b-b Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Znowu coś pokręciłam :mad:...ale najważniejsze, że WSPANIAŁY DOMEK DLA MONY się trafił!!!:multi: I to naprawdę jakiś cud, że znalazł się teraz przed wyjazdem DT. Moniu bądź już teraz tylko szczęśliwa!:D Quote
Marycha35 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 I takie perełki na umęczonym, smutnym Dogo się zdarzają, huuuura:) Quote
martawol Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Jutro jedziemy po naszą księżniczkę. Psie zakupy zrobione, wszystko dogadane i już siedzimy jak na szpilkach. Wypieszczochamy ją na amen, oby tylko nas pokochała... Niech przyjdzie już wiosna to zaczną się harce na trawie. Tak się cieszę, że znalazłam o niej ogłoszenie! Rzeczywiście Mona wygląda jak starsza siostra poprzedniej suni - widocznie to znak. Obiecuję zdawać relację i podsyłać zdjęcia. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc, wsparcie i dobre słowa. Quote
asiek.l-g Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 martawol napisał(a):Jutro jedziemy po naszą księżniczkę. Psie zakupy zrobione, wszystko dogadane i już siedzimy jak na szpilkach. Wypieszczochamy ją na amen, oby tylko nas pokochała... Niech przyjdzie już wiosna to zaczną się harce na trawie. Tak się cieszę, że znalazłam o niej ogłoszenie! Rzeczywiście Mona wygląda jak starsza siostra poprzedniej suni - widocznie to znak. Obiecuję zdawać relację i podsyłać zdjęcia. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc, wsparcie i dobre słowa. a niech Cie uściskam Słońce za to że ja wypatrzyłaś...pokocha pokocha Was wszystkich na pewno, weźcie i pogońcie mnie stąd bo znowu mam łzy w oczach, piękne życie przed Sunią. Quote
martawol Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Tak na prawdę dopiero teraz oglądam wszystkie zdjęcia, informacje i komentarze. 3 dni temu wystarczyło mi tylko jedno zdjęcie żeby podjąć decyzję. Jestem pod wrażeniem ile osób pomagało w jej powrocie do zdrowia i bardzo się cieszę, że ten trud nie poszedł na marne. Postaramy jej się wynagrodzić ludzką głupotę i bezduszność dużą ilością pieszczot. Najważniejsze, że już nigdy nie zostanie bez jedzenia, opieki i miłości. I nareszcie będzie rodzina w komplecie na święta! Natomiast czuję, że zostanie córeczką tatusia jak poprzednia sunia i malownicza wieś na mazowszu będzie dla niej domkiem na którego tyle czekała. Mogę już napisać Monie - Żabko moja czekaj jutro ze swoim pięknym noskiem i szybko do domku!!! Quote
Perełka1 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 martawol napisał(a):Tak na prawdę dopiero teraz oglądam wszystkie zdjęcia, informacje i komentarze. 3 dni temu wystarczyło mi tylko jedno zdjęcie żeby podjąć decyzję. Jestem pod wrażeniem ile osób pomagało w jej powrocie do zdrowia i bardzo się cieszę, że ten trud nie poszedł na marne. Postaramy jej się wynagrodzić ludzką głupotę i bezduszność dużą ilością pieszczot. Najważniejsze, że już nigdy nie zostanie bez jedzenia, opieki i miłości. I nareszcie będzie rodzina w komplecie na święta! Natomiast czuję, że zostanie córeczką tatusia jak poprzednia sunia i malownicza wieś na mazowszu będzie dla niej domkiem na którego tyle czekała. Mogę już napisać Monie - Żabko moja czekaj jutro ze swoim pięknym noskiem i szybko do domku!!! Martawol, cieszę się bardzo, że Mona znalazła u Ciebie ds. Tylko dbaj o nią, ja też ją wypatrzyłam i w planie miała być żoną dla mojego owczarka;) Quote
b-b Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Pokocha Was oj pokocha całym swoim serduchem:D A my niecierpliwie będziemy czekać na wieści od Was :) Quote
gosiaczek1984 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Bardzo,bardzo sie ciesze,ze z tego wszystkiego mi sie auto zepsulo he he i caly dzien akcja holowanie itp,Monusia słonko to dzisiaj ten szczesliwy dzien Quote
egradska Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Martawol, cieszę się bardzo, że Mona znalazła u Ciebie ds. Tylko dbaj o nią, ja też ją wypatrzyłam i w planie miała być żoną dla mojego owczarka;) Kasiu, tylko sie nie martw, zon owczarkowych pod dostatkiem. Mowila mi Kama, ze w szydlowieckim punkcie przetrzymań mają taką ok. 4 letnią, którą pilnie trzeba zabrać.... W schronie w KRK jest rodowodowe cudo z tatuazem... eeeeeeeeeeeeeeeh a tak w ogole, to bardzo się cieszę, że kolejna skarpetowiczka ma domek:) Marto, dziękujemy:) A jakbyś jeszcze kiedyś szukała owczarka,to zapraszamy po naszych skarpetowiczów, tylu ich czeka w kolejce Quote
from_wonderland Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Co za wspaniałe wieści!! Tak bardzo Moni należało sie takie szczęśliwe zakończenie i taki cudowny domek przede wszystkim! :multi: Quote
Figunia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Tak bardzo sie ciesze!!! Sunko, badz juz zawsze szczesliwym, kochanym pieskiem!!! Dziekuje wszystkim Ludziom, ktorzy zdolali Mone uratowac!!! Quote
akasha3791 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Wspaniałe informacje! Ślędzę losy Mony od samego początku i jestem bardzo szczęśliwa, że jej się udało :) Czekamy na relacje z nowego domku :) :) :) :) Quote
warsawmoo Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Mona już w drodze no nowego domu!!! A oto, jak wyglądało przywitanie nowego członka rodziny :loveu::loveu: Nie mogłyśmy, wraz z opiekunką z DT, nie ryczeć, widząc taki obrazek.... Nie muszę chyba tego komentować ... Quote
Perełka1 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 egradska napisał(a):Kasiu, tylko sie nie martw, zon owczarkowych pod dostatkiem. Mowila mi Kama, ze w szydlowieckim punkcie przetrzymań mają taką ok. 4 letnią, którą pilnie trzeba zabrać.... W schronie w KRK jest rodowodowe cudo z tatuazem... eeeeeeeeeeeeeeeh a tak w ogole, to bardzo się cieszę, że kolejna skarpetowiczka ma domek:) Marto, dziękujemy:) A jakbyś jeszcze kiedyś szukała owczarka,to zapraszamy po naszych skarpetowiczów, tylu ich czeka w kolejce zdradziłam się, że szukam psa:razz: Ale ze względu na moje suki musi być bardzo łagodna:lol: Z samcami nie ma problemu:lol: Kiedyś była u nas suka owczarka ze złamaną nogą na dt, w tym czasie były u nas dwa duże samce owczarkowe, takie z charakterem. Suka wprowadziła taki porządek, że bały się wejść do sypialni, chodziły "na palcach" Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='warsawmoo']Mona już w drodze no nowego domu!!! A oto, jak wyglądało przywitanie nowego członka rodziny :loveu::loveu: Nie mogłyśmy, wraz z opiekunką z DT, nie ryczeć, widząc taki obrazek.... Nie muszę chyba tego komentować ... [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/62357_535769016473481_160596892_n.jpg[/IMG][/QUOTE] Zajrzałam z pracy i widząc to zdjęcie, zaszlochałam ze wzruszenia i poleciały mi łzy... Cudowne powitanie nowego członka Rodziny!!!! Quote
Marycha35 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 (edited) Ja też ryczę... ze szczęścia:):):):):):) Serdeczności dla tej przemiłej Pani, która ukochała sunię na powitanie!!! Monciu, smoku, ale trafiłaś, huraaaa:):):) Martuś, daj znać jak jest, jak psica, co tam u Was?:):):) I błagam, nie spuszczajcie jej, psinki po adopcji często mają tendencje do nawiewań, tfu tfu tfu!!!!!! Edit: Dziewczynki przepraszam, że już proszę o pomoc, ale tu sunieczka Gapa, onkowata w schronie, starsza nie daje rady, gaśnie ze smutku, jak jej pomożemy;)??????? Looknijcie błagam! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238336-Gapa-psia-staruszka-marznie-w-schronisku-szuka-pilnie-domku[/URL] Edited March 27, 2013 by Marycha35 Quote
Figunia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Tak, to zdjecie mowi wszystko... Mozna zatem odetchnac, bo wyglada na to, ze BEDZIE DOBRZE... :lol::multi::multi::lol:... Quote
b-b Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Zdjęcie....CUDNY WIDOK!!!!! Poryczałam się :roll: Quote
Marycha35 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Hi, hi, ryczmy Dziewczynki, z takiego powodu się chce jak najczęściej ;) Quote
b-b Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Marycha35']Hi, hi, ryczmy Dziewczynki, z takiego powodu się chce jak najczęściej ;)[/QUOTE] Oby takich powodów a nie innych tu na Dogo było jak najwięcej!:razz: Quote
Marycha35 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 No właśnie, popieram całym serduchem:):):) Quote
gosiaczek1984 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Piękny widok,Monusia jak tam pierwsze godzinki w nowym domku Quote
Cantadorra Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nie będę ukrywać wzruszenia i radości. Niesamowite, jak martwol wypatrzyła Monę.To cudownie, że są takie zdarzenia i że Mona ma swoich ludzi. Z dobrymi ludźmi, już zawsze Moniu będzie dobrze :) Szampan? Dla Mony Picolo! Quote
Recommended Posts