Mazowszanka13 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Biedny piesek, mam podobnego. Byłego staruszka, bo przy mojej Luce odmłodniał. Quote
edek Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [B]Mazowszanka[/B] dziękujemy za bazarek :multi:. Bardzo bym chciałaCiebie, gosia7 i Ada – Vebby przeprosić, nawaliłam z tymi fantami na bazarek :oops:.Część mieszkania przegrzebałam i naszykowałam fanty, po świętach miałamdokończyć szukanie fantów…. niestety nie dałam rady :-(. Przed świętami z tz sięrozchorowaliśmy i trzyma nas nadal…. Strasznie Was przepraszam :modla:. Przelałam 50zł. Quote
Mazowszanka13 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='edek'][B]Mazowszanka[/B] dziękujemy za bazarek :multi:. Bardzo bym chciałaCiebie, gosia7 i Ada – Vebby przeprosić, nawaliłam z tymi fantami na bazarek :oops:.Część mieszkania przegrzebałam i naszykowałam fanty, po świętach miałamdokończyć szukanie fantów…. niestety nie dałam rady :-(. Przed świętami z tz sięrozchorowaliśmy i trzyma nas nadal…. Strasznie Was przepraszam :modla:. Przelałam 50zł.[/QUOTE] Nic straconego, niejeden bazarek przed nami :) A psie potrzeby niekończące się :shake: Quote
Ada-Vebby Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='edek'][B]Mazowszanka[/B] dziękujemy za bazarek :multi:. Bardzo bym chciałaCiebie, gosia7 i Ada – Vebby przeprosić, nawaliłam z tymi fantami na bazarek :oops:.Część mieszkania przegrzebałam i naszykowałam fanty, po świętach miałamdokończyć szukanie fantów…. niestety nie dałam rady :-(. Przed świętami z tz sięrozchorowaliśmy i trzyma nas nadal…. Strasznie Was przepraszam :modla:. Przelałam 50zł.[/QUOTE] Nic się nie stało :) Ponieważ sama bazarków nie robię(nawet nie próbuję,nie mam zielonego pojęcia ;)),przekazuję fanty Mysza2 :)Rozmawiałam już z kochaną ciocią i podjęła się zrobić nam bazarek dla naszego biedaka.Jeśli chcesz,możemy połączyć nasze fanty i zrobić wspólny bazaros:) Quote
Ada-Vebby Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='edek']Ada – Vebby dziękuję :buzi:[/QUOTE] Zdrówka życzę ! Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dziewczynki przybiegam z ogromną prośbą ...... Zbieramy na transport dla malutkiej Daszeńki ...miejsce w hoteliku czeka ale środków na transport brak :( km drogi to tylko 50 gr a każdy na wagę złota ..... Zapraszamy :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk!-Do-20-01-2013?p=20231008&posted=1#post20231008[/url] Quote
gosia7 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 edek dzięki:multi: cioteczki robiące bazarki,przekazujące fanty wielkie dzięki:multi: Ada-Vebby - dzięki:multi:,zaraz prześlę nr konta Quote
MALWA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]Przepraszam, ale i tu wpiszę mój apel: Proszę o pomoc: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238219-CEGIEŁKOWY-NA-ŻYCIE-DLA-ZAGŁODZONEGO-PSA!-DO-20-01-13-r-godz-22-00?p=20232042#post20232042"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20232042[/COLOR][/URL] [COLOR=#3e3e3e]Dziękuję. MALWA[/COLOR][/FONT] Quote
edek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Wpłata poleciała ;)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Quote
Panna Marple Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Zaglądam codziennie, tylko nie zawsze sie odzywam:lol: Quote
edek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Ada-Vebby']..nikt więcej dzisiaj tu nie zajrzał..[/QUOTE] [FONT="]Niestety …paczuszka z fantami leży zapakowana, jutro będzie wysłana :)[/FONT] Quote
edek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Panna Marple']Zaglądam codziennie, tylko nie zawsze sie odzywam:lol:[/QUOTE] Super :p, a już myślałam, że Nas tak mało zostało :roll: Quote
Ada-Vebby Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='edek'][FONT="]Niestety …paczuszka z fantami leży zapakowana, jutro będzie wysłana :)[/FONT][/QUOTE] To super:)Jest szansa ,że w tym tyg.dojdzie. Moja najprędzej jutro wyjdzie,ale kurierem więc następnego dnia powinna być na miejscu. Quote
edek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='agat21']wpłata styczniowa na Kangusia już leci :)[/QUOTE] [FONT="]Superdziękujemy :) [/FONT] Quote
edek Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Ada-Vebby']To super:)Jest szansa ,że w tym tyg.dojdzie. Moja najprędzej jutro wyjdzie,ale kurierem więc następnego dnia powinna być na miejscu.[/QUOTE] Paczuszka nadana, jutro ma dotrzeć, zobaczymy ;) Quote
Ada-Vebby Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Pmiętamy o naszym Kangusiu :)Proszę sprawdzić czy dotarła wpłata . Quote
edek Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Pmiętamy o naszym Kangusiu :)Proszę sprawdzić czy dotarła wpłata .[/QUOTE] [FONT=&]Pieniążki pewnie dotarły na konto. Poczekajmy chwilkę na rozliczenie, gosia7 napisał mi na pw, że jej kicia odchodzi za TM [/FONT]:-( Quote
Recommended Posts