Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agat21']Jak tam Kangulec?
Żadnych telefonów w jego sprawie?[/QUOTE]

nie było ani pół telefonu:(

a on taki kochany!

Posted (edited)

Kango miał dzisiaj super gości! Wyściskany,wytulony:loveu:

za psie przysmaki dałby się pokroić:lol:

a to stosunek do dzieci:loveu: To naprawdę psi anioł. A i nasza młoda modelka piękna,prawda? Grzeczna i dzielna. Mimo pierwszych oporów (pies jest duży i samą posturą rooobi wrażenie),szybko tuliła go jakby się znali całe życie:)

Edited by gosia7
Posted

Pół dnia na dworzu! Całą ekipą. Oj,działo się:)

Kanguś dostał też coś na ząb i fanty na bazarek od Cioteczki Sisi44:loveu:. Dziękujemy pięknie!

Posted

[quote name='gosia7']Kango ma swoją,nową,wygrawerowaną adresatkę z nr tel., (12,80zł)[/QUOTE]

A gdzie takie tanie adresatki robią ?
W moim sklepie zwierzątkowym grawerują od ręki i pobierają za to 30 zł.

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']A gdzie takie tanie adresatki robią ?
W moim sklepie zwierzątkowym grawerują od ręki i pobierają za to 30 zł.

to sporo przepłacasz:roll:. Polecam "moje "miejsce,w okolicy Hal Banacha na Ochocie,a dokładnie to:

http://www.grawerstwo.pl/identyfikatory_dla_psow.php

Pracownia Grawerska
grawerstwo ręczne,mechaniczne i laserowe
Marek Boniecki
ul. Rokosowska 1, 02-348 Warszawa
pon.-pt. 10.00-17.00
tel.22 822-02-92 ,kom.509 031 010
www.grawerstwo.pl
e-mail: [email protected]

Pan przemiły,na adresówce w tej cenie mamy napis "Zgubiłem się. Zadzwoń tel......" Zrobione na drugi dzień od złożenia zamówienia i jeszcze smsa o wykonaniu usługi dostaje się gratis:) Zrobione porządnie,mój pies nosi już sporo i nic się nie dzieje,nie śniedzieje,nie rdzewieje,nie pęka (kiedyś robiłam gdzie indziej na a'la plastiku i szybko ułamała się i została zgubiona w trawie).

Edited by gosia7
Posted

Nareście poznałyśmy Kangusia, piekny, grzeczny i mądry pies - buziaki Kango :calus:[quote name='gosia7']Kango miał dzisiaj super gości! Wyściskany,wytulony:loveu:

za psie przysmaki dałby się pokroić:lol:

a to stosunek do dzieci:loveu: To naprawdę psi anioł. A i nasza młoda modelka piękna,prawda? Grzeczna i dzielna. Mimo pierwszych oporów (pies jest duży i samą posturą rooobi wrażenie),szybko tuliła go jakby się znali całe życie:)

Posted

Dziękuję za info o adresatkach :)
Szkoda, że to tak daleko ode mnie. Bo jak wliczę cenę biletów z przesiadką to na jedno wychodzi.
Ale jak będę w okolicy to na pewno skorzystam.

Posted

Dziś byliśmy u onkologa z kangusiowymi guzami po bokach.Nie dają mi spokoju:shake:. Kango miał zrobioną biopsję cienkoigłową tych guzów. Wynik wkrótce.

Oprócz tego pan doktor oczyścił mu gruczoły okołoodbytowe. No nie podobało się to psu:mad:,a i tak wyjątkowo cierpliwy był.Za to zapach jaki roztaczał potem:splat:,a śpi obok mojego łóżka...
I dostaliśmy reprymendę,że pies nie powinien już tyć,waży 38,20kg. No i jak mu to wytłumaczyć,no jak? I ma stan zapalny dziąseł.
Każdy wet mówi co innego.Jeden za duży kamień,inny że bez przesady:flaming:Fakt dziąsła ma czerwone,więc nie są ok.

Posted

To trzymam baaardzo mocno kciuki. Ja po wyciskaniu gruczołów, wycieram pupę moim koteczka chusteczkami dla dzieci i potem praktycznie nic nie czuć.

Posted

to tłuszczak:multi:

narazie nie umiem z pdf zrobić jpg i wstawić wyników,a nie jestem w pracy i nikt mi nie może pomóc.walczę.

Posted

ale zdjęcia umiem wstawić:)

mamy nową sesję:)

Uwielbiam go tak śpiącego.szczególnie gdy przypomnę sobie jak spał na gołym betonie przy 20 stopniowym mrozie:-( teraz jak sam mości sobie legowisko (musi po swojemu porozwalać i poukładać, to co ja mu z mozołem poskładam:p),a potem tak śpi wtulony w kołdrę... Bezcenne:loveu:

no i w końcu mnie obudziła,tym błyskaniem flesza po nocy...

stosunek do kotów - cd:lol:

Posted

sjesta:)

a tak się boi rudej tymczaski,bo ofukała go strasznie.bidulek przechodzi bokiem,odwraca pysk i udaje,że jej nie widzi

Posted (edited)

a tu pozowanie z Wiką przy jej nowej zabawce:) Kanguś musiał być przekupiony gryzakiem,bo inaczej nie dawał się namówić

gdzie ona to wcisnęła? ( w torze jest przysmak:)

no ile jeszcze tych zdjęć...?

Edited by gosia7