Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna Marple']Nie martw się Kangusiu, nie zapomnę o Tobie i nie zostawię:lol:, a na dowód mego wyznania miłości puściłam przed chwilą przelewik;)

Ciociuniuuuuuuuuuuuuu
:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

przywracasz wiarę w człowieka!

az sce się zyć!!!!!!!!:sweetCyb:

ps.najpierw się ucieszyłam,później się poryczałam ze wzruszenia ,że są jeszce tacy dobrzy ludzie,a teraz robię przegląd moich Ciotek i bilans jest taki,że zaczynam myśleć,na którym portalu poszukać takiej Cioci dla samej siebie.Skoro już nikt nie może mnie adoptować,bom za stara;)

Posted

[SIZE=1]ps.najpierw się ucieszyłam,później się poryczałam ze wzruszenia ,że są jeszce tacy dobrzy ludzie,a teraz robię przegląd moich Ciotek i bilans jest taki,że zaczynam myśleć,na którym portalu poszukać takiej Cioci dla samej siebie.Skoro już nikt nie może mnie adoptować,bom za stara[/SIZE];)[/QUOTE]

Wszystkim dogomaniaczkom należy życzyć baaardzo bogatych mężów, aby mogły bezstresowo działać ;)

Posted

[quote name='Mazowszanka2'][SIZE=1]ps.najpierw się ucieszyłam,później się poryczałam ze wzruszenia ,że są jeszce tacy dobrzy ludzie,a teraz robię przegląd moich Ciotek i bilans jest taki,że zaczynam myśleć,na którym portalu poszukać takiej Cioci dla samej siebie.Skoro już nikt nie może mnie adoptować,bom za stara[/SIZE];)[/QUOTE]

Wszystkim dogomaniaczkom należy życzyć baaardzo bogatych mężów, aby mogły bezstresowo działać ;)[/QUOTE]pod warunkiem, że nie będą skąpi:diabloti:

Posted

[quote name='Panna Marple']Wszystkim dogomaniaczkom należy życzyć baaardzo bogatych mężów, aby mogły bezstresowo działać ;)[/QUOTE]pod warunkiem, że nie będą skąpi:diabloti:[/QUOTE]

No tak, to podstawa :)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']pod warunkiem, że nie będą skąpi:diabloti:[/QUOTE]

No tak, to podstawa :)[/QUOTE]

tylko gdzie ich szukać:hmmmm:?
[IMG]http://i58.tinypic.com/8y7x4x.jpg[/IMG]

Posted

Uciułałam 144zł na bazarku dla Kangusia,z fantów Sisi44:loveu: i moich.

Dziękuję wszystkim kochanym Cioteczkom sponsorującym (szczególnie Cioci Panna Marple),także trzem Ciociom od deklaracji agat21,ewu i edek.

Zapewniam Was dziewczyny,że ja też nie leżę i nie czekam aż mi skapnie z nieba dla Kanga,sama też ciułam bazarki (naumiana przez Mazowszankę:loveu:).Choć to chyba dla mnie najciężej zarobione pieniądze,bo największa praca,najbardziej czasochłonna.

Trzeci wkrótce też mamy zamiar zmontować.Ja mam już dość szczerze mówiąc,ale Ciotka Sisi44 się rozwinęła:cool3:,dopinguje i nie ustaje w molestowaniu mnie.Choć paczki na pocztę to sama targam:mad:

Posted

Panna Marple napisał(a):
To może trzeba go wyróżnić-będzie bardziej widoczny i nie będzie znikał w powodzi ogłoszeń. Prześlę kaskę na wyróżnienie:lol:

:kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

chciałam uprzejmie donieść,że Kangusiowe posłanko niekiedy jest dwuosobowe

mimo,że mój osobisty psiejski ma swoje:mad:

ale jak dobrze mieć takiego przyjaciela,w czyjego plecy można się wtulić

Naprawdę rok temu nie spodziewałam się ,że chłopaki się tak zaprzyjaźnią
Mój wariat,który nie dał z początku Kangusiowi do siebie podejść,na spacerze biegnąc non stop warczał,nawet na zapas, w powietrze,jak tylko Kango się zbliżył,teraz absolutnie znokautowany Kangusiowym spokojem i opanowaniem:loveu:

Mam jeszcze jedną obserwację.Jak chłopaki się cieszą,biegną się poprzytulać,potarmosić i pogłaskać do mnie-Kango liże siusiaka mojemu psu:roll: Czy to jakieś rodzicielskie zapędy w kwestii mycia czy też... inna orientacja:razz:?Zastanawia mnie to:hmmmm: Dodam,że prym w stadzie wiedzie mój pies,Kango nie jest dominujący,wręcz odwrotnie,bardzo mu ustępuje.Robi zawsze dokładnie to co mój pies,naśladuje go.

Posted

Panna Marple napisał(a):
Wysłałam 50zł na wyróżnienie ogłoszenia. Jutro powinny być na koncie:lol:

wielkie dzięki niezawodny Kangusiowy Aniele Stróżu:angel:
co najlepiej wyróżnić Tablica,Gumtree...?

Posted

gosia7 napisał(a):
wielkie dzięki niezawodny Kangusiowy Aniele Stróżu:angel:
co najlepiej wyróżnić Tablica,Gumtree...?
Nie znam się:oops:, ale tablica i gumtree to dwa chyba największe portale. Może któraś z Ciotek doradzi...