Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mości Frodo wczoraj poległ-wczoraj natrafił na mało wyrozymiałą koteczkę:cool3: Co prawda miał szczęście,że trafiła mu się najstarsza-i miłosierna-bije łapką,ale pazurków nie stosuje:eviltong: Mały dostał 2razy przez pychol-i uciekł do mnie...a później biegiem marsz do domku:lol: Co prawda przez noc zapomniał,że koteczka może oddać-i dzisiaj znów chciał gonić:crazyeye: żeby oddać zapewne:mad:

Posted

Hope2 napisał(a):
Mości Frodo wczoraj poległ-wczoraj natrafił na mało wyrozymiałą koteczkę:cool3: Co prawda miał szczęście,że trafiła mu się najstarsza-i miłosierna-bije łapką,ale pazurków nie stosuje:eviltong: Mały dostał 2razy przez pychol-i uciekł do mnie...a później biegiem marsz do domku:lol: Co prawda przez noc zapomniał,że koteczka może oddać-i dzisiaj znów chciał gonić:crazyeye: żeby oddać zapewne:mad:

Tak Froduś :" koty świata są zakałą....":wolfie::wolfie::wolfie::Dog_run::Dog_run:

Posted

ewu napisał(a):
Tak Froduś :" koty świata są zakałą....":wolfie::wolfie::wolfie::Dog_run::Dog_run:

OSZ TY!!!!! KOTECZKI SĄ KOCHANE-MALUTKIE,MILUTKIE! A koteczka-seniorka wychowywała mojego Hadesa jak swoje dziecko (i w związku z tym Hades nie gryzie tylko łapą bije:roll: )

Posted

ewu napisał(a):
Kiedy patrzę na Frodo chce mi się płakać z radości ,że wszystko się udało.

Jak ja patrzę ma Frodo,to zazdroszczę tym,którzy bedą mieli szczęście go zaadoptować-to naprawdę mądry i wierny towarzysz życia

Posted

toyota napisał(a):
Dzisiaj wysłałam płytę z ćwiczeniami poleconym. Faktura jest u mnie. Kwota do zapłaty za całość 3700 zł.

Pierwsza przyjmę na klatę, suma niebagatelna trzeba się sprężyć ale ważne , że wszystko z Frodo ok.

Posted

keakea napisał(a):
E, to i tak cuś trochę taniej, operacja 3100, miało być po 100 za dzień pobytu w klinice, a Froduś tam był ponad tydzień.

Tyle że [FONT=arial black]termin płatności jest do 31 grudnia 2012[/FONT]

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tyle że [FONT=arial black]termin płatności jest do 31 grudnia 2012[/FONT]

Dzięki za podanie najważniejszej informacji z faktury :(

Z tego co widziałam ostatnio, na razie jest uzbierana 1/3 tej kwoty :(

Posted

nescca napisał(a):
Jak Frodziaku?...śpisz? Nie dokazuj tak bardzo bo Cię ciocia hope z domu wyrzuci :)

Nic sie nie bój-nie wyrzuci,jak bym mogła? Takiego słodziaka???? Ciężko będzie się z nim żegnać jak przyjdzie czas-ale wierzę,że dla Froda bedzie lepiej jak znajdzie go jego własny domek-który gdzieś tam już zpewne na niego czeka

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Może to głupie pytanie, ale co będzie, jeżeli nie uzbiera się pełnej kowty do w/w daty ?

Ktoś będzie musiał założyć brakującą kwotę z własnej kieszeni - proste :(

Posted

[quote name='keakea']Ktoś będzie musiał założyć brakującą kwotę z własnej kieszeni - proste :([/QUOTE]
O rety!....
to dopiero ... teraz trzeba się postarać:cool3:!!..
ale sądząc ,po ostatnim bazarku:roll:!..

Posted

[quote name='anica']O rety!....
to dopiero ... teraz trzeba się postarać:cool3:!!..
ale sądząc ,po ostatnim bazarku:roll:!..[/QUOTE]

Mam nadzieję, że mój bazarek chociaż kapinkę pomoże .... zapraszam

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236828-Nad-szyde%C5%82kiem-fikiu-miku-Bafi-i-Frodo-w-potrzebie?p=20082431#post20082431[/url]

Posted

piekny bazrek, polecam

ale trzeba bedzie wiecej niz 1 bazarek zeby splacic dlug
ja sie melduje do podnoszenia, nawet rozeslania watkow, ale ktos je musi zrobic (ja juz mam 2 teraz i 3ci sie robic bedzie, wiec przed 2013 kolejnego nie wyrobie....)

....[quote name='Gusiaczek']Mam nadzieję, że mój bazarek chociaż kapinkę pomoże .... zapraszam

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236828-Nad-szydełkiem-fikiu-miku-Bafi-i-Frodo-w-potrzebie?p=20082431#post20082431[/URL][/QUOTE]