Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DONnka']Cieszę się, że wyniki Mony są dobre :multi:
Czy karma [B]Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat [/B]od SKARPETY już dotarła ?
Jeśli tak, proszę o potwierdzenie na wątku skarpetowym (link mam w podpisie) :)
A Monie życzę smacznego i żadnych już sensacji :thumbs:[/QUOTE]
Czy to ta dla Jana Kowalskiego?:evil_lol:Bo jeśli tak to ubaw był po pachy:lol:

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MaDi']Czy to ta dla Jana Kowalskiego?:evil_lol:Bo jeśli tak to ubaw był po pachy:lol:[/QUOTE]

Tak, ta, ta! DONnka dzisiaj aż do mnie dzwoniła, żeby się wytłumaczyć dlaczego Jan, a nie Janina :evil_lol:

Posted

[quote name='MaDi'][B]Czy to ta dla Jana Kowalskiego?[/B]:evil_lol:Bo jeśli tak to ubaw był po pachy:lol:[/QUOTE]

No..., tak :oops:
Ale byłam tak samo zaskoczona jak Wy, bo statystycznego Polaka wstawiła sobie chyba firma kurierska :roll:
Ja zamówiłam karmę na LSOZ :)

Posted

[quote name='Merys']Dzień Dobry :)

[URL]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528923_507376819312701_1123891005_n.jpg[/URL][/QUOTE]
Jaka ona cudna :loveu:

Posted

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Wieści z domu tymczasowego.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]"Trawienie Mony się już wreszcie uspokoiło, no i co najważniejsze (!) wreszcie, mimo wszystkich przejść biegunkowych i przymusowych głódówek, udało jej się przybrać 3 kilo w ciągu ostatnich dwóch tygodni - bez żadnych dopalaczy i odżywek, na regularnej karmie! Nie pamiętam kiedy coś mnie ostatnio tak ucieszyło. Więc chyba już jesteśmy blisko normalności!!![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Futerko też [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]już częściowo wymienione, wyczesywana jest codziennie - a to akurat lubi, wywraca się do góry kołami i wyciąga na całą długość, żeby ze wszystkich stron dobrze wyczesać :) No i brzuszek i cały dół klatki piersiowej już też pokryte nową sierścią - kiedy przyszła do nas była tam zupełnie golutka :( Tak więc proces powrotu do pełnego zdrowia w toku :)
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Chciałam też powiedzieć jej przyszłemu domkowi adopcyjnemu, że dostanie żywy skarb. Mona jest okropnie kochanym, grzecznym, rozumiejącym, pogodnym psem. Bardzo szybko się uczy co można a co nie. Widzę jak bardzo na spacerach chce zawierać nowe znajomości, i jak jest pozytywnie nastawiona do wszelkiego żywego stworzenia. Zawsze ogon idzie w ruch, zero jeżenia się, zero pokazywania zębów - jedynie chęć zabawy i kontaktu. I to samo w stosunku do ludzi - zero agresji, 100% chęci kontaktu. Przytulaczek z niej i pieszczoszek :)"
[/FONT][/COLOR][IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/67253_515146585202391_1978691309_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='warsawmoo'][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]
[/FONT][/COLOR][IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/67253_515146585202391_1978691309_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

jak zalotnie zerka z tego zdjęcia :cool3: prawdziwa czarodziejka!

Posted

[quote name='Cantadorra']Ależ suni zmienia się umaszczenie. Widać, że dziewczynce poprawiło się. Cudownie patrzeć na zdjęcie, a jeszcze lepiej czytać dobre wieści nt. zdrowia Moni :)[/QUOTE]
się przyłączam do wypowiedzi i zgadzam w całości :)