gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 martawol napisał(a):Kochani jutro wizyta w kwestii warunków i mam nadzieję, że od razu po sunie pojedziemy! Zbieg okoliczności - moja mama dzwoniła pytać o nią w tym samym momencie co ja:) Tak się cieszymy, oby wszystko udało się załatwić. Jest rodzina, dom, ogród, łąki, lasy i trzy koty do towarzystwa. W końcu czas wyjąć miski, zabawki i dużo kocyków. Puste mury bez psa to okropna rzecz, coś o tym wiemy od 4miesięcy... PS Mój tato obiecał, że jej nie odstąpi na krok (jest w domu na emeryturze) i pozwoli jej przypomnieć jak to jest być szczęśliwym psem! Dziękuję wszystkim za pomoc i trzymajcie kciuki A mogę zapytać skąd się dowiedziałaso Monie? Quote
martawol Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dowiedziałam się z internetu. Od dwóch dni szukam psiaka do adopcji, na oku był już jeden też po przejściach, ale szczęśliwie znalazł wczoraj dom. Więc spędziłam noc szukając dalej i zobaczyłam Monę. Nawet nie sprawdzałam jak wygląda teraz, bo od razu wiedziałam, że to TEN i żaden inny. Oczy mówią wszystko... Mieliśmy sunię 2,5 roku, też nie dojadała w dzieciństwie, a potem wyglądała jak z wystawy - rodzice traktowali ją jak drugą córkę (menu lepsze niż w restauracji hehe). Niestety tą wigilię spędziliśmy bez niej. W domu pusto, cisza, nikt nie szaleje i nie sępi jedzenia. Do tej pory ciężko mi o tym pisać. Dowiedziałam się, żę Mona jest spokojna i lubi jeździć autem, a moi rodzice psa zabierali wszędzie i ogólnie rzecz biorąc po rozmowie z panią, która się Moną zajmuje wiem, że to pies dla nas. Zawsze przez mój dom przewijały się zbłąkane psy, więc myślę, że i ona ułoży sobie relacje z kotami:) Mam nadzieję, że od wiosny będziemy mieć w Książenicach nowego członka rodziny, który nie pogardzi piłeczką i wieczornym przytulaniem :) Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Marto no to z nieba nam spadłaś:):):) Witaj na Dogo i oby się wszystko zakończyło happy:) Już Ci zadroszczę;), ale wiedź proszę, że my tu wszyscy kochamy Monę baaardzo i kibicujemy jej i domek musi być THE BEST!!!! Prześwietlenie rodziny do 4 pokolenia też w grę wchodzi;) ale to jako psiolub zrozumiesz:):):) A tak serio trzymam kciuki za wizytę przedadopcyjną i niedługo po;)! I błagamy Cię o masę fotek jak już suniaczek Twój będzie, zostań z nami w kontakcie!!! Edited March 25, 2013 by Marycha35 Quote
martawol Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 A czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak się tutaj na forum zamieszcza zdjęcia? :) bo się nie ogarniam z tych emocji... Jeśli wszystko się uda to będę zdawać relację na bieżąco! Jeden z kotów uwielbia psy i mam nadzieję, że się mocno zakumplują, a Mona będzie na wiosnę pomagać sadzić roślinki z rodzicami :) Nie możemy się doczekać spacerów - a tu jest pełno lasów i łąk. Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta to tylko formalność i w środę Mona będzie tam gdzie jej miejsce! Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Życze Wam tego z całego serducha:) Niestety nie pomogę z fotami, ale na bank jak wejdą Dziewczynki to pomogą:) Wyobrażam sobie Twoje podekscytowanie... to supero uczucie czekać na Przyjaciela:) Quote
from_wonderland Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Jeśli chodzi o zdjęcia to najpierw musiałabyś je na jakiejś stronie do hostingu zdjęć załadować. Potem przy dodawaniu komentarza klikasz w ikonkę fotografii i w okienko, które Ci wyskoczy wklejasz link do zdjęcia, który dostaniesz w hostingu :) Edited March 25, 2013 by from_wonderland Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 No mówiłam, na Dogo tak jest:) Już pomoc nadeszła:) Quote
martawol Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Eh to skomplikowane. Chciałam wam pokazać swoje zdjęcia z ogrodu. Może jeszcze się nauczę:) Proszę wszystkich trzymajcie kciuki i oczywiście, żeby Monie spodobał się nowy domek! Obiecujemy jej duuuuużo miłości i zawsze pełną michę!!! Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ja jak czytam słowa martawol,to tak jakbym siebie słyszała jak czekałam na Bamba http://www.dogomania.pl/forum/threads/211279-Bambu-porzucony%21%21-Potrzebne-deklaracje-na-hotel%21/page57 ,aż łezki lecą ze szczęścia,Monusiu nawe nie wiemsz co Cie czeka jaka wspaniała przyszłość Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 martawol napisał(a):Eh to skomplikowane. Chciałam wam pokazać swoje zdjęcia z ogrodu. Może jeszcze się nauczę:) Proszę wszystkich trzymajcie kciuki i oczywiście, żeby Monie spodobał się nowy domek! Obiecujemy jej duuuuużo miłości i zawsze pełną michę!!! wyślij mi na meila [email protected] to ja tu wstawię,tez na początku wysyłałam do Merys ,aona wstawiała ,bo nie umiałam:) Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Jak coś prześlij foty komuś kto je wstawi:) Edit: he he he, nooo właśnie, pisałam to jednoczesnie z wpisem gosiaczka:) Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Marycha35 napisał(a):Jak coś prześlij foty komuś kto je wstawi:) Edit: he he he, nooo właśnie, pisałam to jednoczesnie z wpisem gosiaczka:) he he czytałaś w moich myślach Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Już nie czytam!!! Bo myśli to jednak prywatna sprawka;) Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Marycha35 napisał(a):Już nie czytam!!! Bo myśli to jednak prywatna sprawka;) No ,żeby mi to było ostatni raz:):)::):lol: Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Zalogowałam pocztę i czekam na zdjęcia. Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 martawol napisał(a):zaraz wyślę foty. Dzięki za pomoc! oki czekam robie i lecę z Bambulkiem na spacerek Quote
Marycha35 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Miniam, ciekawam:) A Bambulka też poprosimy na focie;) Przeczytałam znowu;):):) Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Edited March 25, 2013 by gosiaczek1984 Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Edited March 25, 2013 by gosiaczek1984 Quote
gosiaczek1984 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Monka pozazdrościć tylko Ci można takiego ogrodu i domku Quote
Recommended Posts