keakea Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hej, hej, na fb jest aktualizacja wpłat do Mondo Cane na Froda, zaktualizujcie tutaj w pierwszym poście. Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 danka1234 napisał(a):Witam,z mojego zakończonego bazarku na jamniki przypadło dla Frodo 102zł,czy mam je przelać na podane na 1 stronie konto? Jeśli tak to proszę o potwierdzenie ze ktoś potwierdzi i rozpisze tą wpłatę na potrzeby rozliczenia sie z bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/thread...-TERAZ-Do-1-12 [SIZE=5]DZIĘKUJEMY:multi: :Rose::klacz: Quote
Gusiaczek Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jestem pod ogromnym wrażeniem Was Walecznych:Rose: Frodo, serdeczności dla Ciebie:) Quote
Isadora7 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Witam Mości Księcia, bazaroso się szykujoso Quote
Hope2 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Mości Frodo wczoraj poległ-wczoraj natrafił na mało wyrozymiałą koteczkę:cool3: Co prawda miał szczęście,że trafiła mu się najstarsza-i miłosierna-bije łapką,ale pazurków nie stosuje:eviltong: Mały dostał 2razy przez pychol-i uciekł do mnie...a później biegiem marsz do domku:lol: Co prawda przez noc zapomniał,że koteczka może oddać-i dzisiaj znów chciał gonić:crazyeye: żeby oddać zapewne:mad: Quote
ewu Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Hope2 napisał(a):Mości Frodo wczoraj poległ-wczoraj natrafił na mało wyrozymiałą koteczkę:cool3: Co prawda miał szczęście,że trafiła mu się najstarsza-i miłosierna-bije łapką,ale pazurków nie stosuje:eviltong: Mały dostał 2razy przez pychol-i uciekł do mnie...a później biegiem marsz do domku:lol: Co prawda przez noc zapomniał,że koteczka może oddać-i dzisiaj znów chciał gonić:crazyeye: żeby oddać zapewne:mad: Tak Froduś :" koty świata są zakałą....":wolfie::wolfie::wolfie::Dog_run::Dog_run: Quote
ewu Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Kiedy patrzę na Frodo chce mi się płakać z radości ,że wszystko się udało. Quote
Hope2 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ewu napisał(a):Tak Froduś :" koty świata są zakałą....":wolfie::wolfie::wolfie::Dog_run::Dog_run: OSZ TY!!!!! KOTECZKI SĄ KOCHANE-MALUTKIE,MILUTKIE! A koteczka-seniorka wychowywała mojego Hadesa jak swoje dziecko (i w związku z tym Hades nie gryzie tylko łapą bije:roll: ) Quote
Hope2 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ewu napisał(a):Kiedy patrzę na Frodo chce mi się płakać z radości ,że wszystko się udało. Jak ja patrzę ma Frodo,to zazdroszczę tym,którzy bedą mieli szczęście go zaadoptować-to naprawdę mądry i wierny towarzysz życia Quote
Isadora7 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Hope2 napisał(a):Jak ja patrzę ma Frodo,to zazdroszczę tym,którzy bedą mieli szczęście go zaadoptować-to naprawdę mądry i wierny towarzysz życia Nie wątpie w to Quote
nescca Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jak Frodziaku?...śpisz? Nie dokazuj tak bardzo bo Cię ciocia hope z domu wyrzuci :) Quote
toyota Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Dzisiaj wysłałam płytę z ćwiczeniami poleconym. Faktura jest u mnie. Kwota do zapłaty za całość 3700 zł. Quote
yunona Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 toyota napisał(a):Dzisiaj wysłałam płytę z ćwiczeniami poleconym. Faktura jest u mnie. Kwota do zapłaty za całość 3700 zł. Pierwsza przyjmę na klatę, suma niebagatelna trzeba się sprężyć ale ważne , że wszystko z Frodo ok. Quote
keakea Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 E, to i tak cuś trochę taniej, operacja 3100, miało być po 100 za dzień pobytu w klinice, a Froduś tam był ponad tydzień. Quote
Isadora7 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 keakea napisał(a):E, to i tak cuś trochę taniej, operacja 3100, miało być po 100 za dzień pobytu w klinice, a Froduś tam był ponad tydzień. Tyle że [FONT=arial black]termin płatności jest do 31 grudnia 2012[/FONT] Quote
keakea Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Isadora7 napisał(a):Tyle że [FONT=arial black]termin płatności jest do 31 grudnia 2012[/FONT] Dzięki za podanie najważniejszej informacji z faktury :( Z tego co widziałam ostatnio, na razie jest uzbierana 1/3 tej kwoty :( Quote
Hope2 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 nescca napisał(a):Jak Frodziaku?...śpisz? Nie dokazuj tak bardzo bo Cię ciocia hope z domu wyrzuci :) Nic sie nie bój-nie wyrzuci,jak bym mogła? Takiego słodziaka???? Ciężko będzie się z nim żegnać jak przyjdzie czas-ale wierzę,że dla Froda bedzie lepiej jak znajdzie go jego własny domek-który gdzieś tam już zpewne na niego czeka Quote
Hope2 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Isadora7 napisał(a):Tyle że [FONT=arial black]termin płatności jest do 31 grudnia 2012[/FONT] O mamo! czasu mało!:-( Quote
szyszunia557 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Może to głupie pytanie, ale co będzie, jeżeli nie uzbiera się pełnej kwoty do w/w daty ? Edited December 4, 2012 by szyszunia557 Quote
keakea Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 szyszunia557 napisał(a):Może to głupie pytanie, ale co będzie, jeżeli nie uzbiera się pełnej kowty do w/w daty ? Ktoś będzie musiał założyć brakującą kwotę z własnej kieszeni - proste :( Quote
anica Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='keakea']Ktoś będzie musiał założyć brakującą kwotę z własnej kieszeni - proste :([/QUOTE] O rety!.... to dopiero ... teraz trzeba się postarać:cool3:!!.. ale sądząc ,po ostatnim bazarku:roll:!.. Quote
Hope2 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Policzę,pomyślę-i ile będę mogła,tyle wyślę. Kurczę,nie da się tego rozbić choćby na 2 raty??? Quote
Gusiaczek Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='anica']O rety!.... to dopiero ... teraz trzeba się postarać:cool3:!!.. ale sądząc ,po ostatnim bazarku:roll:!..[/QUOTE] Mam nadzieję, że mój bazarek chociaż kapinkę pomoże .... zapraszam [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236828-Nad-szyde%C5%82kiem-fikiu-miku-Bafi-i-Frodo-w-potrzebie?p=20082431#post20082431[/url] Quote
krakowianka.fr Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 piekny bazrek, polecam ale trzeba bedzie wiecej niz 1 bazarek zeby splacic dlug ja sie melduje do podnoszenia, nawet rozeslania watkow, ale ktos je musi zrobic (ja juz mam 2 teraz i 3ci sie robic bedzie, wiec przed 2013 kolejnego nie wyrobie....) ....[quote name='Gusiaczek']Mam nadzieję, że mój bazarek chociaż kapinkę pomoże .... zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236828-Nad-szydełkiem-fikiu-miku-Bafi-i-Frodo-w-potrzebie?p=20082431#post20082431[/URL][/QUOTE] Quote
Recommended Posts