Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu coś pokręciłam :mad:...ale najważniejsze, że WSPANIAŁY DOMEK DLA MONY się trafił!!!:multi:

I to naprawdę jakiś cud, że znalazł się teraz przed wyjazdem DT.
Moniu bądź już teraz tylko szczęśliwa!:D

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro jedziemy po naszą księżniczkę. Psie zakupy zrobione, wszystko dogadane i już siedzimy jak na szpilkach. Wypieszczochamy ją na amen, oby tylko nas pokochała... Niech przyjdzie już wiosna to zaczną się harce na trawie. Tak się cieszę, że znalazłam o niej ogłoszenie! Rzeczywiście Mona wygląda jak starsza siostra poprzedniej suni - widocznie to znak. Obiecuję zdawać relację i podsyłać zdjęcia. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc, wsparcie i dobre słowa.

Posted

martawol napisał(a):
Jutro jedziemy po naszą księżniczkę. Psie zakupy zrobione, wszystko dogadane i już siedzimy jak na szpilkach. Wypieszczochamy ją na amen, oby tylko nas pokochała... Niech przyjdzie już wiosna to zaczną się harce na trawie. Tak się cieszę, że znalazłam o niej ogłoszenie! Rzeczywiście Mona wygląda jak starsza siostra poprzedniej suni - widocznie to znak. Obiecuję zdawać relację i podsyłać zdjęcia. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc, wsparcie i dobre słowa.

a niech Cie uściskam Słońce za to że ja wypatrzyłaś...pokocha pokocha Was wszystkich na pewno, weźcie i pogońcie mnie stąd bo znowu mam łzy w oczach, piękne życie przed Sunią.

Posted

Tak na prawdę dopiero teraz oglądam wszystkie zdjęcia, informacje i komentarze. 3 dni temu wystarczyło mi tylko jedno zdjęcie żeby podjąć decyzję. Jestem pod wrażeniem ile osób pomagało w jej powrocie do zdrowia i bardzo się cieszę, że ten trud nie poszedł na marne. Postaramy jej się wynagrodzić ludzką głupotę i bezduszność dużą ilością pieszczot. Najważniejsze, że już nigdy nie zostanie bez jedzenia, opieki i miłości. I nareszcie będzie rodzina w komplecie na święta! Natomiast czuję, że zostanie córeczką tatusia jak poprzednia sunia i malownicza wieś na mazowszu będzie dla niej domkiem na którego tyle czekała. Mogę już napisać Monie - Żabko moja czekaj jutro ze swoim pięknym noskiem i szybko do domku!!!

Posted

martawol napisał(a):
Tak na prawdę dopiero teraz oglądam wszystkie zdjęcia, informacje i komentarze. 3 dni temu wystarczyło mi tylko jedno zdjęcie żeby podjąć decyzję. Jestem pod wrażeniem ile osób pomagało w jej powrocie do zdrowia i bardzo się cieszę, że ten trud nie poszedł na marne. Postaramy jej się wynagrodzić ludzką głupotę i bezduszność dużą ilością pieszczot. Najważniejsze, że już nigdy nie zostanie bez jedzenia, opieki i miłości. I nareszcie będzie rodzina w komplecie na święta! Natomiast czuję, że zostanie córeczką tatusia jak poprzednia sunia i malownicza wieś na mazowszu będzie dla niej domkiem na którego tyle czekała. Mogę już napisać Monie - Żabko moja czekaj jutro ze swoim pięknym noskiem i szybko do domku!!!

Martawol, cieszę się bardzo, że Mona znalazła u Ciebie ds. Tylko dbaj o nią, ja też ją wypatrzyłam i w planie miała być żoną dla mojego owczarka;)

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Martawol, cieszę się bardzo, że Mona znalazła u Ciebie ds. Tylko dbaj o nią, ja też ją wypatrzyłam i w planie miała być żoną dla mojego owczarka;)

Kasiu, tylko sie nie martw, zon owczarkowych pod dostatkiem. Mowila mi Kama, ze w szydlowieckim punkcie przetrzymań mają taką ok. 4 letnią, którą pilnie trzeba zabrać.... W schronie w KRK jest rodowodowe cudo z tatuazem...
eeeeeeeeeeeeeeeh
a tak w ogole, to bardzo się cieszę, że kolejna skarpetowiczka ma domek:)
Marto, dziękujemy:) A jakbyś jeszcze kiedyś szukała owczarka,to zapraszamy po naszych skarpetowiczów, tylu ich czeka w kolejce

Posted

Mona już w drodze no nowego domu!!!
A oto, jak wyglądało przywitanie nowego członka rodziny :loveu::loveu: Nie mogłyśmy, wraz z opiekunką z DT, nie ryczeć, widząc taki obrazek.... Nie muszę chyba tego komentować ...

Posted

egradska napisał(a):
Kasiu, tylko sie nie martw, zon owczarkowych pod dostatkiem. Mowila mi Kama, ze w szydlowieckim punkcie przetrzymań mają taką ok. 4 letnią, którą pilnie trzeba zabrać.... W schronie w KRK jest rodowodowe cudo z tatuazem...
eeeeeeeeeeeeeeeh
a tak w ogole, to bardzo się cieszę, że kolejna skarpetowiczka ma domek:)
Marto, dziękujemy:) A jakbyś jeszcze kiedyś szukała owczarka,to zapraszamy po naszych skarpetowiczów, tylu ich czeka w kolejce

zdradziłam się, że szukam psa:razz:
Ale ze względu na moje suki musi być bardzo łagodna:lol: Z samcami nie ma problemu:lol:

Kiedyś była u nas suka owczarka ze złamaną nogą na dt, w tym czasie były u nas dwa duże samce owczarkowe, takie z charakterem. Suka wprowadziła taki porządek, że bały się wejść do sypialni, chodziły "na palcach"

Posted

[quote name='warsawmoo']Mona już w drodze no nowego domu!!!
A oto, jak wyglądało przywitanie nowego członka rodziny :loveu::loveu: Nie mogłyśmy, wraz z opiekunką z DT, nie ryczeć, widząc taki obrazek.... Nie muszę chyba tego komentować ...
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/62357_535769016473481_160596892_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

Zajrzałam z pracy i widząc to zdjęcie, zaszlochałam ze wzruszenia i poleciały mi łzy... Cudowne powitanie nowego członka Rodziny!!!!

Posted (edited)

Ja też ryczę... ze szczęścia:):):):):):) Serdeczności dla tej przemiłej Pani, która ukochała sunię na powitanie!!!
Monciu, smoku, ale trafiłaś, huraaaa:):):) Martuś, daj znać jak jest, jak psica, co tam u Was?:):):) I błagam, nie spuszczajcie jej, psinki po adopcji często mają tendencje do nawiewań, tfu tfu tfu!!!!!!
Edit:
Dziewczynki przepraszam, że już proszę o pomoc, ale tu sunieczka Gapa, onkowata w schronie, starsza nie daje rady, gaśnie ze smutku, jak jej pomożemy;)??????? Looknijcie błagam!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238336-Gapa-psia-staruszka-marznie-w-schronisku-szuka-pilnie-domku[/URL]

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']Hi, hi, ryczmy Dziewczynki, z takiego powodu się chce jak najczęściej ;)[/QUOTE]
Oby takich powodów a nie innych tu na Dogo było jak najwięcej!:razz:

Posted

Nie będę ukrywać wzruszenia i radości. Niesamowite, jak martwol wypatrzyła Monę.To cudownie, że są takie zdarzenia i że Mona ma swoich ludzi. Z dobrymi ludźmi, już zawsze Moniu będzie dobrze :) Szampan? Dla Mony Picolo!