Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciocie,jestem Wam winna pokazanie rachunku za legowisko ortopedyczne Kangusia,oto on:

oraz za karmę Purina Proplan Senior kupioną 17.01.2014r.,cena 144,54zł

i karmę Eukanuba MatureSenior 12kg kupioną 04.03.2014r.,którą Kanguś aktualnie wcina.Cena 144,52zł.

Na rachunkach są wykreślone towary kupowane dla moich zwierząt.

Posted

W związku z tym,że większość z podwórkowych suczek ,nie wiedzieć czemu, nie lubi Kangusia,a jedna się wręcz rzuca na niego z zębami:mad:

Kanguś składa swoim ludzkim kobietkom,a w szczególności ulubionym Ciociom najlepsze życzenia z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet :Rose:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Jak można nie lubić Kangusia?! I rzucać się z zębami?!:mad: Wsrętne babsztyle;) . One po prostu są zazdrosne, że takie ciacho nie zwraca na nie uwagi:cool3:

popieram ;)

Posted (edited)

agat21 napisał(a):
Oj, trochę się czuję urażona babonem będąc :lol:

Ale Tyś ludzkim,nie psiejskim babonem jesteś Cioteczko:) i to się nie liczy.
A Kangusia nie lubią psiejskie babony,znaczy złe psiejskie kobiety ,znaczy suki:diabloti:
Ludzkie babony Kangusia uwielbiają, z wzajemnością zresztą.Onje też lubi,szczególnie ,że na spacerkach karmią psimi ciasteczkami. I Kanguś poszedłby za nimi w ogień.I oderwać go od nich nie można. Zjadłby wszystkie ciacha,co do okruszka. I jeszcze mało by mu było. Taki to Kango- łasuch.

Edited by gosia7
Posted

Panna Marple napisał(a):
Gosiu, wyróżniłaś Kangusiowe ogłoszenie? Pytam, bo ciekawa jestem czy był jakiś odzew

Wybacz,ale jeszcze nie:oops: Głowy nie miałam do tego,przepraszam Cię. Skupiłam się na kangusiowym bazarku. To kupa roboty:comp26::wallbash:,uwierz. Przysięgam,że na dniach to zrobię jak ciut ogarnę sytuację. Wstyd mi,że nie ogarniam wszystkiego szybciej. Moje małe mieszkanie tonie w pudłach i materiałach do pakowania.Do tego fanty i biegające koty:diabloti:Horror.
Wybacz Ciociu:modla:,to absolutnie moja wina. Wkrótce się poprawię:roll:.

Posted

gosia7 napisał(a):
Wybacz,ale jeszcze nie:oops: Głowy nie miałam do tego,przepraszam Cię. Skupiłam się na kangusiowym bazarku. To kupa roboty:comp26::wallbash:,uwierz. Przysięgam,że na dniach to zrobię jak ciut ogarnę sytuację. Wstyd mi,że nie ogarniam wszystkiego szybciej. Moje małe mieszkanie tonie w pudłach i materiałach do pakowania.Do tego fanty i biegające koty:diabloti:Horror.
Wybacz Ciociu:modla:,to absolutnie moja wina. Wkrótce się poprawię:roll:.
Przecież pytałam nie po to, by kontrolować, tylko z ciekawości czy nasze Kangurzątko dostrzeżone:lol:-nie przepraszaj, bo mi głupio:oops:. A przelewik dotarł?

Posted

Panna Marple napisał(a):
Przecież pytałam nie po to, by kontrolować, tylko z ciekawości czy nasze Kangurzątko dostrzeżone:lol:-nie przepraszaj, bo mi głupio:oops:. A przelewik dotarł?

oczywiście,jak zwykle ekspesowo:Rose:

a Kangurzątko przepycha się ze swoim kinolem między paczkami porozkładanymi po całym pokoju,wącha,kontroluje,ale pomóc pakować nie chce:mad:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Panna Marple']No to zaciskamy kciuki![/QUOTE]

Też trzymam z caaaaaaaaaaaaaałych sił :)
Deklaracja za kwiecień w drodze:)

Posted

[quote name='ewu']Też trzymam z caaaaaaaaaaaaaałych sił :)
Deklaracja za kwiecień w drodze:)[/QUOTE]

dziękujemy za deklarację,
a telefon milczy jak zaklęty:roll: