Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martawol napisał(a):
Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja:) Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy...
PS Mój tato obiecał, że jej nie odstąpi na krok (jest w domu na emeryturze) i pozwoli jej przypomnieć jak to jest być szczęśliwym psem!
Dziękuję wszystkim za pomoc i trzymajcie kciuki

A mogę zapytać skąd się dowiedziałaso Monie?

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dowiedziałam się z internetu. Od dwóch dni szukam psiaka do adopcji, na oku był już jeden też po przejściach, ale szczęśliwie znalazł wczoraj dom. Więc spędziłam noc szukając dalej i zobaczyłam Monę. Nawet nie sprawdzałam jak wygląda teraz, bo od razu wiedziałam, że to TEN i żaden inny. Oczy mówią wszystko... Mieliśmy sunię 2,5 roku, też nie dojadała w dzieciństwie, a potem wyglądała jak z wystawy - rodzice traktowali ją jak drugą córkę (menu lepsze niż w restauracji hehe). Niestety tą wigilię spędziliśmy bez niej. W domu pusto, cisza, nikt nie szaleje i nie sępi jedzenia. Do tej pory ciężko mi o tym pisać. Dowiedziałam się, żę Mona jest spokojna i lubi jeździć autem, a moi rodzice psa zabierali wszędzie i ogólnie rzecz biorąc po rozmowie z panią, która się Moną zajmuje wiem, że to pies dla nas. Zawsze przez mój dom przewijały się zbłąkane psy, więc myślę, że i ona ułoży sobie relacje z kotami:) Mam nadzieję, że od wiosny będziemy mieć w Książenicach nowego członka rodziny, który nie pogardzi piłeczką i wieczornym przytulaniem :)

Posted (edited)

Marto no to z nieba nam spadłaś:):):) Witaj na Dogo i oby się wszystko zakończyło happy:) Już Ci zadroszczę;), ale wiedź proszę, że my tu wszyscy kochamy Monę baaardzo i kibicujemy jej i domek musi być THE BEST!!!! Prześwietlenie rodziny do 4 pokolenia też w grę wchodzi;) ale to jako psiolub zrozumiesz:):):) A tak serio trzymam kciuki za wizytę przedadopcyjną i niedługo po;)! I błagamy Cię o masę fotek jak już suniaczek Twój będzie, zostań z nami w kontakcie!!!

Edited by Marycha35
Posted

A czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak się tutaj na forum zamieszcza zdjęcia? :) bo się nie ogarniam z tych emocji... Jeśli wszystko się uda to będę zdawać relację na bieżąco! Jeden z kotów uwielbia psy i mam nadzieję, że się mocno zakumplują, a Mona będzie na wiosnę pomagać sadzić roślinki z rodzicami :) Nie możemy się doczekać spacerów - a tu jest pełno lasów i łąk. Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta to tylko formalność i w środę Mona będzie tam gdzie jej miejsce!

Posted

Życze Wam tego z całego serducha:) Niestety nie pomogę z fotami, ale na bank jak wejdą Dziewczynki to pomogą:) Wyobrażam sobie Twoje podekscytowanie... to supero uczucie czekać na Przyjaciela:)

Posted (edited)

Jeśli chodzi o zdjęcia to najpierw musiałabyś je na jakiejś stronie do hostingu zdjęć załadować. Potem przy dodawaniu komentarza klikasz w ikonkę fotografii i w okienko, które Ci wyskoczy wklejasz link do zdjęcia, który dostaniesz w hostingu :)

Edited by from_wonderland
Posted

Eh to skomplikowane. Chciałam wam pokazać swoje zdjęcia z ogrodu. Może jeszcze się nauczę:) Proszę wszystkich trzymajcie kciuki i oczywiście, żeby Monie spodobał się nowy domek! Obiecujemy jej duuuuużo miłości i zawsze pełną michę!!!

Posted

martawol napisał(a):
Eh to skomplikowane. Chciałam wam pokazać swoje zdjęcia z ogrodu. Może jeszcze się nauczę:) Proszę wszystkich trzymajcie kciuki i oczywiście, żeby Monie spodobał się nowy domek! Obiecujemy jej duuuuużo miłości i zawsze pełną michę!!!

wyślij mi na meila [email protected] to ja tu wstawię,tez na początku wysyłałam do Merys ,aona wstawiała ,bo nie umiałam:)