Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
A czy ta piękna puchata onka to jest psiak osoby do której pojedzie Mona? Jeśli to ten i o nim pisała, że odszedł, to straszna szkoda. Z drugiej strony Moni szykuje się wspaniały dom. Jak to w życiu się plecie.........
Tak to jest ta sunia

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a weźcie gdzie z samego rana takie cudowne wiadmości czytać....zryczałam się z radości..ale niestety wlazł szef, zapytal tylko "zagłodzony przez dziada czy adoptowany szczęsliwie" adoptowany i to jeszcze jak wspalniale odpowiedziałam..tez sie ciesze i poszedł do siebie...oni mi tu kiedys zablokuja dogo.

Sunieczko kochana trzymam kciuki abys szybko odnalazła sie w nowym domku.

Posted

asiek.l-g napisał(a):
zryczałam się z radości..ale niestety wlazł szef, zapytal tylko "zagłodzony przez dziada czy adoptowany szczęsliwie" adoptowany i to jeszcze jak wspalniale odpowiedziałam..tez sie ciesze i poszedł do siebie...oni mi tu kiedys zablokuja dogo.

Hehe, fajne :)

Posted

asiek.l-g napisał(a):
..zryczałam się z radości..ale niestety wlazł szef, zapytal tylko "zagłodzony przez dziada czy adoptowany szczęsliwie" adoptowany i to jeszcze jak wspalniale odpowiedziałam..tez sie ciesze i poszedł do siebie..

dobre :D świetny tekst, chyba założę wątek z fajnymi tekstami i ten trafi tam na pewno :D

Posted

Kochani wizyta adaptacyjna na 6. Jeszcze szczegóły do uzgodnienia i jutro rano jedziemy po córeczkę!!! Odezwę się wieczorkiem. Ale SUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

martawol napisał(a):
Kochani wizyta adaptacyjna na 6. Jeszcze szczegóły do uzgodnienia i jutro rano jedziemy po córeczkę!!! Odezwę się wieczorkiem. Ale SUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lubię to :)

Posted

martawol napisał(a):

Gratuluję całej Rodzince, a szczególnie Monie, która wreszcie dobija do swojej przystani - prawdziwej i kochającej ją Rodziny:-)

Posted

martawol napisał(a):

Wspaniale, sprawna akcja :) Monie na pewno się to należało

Posted

martawol napisał(a):

Coś mi się ubzdurało, ze na 10.00...ale to pewnie u innego psiaczka.
Tyle tych bied czeka na swoją szansę.

Posted (edited)

martawol napisał(a):

Potwierdzam :multi:
Dziewczyna, którą poprosiłam o wizytę p/a jest zachwycona domkiem :razz:
Powiedziała, że pierwszy raz zdarzyło się Jej wizytować dom, co do którego nie ma ŻADNYCH zastrzeżeń (dziewczyna ma 6-letnie doświadczenie w tej mierze)
A zatem w imieniu warsawmoo przekazuję Wam dobrą nowinę: Mona od jutra zamieszka w cudownym miejscu, ze wspaniałymi ludźmi :multi: :multi: :multi:
W dodatku, z tego co czytam wynika, że będziemy tu mieć z domkiem kontakt i będziemy mogli się cieszyć szczęściem dziewczynki :):):):):)
Lepiej już chyba być nie mogło ;)

B-b, wizyta odbyła się około 10.00 a domek został oceniony na 6 (szóstkę) ;)

Edited by DONnka
Posted

[quote name='Cantadorra']Pozostaje tylko cieszyć się i gratulować Monie i nowej rodzinie Mony :) Super!![/QU

można jedynie wysłać jeszcze pocztówke z pozdrowieniami od Mony tym dewiantom (pocztówka czyli uśmiechnięty pychol Monki) a na odwrocie ..pozdrawiam i całuje Mona. wiem wiem ze to głupie, ale przysiegam gdybym miała ich adres zrobiłabym cos takiego...

a ogólnie to my sie tu bardzo cieszymy, o losie kochany ależ Ci sie Słońce trafil domek.

Posted

Huraaa, huraaaaa, huraaaa:):):) Monka ma supero domek, juuuupi:) A co do kartki do dewiantów pycha pomysł, napiszmy tak: życzę Wam lepszego wiktu w pierdlu, niż ja u Was miałam... całujcie Monę w nos;) Ale fajocha, że jest fajocha:):):)

Posted

DZIĘKÓWECZKA WSZYSTKIM ZA POMOC:):):) Dziewczynki to sukces, brawo!!!:) Święta idą, cuda się zaczynają, taki domek na parę dni przed tragedią!!! Uffff....:) Alleluja;):):)