Panna Marple Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Kangusiu, złośliwcze, a jaką talią Ty możesz się pochwalić?:diabloti: Quote
gosia7 Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Panna Marple napisał(a):Kangusiu, złośliwcze, a jaką talią Ty możesz się pochwalić?:diabloti: oj nie wzorową niestety,nie,nie:oops: Quote
gosia7 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 Ciocie,jestem Wam winna pokazanie rachunku za legowisko ortopedyczne Kangusia,oto on: oraz za karmę Purina Proplan Senior kupioną 17.01.2014r.,cena 144,54zł i karmę Eukanuba MatureSenior 12kg kupioną 04.03.2014r.,którą Kanguś aktualnie wcina.Cena 144,52zł. Na rachunkach są wykreślone towary kupowane dla moich zwierząt. Quote
gosia7 Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 W związku z tym,że większość z podwórkowych suczek ,nie wiedzieć czemu, nie lubi Kangusia,a jedna się wręcz rzuca na niego z zębami:mad: Kanguś składa swoim ludzkim kobietkom,a w szczególności ulubionym Ciociom najlepsze życzenia z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet :Rose: Quote
Panna Marple Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Jak można nie lubić Kangusia?! I rzucać się z zębami?!:mad: Wsrętne babsztyle;) . One po prostu są zazdrosne, że takie ciacho nie zwraca na nie uwagi:cool3: Quote
ania75 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Panna Marple napisał(a):Jak można nie lubić Kangusia?! I rzucać się z zębami?!:mad: Wsrętne babsztyle;) . One po prostu są zazdrosne, że takie ciacho nie zwraca na nie uwagi:cool3: popieram ;) Quote
ewu Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Baby takie są:):):) Kanguś nie dawaj się babonom:) Quote
gosia7 Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Dziękujemy Ciociom za deklaracje :loveu: i zapraszamy na kangusiowy bazarek,w sobotę kończymy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251232-Czego-dusza-zapragnie-)-do-15-03-2014r Quote
Panna Marple Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Poleciał przelewik dla Kangulca kochanego:lol: Quote
agat21 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Oj, trochę się czuję urażona babonem będąc :lol: Quote
gosia7 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 (edited) agat21 napisał(a):Oj, trochę się czuję urażona babonem będąc :lol: Ale Tyś ludzkim,nie psiejskim babonem jesteś Cioteczko:) i to się nie liczy. A Kangusia nie lubią psiejskie babony,znaczy złe psiejskie kobiety ,znaczy suki:diabloti: Ludzkie babony Kangusia uwielbiają, z wzajemnością zresztą.Onje też lubi,szczególnie ,że na spacerkach karmią psimi ciasteczkami. I Kanguś poszedłby za nimi w ogień.I oderwać go od nich nie można. Zjadłby wszystkie ciacha,co do okruszka. I jeszcze mało by mu było. Taki to Kango- łasuch. Edited March 14, 2014 by gosia7 Quote
Panna Marple Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Gosiu, wyróżniłaś Kangusiowe ogłoszenie? Pytam, bo ciekawa jestem czy był jakiś odzew Quote
agat21 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No to jestem uspokojona, że z ludzkimi babonami Kanguś ma poprawnie ułożone relacje :) Quote
gosia7 Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Panna Marple napisał(a):Gosiu, wyróżniłaś Kangusiowe ogłoszenie? Pytam, bo ciekawa jestem czy był jakiś odzew Wybacz,ale jeszcze nie:oops: Głowy nie miałam do tego,przepraszam Cię. Skupiłam się na kangusiowym bazarku. To kupa roboty:comp26::wallbash:,uwierz. Przysięgam,że na dniach to zrobię jak ciut ogarnę sytuację. Wstyd mi,że nie ogarniam wszystkiego szybciej. Moje małe mieszkanie tonie w pudłach i materiałach do pakowania.Do tego fanty i biegające koty:diabloti:Horror. Wybacz Ciociu:modla:,to absolutnie moja wina. Wkrótce się poprawię:roll:. Quote
gosia7 Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Ciociu agat21 chcę wysłać PW o Twoich zakupach na kangusiowym bazarku,ale zatkana jesteś:lol: Quote
Panna Marple Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 gosia7 napisał(a):Wybacz,ale jeszcze nie:oops: Głowy nie miałam do tego,przepraszam Cię. Skupiłam się na kangusiowym bazarku. To kupa roboty:comp26::wallbash:,uwierz. Przysięgam,że na dniach to zrobię jak ciut ogarnę sytuację. Wstyd mi,że nie ogarniam wszystkiego szybciej. Moje małe mieszkanie tonie w pudłach i materiałach do pakowania.Do tego fanty i biegające koty:diabloti:Horror. Wybacz Ciociu:modla:,to absolutnie moja wina. Wkrótce się poprawię:roll:. Przecież pytałam nie po to, by kontrolować, tylko z ciekawości czy nasze Kangurzątko dostrzeżone:lol:-nie przepraszaj, bo mi głupio:oops:. A przelewik dotarł? Quote
gosia7 Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Panna Marple napisał(a):Przecież pytałam nie po to, by kontrolować, tylko z ciekawości czy nasze Kangurzątko dostrzeżone:lol:-nie przepraszaj, bo mi głupio:oops:. A przelewik dotarł? oczywiście,jak zwykle ekspesowo:Rose: a Kangurzątko przepycha się ze swoim kinolem między paczkami porozkładanymi po całym pokoju,wącha,kontroluje,ale pomóc pakować nie chce:mad: Quote
Panna Marple Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Kangulec napracował się zapewne w swoim poprzednim życiu; teraz będzie odcinał kupony i wiódł żywot rentiera;) Quote
gosia7 Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Melduję,że Kangulec wyróżniony na tablicy:) na gumtree wyróżnienie jutro jak jego ogł,spadnie z 1 str. Quote
ewu Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Panna Marple']No to zaciskamy kciuki![/QUOTE] Też trzymam z caaaaaaaaaaaaaałych sił :) Deklaracja za kwiecień w drodze:) Quote
gosia7 Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='ewu']Też trzymam z caaaaaaaaaaaaaałych sił :) Deklaracja za kwiecień w drodze:)[/QUOTE] dziękujemy za deklarację, a telefon milczy jak zaklęty:roll: Quote
Panna Marple Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Co tu zrobić, żeby odczarować:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts