zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 łozyroczka łozyroczka kolejno na odwyk !!!!!!!!!!! uhahauauahaahahah Quote
Medorowa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Paulinaaa napisał(a):Jak wszyscy to wszyscy, my tez się przywitamy :p Doberek:hand: zuzolandia napisał(a):BYLAM JUZ TU DZISIAJ CZY NIE ??? cosik mi dzisiaj musk z tym jednym neuronrm ciezko pracuje ;-) hehehehe jakby co to witanko ;-) Jakby co;) to witaj:loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Lista obecności - byłam , czy nie... Buhahahha, muszę jakiś dzienniczek obecności założyć:evil_lol: Kiłi napisał(a):Buhahahhahah!!!:evil_lol::evil_lol: Madzialenko poprawiłaś mi humor:diabloti: Cieszę się:oops::oops: evaxon napisał(a):czesc nachlana Madzialeno:loveu::loveu::loveu: Zdegustowana... nie to złe słowo;) Ale wiesz o co mi chosi:diabloti: zuzolandia napisał(a):łozyroczka łozyroczka kolejno na odwyk !!!!!!!!!!! uhahauauahaahahah Że niby kto:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Dziś sobie uświadomiłam, że jeszcze tydzień wakacji mi zostało:-( Jutro mam spotkanie w szkole - powinnam jechać, tylko czy pojadę:evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja bym jechała, lubię podróże:diabloti::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wieczni studenci to piekna sprawa ;-) heheheh jakby co to zalatwie Ci odwykowe studio w mojej knajpie heheheheheh Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]:roll: a ja dziś trzeźwa jak łza.........zycie na trzeźwo jest nie do przyjęcia :placz::placz::placz: witaj Magdo Medorowa :p [/FONT] Quote
Paula Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 madzia i medor napisał(a):powinnam jechać, tylko czy pojadę:evil_lol::evil_lol: madzia i medor napisał(a):Iść się nachlać, czy nie iść się nachlać:diabloti: :grin: Oto jest pytanie :evil_lol: :multi: Witaj degustatorko :grins: Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Madziu, intelektualistko, jak było w szkole? Quote
Medorowa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 bonita napisał(a):Ja bym jechała, lubię podróże:diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możesz pojechać za mnie;) zuzolandia napisał(a):wieczni studenci to piekna sprawa ;-) heheheh jakby co to zalatwie Ci odwykowe studio w mojej knajpie heheheheheh Hah super:multi: Będę się odwykować:multi::multi::evil_lol: Vectra napisał(a):jestem przelotem :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Ja jestem człowiekiem:diabloti: caroolcia napisał(a):a ja z polotem :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Witaj kobieto z polotem:loveu: Quote
Medorowa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:roll: a ja dziś trzeźwa jak łza.........zycie na trzeźwo jest nie do przyjęcia :placz::placz::placz: witaj Magdo Medorowa :p [/FONT] Oć nie płakusiaj, Madziunia tyskie postawi;) :knajpa: Witaj:loveu::multi: [quote name='paula_z']:grin: Oto jest pytanie :evil_lol: :multi: Witaj degustatorko :grins: He he:evil_lol: Cześć Paula:hand: [quote name='AgusiaTerierka']Madziu, intelektualistko, jak było w szkole? :niewiem::evil_lol::evil_lol:Spotkanie jest dopiero o drugiej;) Tylko,że ja mam już inne plany:p Doberek w ten słoneczny, sobotni ranek;):p Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:o Madziunia Medorkowa ...wie co człekowi do szczęścia potrzeba :grins:[/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 1. Madzia je cię kocham, moja krew:lol: Już się tak nie wyśmiewajcie, przecie nic się nie stało!:diabloti: 2. Pijaczki. Wszystkie jesteście pijaczki!:diabloti: Nie pic tyle! Codziennie temat sprowadza się do zimmnego piffka...skandal:shake: Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='gosikf & dogs']1. Madzia je cię kocham, moja krew:lol: Już się tak nie wyśmiewajcie, przecie nic się nie stało!:diabloti: 2. Pijaczki. Wszystkie jesteście pijaczki!:diabloti: Nie pic tyle! Codziennie temat sprowadza się do zimmnego piffka...skandal:shake::placz::placz::placz:[FONT=Arial]o masz przyjszła i zarządziła prohibicję :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
basia2202 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 SŁONECZNE WITANKOOOO!! :loveu: Są już pierwsze foty maluszków!! :multi: Zapraszamy!! :loveu: Byłyśmy tu :cool3: ja i Zuzola :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 gosikf & dogs napisał(a):1. Madzia je cię kocham, moja krew:lol: Już się tak nie wyśmiewajcie, przecie nic się nie stało!:diabloti: 2. Pijaczki. Wszystkie jesteście pijaczki!:diabloti: Nie pic tyle! Codziennie temat sprowadza się do zimmnego piffka...skandal:shake: Najpierw wyznanie milości, a potem reprymenda..., to już pifffka pić nie można :razz:? Quote
tygra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 cześć Madzia czekam Medorkowych foteczek Quote
caroolcia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 heloł moja niedoszła wczasowiczko!!!!:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [FONT=Arial]:hand: Madziu Medorowa ...gdzie ty słońce z TYCH ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Doberek:hand: Mam strasznego kaca:mdleje: Ale wczoraj wybawiłam się za wsze czasy:multi: Idę do kościoła:cool1: Quote
Medorowa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Gonitwa napisał(a):Gupiaś? Po co do kościoła?! Modlić się:cool1::cool1: Nie wytrzymałam, wyszłam po 15 minutach:mdleje: Jak ja się źle czuję:mdleje: Idę czytać świetną książkę:loveu: Quote
Recommended Posts