gUckjP_ukBI/12-03-2007%20% JA CHCEM NA TO PRZEPIS !!!!!!!!!!!!!! Moze i chciałabym Ci pomóc, ale link nie działa:diabloti::diabloti: [quote name='paula_z']:multi: Czymamy nadal :kciuki: :roflt: :multi: Cześć serniczkowa Madziu ;) Dziś jak na razie też jest ok:multi::multi: ;) Witaj Paula:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:HELLoł ....piję kaff ........... za 300 stronkę w Klubie AA :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Ja tyż Alu, ja tyż;):loveu: No, teraz to co innego, dzień mogę zacząć od chlańska :Cool!: :evil_lol::evil_lol: :knajpa: Za AA:diabloti::knajpa: Doberek wszystkim:multi::loveu::loveu: Ja już po śniadanko - piję kawusię:loveu: Tak naprawdę w pracy powinnam być za 6 minut:crazyeye: Tylko, że ja sobie najpierw przyjęłam przychodzenie na 7;45, a teraz na ósmą:niewiem::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to za 300... [/FONT] :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='madzia i medor'] Cześć kobiałko pracująca:loveu::loveu: Nie becz:diabloti::diabloti::diabloti: Oć utulkam:loveu: :loveu::loveu::loveu::p [quote name='Iza i Fidel'][SIZE=2] Jutro zabieram sie za to: To sa ciastka serowe do piwa np.Oczywiscie jak moj maz kupi parmezan,bo u nas na wsi pewnie o takowym nie slyszeli:lol: W czwartek mamy gosci-ja bede jesc ciastka,a oni beda pic piwo:cool3: no wreszcie wiem jakie ciasteczka serowe:cool3: ja też kcem przepis:p witajcie sernikowe obrzartuchy i piwne pijusy:multi::multi::loveu::loveu::loveu: no to za 600stronkę :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Arial]:knajpa: ........pojadę nawalona ...ale co mi tam :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
teqquila Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witaj Madziarka :evil_lol::evil_lol: to ja tez :knajpa::drink1: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to za 300...[/FONT] :knajpa: :knajpa: :knajpa: [quote name='Imbir1']:loveu::loveu::loveu::p no wreszcie wiem jakie ciasteczka serowe:cool3: ja też kcem przepis:p witajcie sernikowe obrzartuchy i piwne pijusy:multi::loveu: no to za 600stronkę :beerchug::beerchug: :drinking::drinking::drinking: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:knajpa: ........pojadę nawalona ...ale co mi tam :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [quote name='teqquila']Witaj Madziarka :evil_lol: to ja tez :knajpa::drink1: No to jak wszyscy, to ja też;) :knajpa::knajpa::drink1: Quote
teqquila Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no jak wy to i ja :knajpa::drink1::popcorn: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 do kafki....... .... i nie tylko...... Quote
teqquila Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 hehe slimak tez do zjedzenia ?? :evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a slimak piwny specjalnie dla Madzi - więc jak chce może i zjeść :eviltong: Quote
Recommended Posts