Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Mazowszanka[/B] dziękujemy za bazarek :multi:. Bardzo bym chciałaCiebie, gosia7 i Ada – Vebby przeprosić, nawaliłam z tymi fantami na bazarek :oops:.Część mieszkania przegrzebałam i naszykowałam fanty, po świętach miałamdokończyć szukanie fantów…. niestety nie dałam rady :-(. Przed świętami z tz sięrozchorowaliśmy i trzyma nas nadal…. Strasznie Was przepraszam :modla:. Przelałam 50zł.

Posted

[quote name='edek'][B]Mazowszanka[/B] dziękujemy za bazarek :multi:. Bardzo bym chciałaCiebie, gosia7 i Ada – Vebby przeprosić, nawaliłam z tymi fantami na bazarek :oops:.Część mieszkania przegrzebałam i naszykowałam fanty, po świętach miałamdokończyć szukanie fantów…. niestety nie dałam rady :-(. Przed świętami z tz sięrozchorowaliśmy i trzyma nas nadal…. Strasznie Was przepraszam :modla:. Przelałam 50zł.[/QUOTE]

Nic straconego, niejeden bazarek przed nami :)
A psie potrzeby niekończące się :shake:

Posted

[quote name='edek'][B]Mazowszanka[/B] dziękujemy za bazarek :multi:. Bardzo bym chciałaCiebie, gosia7 i Ada – Vebby przeprosić, nawaliłam z tymi fantami na bazarek :oops:.Część mieszkania przegrzebałam i naszykowałam fanty, po świętach miałamdokończyć szukanie fantów…. niestety nie dałam rady :-(. Przed świętami z tz sięrozchorowaliśmy i trzyma nas nadal…. Strasznie Was przepraszam :modla:. Przelałam 50zł.[/QUOTE]
Nic się nie stało :)
Ponieważ sama bazarków nie robię(nawet nie próbuję,nie mam zielonego pojęcia ;)),przekazuję fanty Mysza2 :)Rozmawiałam już z kochaną ciocią i podjęła się zrobić nam bazarek dla naszego biedaka.Jeśli chcesz,możemy połączyć nasze fanty i zrobić wspólny bazaros:)

Posted

Dziewczynki przybiegam z ogromną prośbą ......
Zbieramy na transport dla malutkiej Daszeńki ...miejsce w hoteliku czeka ale środków na transport brak :(
km drogi to tylko 50 gr a każdy na wagę złota .....
Zapraszamy :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238201-Bazarek-transportowy-dla-Daszy-Od-%C5%82a%C5%84cucha-na-szyji-do-salon%C3%B3w-w-Krk!-Do-20-01-2013?p=20231008&posted=1#post20231008[/url]

Posted

edek dzięki:multi:

cioteczki robiące bazarki,przekazujące fanty wielkie dzięki:multi:

Ada-Vebby - dzięki:multi:,zaraz prześlę nr konta

Posted

[FONT=Tahoma][COLOR=#3e3e3e]Przepraszam, ale i tu wpiszę mój apel:

Proszę o pomoc:

[/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238219-CEGIEŁKOWY-NA-ŻYCIE-DLA-ZAGŁODZONEGO-PSA!-DO-20-01-13-r-godz-22-00?p=20232042#post20232042"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20232042[/COLOR][/URL]

[COLOR=#3e3e3e]Dziękuję. MALWA[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ada-Vebby']..nikt więcej dzisiaj tu nie zajrzał..[/QUOTE]

[FONT=&quot]Niestety …paczuszka z fantami leży zapakowana, jutro będzie wysłana :)[/FONT]

Posted

[quote name='Panna Marple']Zaglądam codziennie, tylko nie zawsze sie odzywam:lol:[/QUOTE]

Super :p, a już myślałam, że Nas tak mało zostało :roll:

Posted

[quote name='edek'][FONT=&quot]Niestety …paczuszka z fantami leży zapakowana, jutro będzie wysłana :)[/FONT][/QUOTE]

To super:)Jest szansa ,że w tym tyg.dojdzie.
Moja
najprędzej jutro wyjdzie,ale kurierem więc następnego dnia powinna być na miejscu.

Posted

[quote name='Ada-Vebby']To super:)Jest szansa ,że w tym tyg.dojdzie.
Moja
najprędzej jutro wyjdzie,ale kurierem więc następnego dnia powinna być na miejscu.[/QUOTE]

Paczuszka nadana, jutro ma dotrzeć, zobaczymy ;)

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Pmiętamy o naszym Kangusiu :)Proszę sprawdzić czy dotarła wpłata .[/QUOTE]

[FONT=&amp]Pieniążki pewnie dotarły na konto. Poczekajmy chwilkę na rozliczenie, gosia7 napisał mi na pw, że jej kicia odchodzi za TM [/FONT]:-(