Mysza2 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Jak miło popatrzyć na Kangusia:) i Bardzo się cieszę, że to tylko tłuszczak:) Quote
gosia7 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 dziękujemy:) Niunio chwilowo przeprowadzony do Wujka,bo u mnie malowanie,a Kango pół pokoju zajmuje:roll: Sprawuje się grzecznie i cały dzień nie jest sam:) Quote
edek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Oj jak ma ludzia na wyłączność to będzie wyyyygłaskany :loveu: Quote
gosia7 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 dziękujemy za wsparcie Panna Marple:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Kanguś niestety nie ma ludzia na wyłączność,bo chwilowo jest w domku z 9 kotami,ale za to jeden ludź jest non stop w domu,głaszcze i gotuje:) i tylko niedobrzyńce koty zajmują mu miejsce w liczbie 3 sztuk na jego kołderce,a on ustępuje i się przenosi obok-nie zwala ich i nie straszy. Ja tam bym nie popuściła takiej ekipie:mad::diabloti:,ale on psi anioł jest. Quote
Panna Marple Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 I taki kochaniutek wciąż domku nie może znaleźć...:-( Quote
edek Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Panna Marple napisał(a):Cielątka kochane:loveu: Ten opis pasuje do Kangusia jak ulał :loveu: Quote
gosia7 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 pasuje w 100%,to prawda:) i to moje ukochane cielątko bez domku,nikt go nie chce:placz: jedna(jedyna!)przez pół roku pani dzwoniła ostatnio,zachwycała się,ale jak usłyszała,że piesek mocno dojrzały-zero odzewu dalszego. Ja nie wiem,oni by chcieli opanowanego,bezproblemowego,utrzymującego czystość w domu,nie niszczącego,nie reagującego na koty ,bezpiecznego dla dzieci ,hasającego na zawołanie,tudzież nie -zależnie od aktualnego kaprysu właściciela(najlepiej,żeby mu móc baterie na pleckach włączyć lub wyłączyć, takie off-on) SZCZENIAKA:crazyeye:??? szlag mnie trafia:angryy: Quote
Ada-Vebby Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Też zaglądam tu z nadzieją o info.,że ktoś wypatrzył sobie Kagusia...,napewno któregoś pięknego dzionka tak będzie :)Tymczasem przesyłam mizianko kochanemu Rudaskowi! Quote
Panna Marple Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 gosia7 napisał(a):pasuje w 100%,to prawda:) i to moje ukochane cielątko bez domku,nikt go nie chce:placz: jedna(jedyna!)przez pół roku pani dzwoniła ostatnio,zachwycała się,ale jak usłyszała,że piesek mocno dojrzały-zero odzewu dalszego. Ja nie wiem,oni by chcieli opanowanego,bezproblemowego,utrzymującego czystość w domu,nie niszczącego,nie reagującego na koty ,bezpiecznego dla dzieci ,hasającego na zawołanie,tudzież nie -zależnie od aktualnego kaprysu właściciela(najlepiej,żeby mu móc baterie na pleckach włączyć lub wyłączyć, takie off-on) SZCZENIAKA:crazyeye:??? szlag mnie trafia:angryy: Tak to często wygląda...a potem jeszcze udają szlachetnych, że bezdomniaka biorą...Oczywiście, niektórzy Quote
gosia7 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 dziękuję Ciotkom,że chociaż One trwają przy nim i nie zapomniały... a zdrówko,co najważniejsze bardzo dobre:loveu: Quote
edek Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 (edited) Głaski dla Kangusia :) Przepraszam, że zaśmiecam wątek. Zajrzyjcie na wątek 15 wiecznie głodnych kotów. Roczna kotka waży 1,5 kg i ma powiększoną wątrobę bo głodowała :-(: http://www.dogomania.pl/forum/thread...5%9Bba-o-pomoc Edited June 27, 2013 by edek Quote
gosia7 Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 wynik biopsji cienkoigłowej rachunek za wizytę+biopsję+badanie histo-patologiczne wreszcie mi to zeskanowano:multi: Quote
Recommended Posts