Mazowszanka13 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Odwiedziłam bazarek, bardzo ładny :) Buszujcie Dziewczyny ! Quote
Sisi44 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ale skarby na tym bazarku:crazyeye:, polecam cioteczki:lol: Quote
gosia7 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='gosia7'] Kocurek znalazł DS. Może kontakt z jego obecną opiekunką nie jest szczytem moich marzeń:diabloti:,ale kocio ma pełną miskę,czystą kuwetę i ciepłe mieszkanko.A ja umowę adopcyjną i wizytę poadopcyjną za sobą.Nie marznie już w brudnej,zimnej piwnicy skąd go zgarnęłam prawie pół roku temu. To jeden mini sukces. Quote
gosia7 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 To Kango z dziś. Nie wiem czy Ciotki pamiętają,ale właśnie rok temu został zabrany z betonu,na którym koczował. Dziś koczuje już w cieple na swojej wychełstanej kołderce,a ja ciułam na nowe legowisko dla niego na bazarku:wallbash: Jego roczny bilans to grzanie dupki w ciepłym dt ,jedna próba adopcji zakończona zwrotem po 6godzinach i 5kg jego wagi do przodu:eviltong: Myślę,że jest szczęśliwy:loveu: PS.Serdeczne dzięki wszystkim Ciociom i Wujkowi za deklaracje stałe,za wpłaty jednorazowe i kibicowanie mu :Rose:. Quote
Mazowszanka13 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Myślę, że uzbierasz spokojnie na legowisko na tym bazarku :) Quote
gosia7 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 ale my chcielibyśmy takie ortopedyczne,z którego się wygodnie podnosi starszemu psu- to jest drogie:roll:,nie wiem czy uzbieram... Dodatkowo wczoraj skończył się termin szczepionki p-ko wściekliźnie i mamy kolejny obowiązkowy wydatek:mad: Dlatego zapraszam na bazarek! Quote
Panna Marple Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 A jaka jest cena takiego legowiska? Quote
agat21 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 oglądałam takie duże ortopedyczne - rzeczywiście kosztują sporo, ale po zapłaceniu wszystkich deklaracji i kupnie prezentów gwiazdkowych :diabloti: mam nadzieję znaleźć jeszcze grosik na prezent dla Kangulca ;) Quote
gosia7 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Panna Marple']a jakaś przybliżona kwota? http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/ortopedyczne tutaj możesz sobie pooglądać Ciociu. Jak ktoś znajdzie gdzieś tańsze/nawet używane,nie zniszczone ,to bardzo proszę dajcie znać... Tylko,żeby była możliwość prania,inne nie wchodzi w grę (mój kot potrafi mu obsiusiać i muszę mieć możliwość to uprać). Quote
gosia7 Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Cioteczce Sisi40 baaardzo dziękuję za ryż,makaron,kaszę gryczaną i puuulpety dla Kangusia:calus::buzi: Quote
gosia7 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Jeszcze wklejam zaległe badania,ciągle nie było czasu i ważniejsze sprawy na głowie. Tu wynik badania histopatologicznego stwierdzającego tłuszczak. A tu cd. wizyty jak coś dolegało w łapkę (już lepiej,ale czasem i tak ją liże:roll:) oraz oczyszczenie gruczołów okołoodbytowych. Gruczoły muszą być u niego oczyszczane co jakiś czas, trzeba tego pilnować ze względu na ten usunięty nowotwor gruczołów okołoodbytowych. Quote
gosia7 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='agat21']oglądałam takie duże ortopedyczne - rzeczywiście kosztują sporo, ale po zapłaceniu wszystkich deklaracji i kupnie prezentów gwiazdkowych :diabloti: mam nadzieję znaleźć jeszcze grosik na prezent dla Kangulca ;)[/QUOTE] :buzi::calus: Quote
Panna Marple Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Dołożę się do łóżeczka dla mojego ulubieńca:lol: Quote
gosia7 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='Panna Marple']Dołożę się do łóżeczka dla mojego ulubieńca:lol:[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
baffi2 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) Przywiało mnie tu z bazarku:) Czy coś tego typu(w większym rozmiarze) nadałoby się dla Kanga? Pytam, bo widziałam pare dni temu w Maxi Zoo w promocji -50% więc chyba fajna okazja Edited December 3, 2013 by baffi2 Quote
gosia7 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 dzięki,że wpadłaś Cioteczko baffi2:) To cudne legowisko,tylko,że ja mam jeden mały pokój i nie będzie gdzie go wstawić, nie zmieści się:roll: Quote
gosia7 Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Kango był dzisiaj na szczepionce p-ko wściekliźnie. Nawet nie wiedział kiedy dostał. Najbardziej rozgarnięty to on nie jest:eviltong: I za to kocham ten pychol:loveu: Quote
gosia7 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 bazarek dla Kanga tylko do niedzieli serdecznie zapraszam:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248949-POD-CHOINKĘ-i-na-codzień-prezenty-dla-NIEJ-i-dla-NIEGO dla tych,którzy zaglądali na początku info,że w międzyczasie dołożyłam troszkę nowych fantów,polecam przejrzeć:) Quote
gosia7 Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 jeszcze 4 dni bazarku dla KAngusia zostało i troszkę fantów. Zapraszamy:) Quote
gosia7 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 dziś kończymy bazarek dla Kangusia-dobrze,bo chłopak nie może się doczekać aż Ciotki zapłacą za swoje zakupy a on dostanie legowisko:bigcool: Quote
Mazowszanka13 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Dzisiaj będzie gorąco na bazarku :) Quote
gosia7 Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 obżarty Kanguś pozdrawia wszystkie Ciocie i Wujków w ten świąteczny czas :tree1::x-mas::tree1: Quote
agat21 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 obżarta ciocia też pozdrawia Kangulca :) Quote
Recommended Posts