Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Na FB pojawiło się rozliczenie:

[FONT=tahoma]ROZLICZENIE WPŁAT NA DZIEŃ 26.11
- Sylwia G. - 20 zł
- Agnieszka A. - 20 zł
- Marzena N. - 20 zł
- Angelika S. - 15 zł
- Małgorzata F. - 35 zł
- Jakub N. - 100 zł
- Alina D. - 50 zł
- Marta D. - 50 zł
- Magdalena O. - 15 zł
- Katarzyna P. - 20 zł
- Małgorzata G. - 10 zł
- Agnieszka B. - 20 zł
- Elzbieta B. - 100 zł
- Katarzyna H. - 80 zł
- Jadwiga F. - 30 zł
- Ewu dogo - 200 zł
razem 785 zł[/FONT]

Edited by szyszunia557
Posted

Trochę jestem wykończona po tym wesołym weekendzie ;)

W jedną stronę wiozłam psa, po którego trzeba było podjechać "zaledwie" pod Kamienną Górę. A zawieźć aż do Głogowa. Potem dalej do Bydgoszczy. A że w piatek i w nicy na sobote była upiorna zupełnie mgła, to na miejscu byłam dobrze po trzeciej.

Rano zawody- jakieś 38 km po wertepach na orientację ;)

Impreza.

A w niedzielę kurs do Grudziądza i z całą bandą w trasę do Hope (czyli niemal do Opola). Po drodze mieliśmy małą przygodę- niewesołą, bo babka jadąca przede mną przejechała sarnę, aż dziwne, że sama wyszła cało, ale samochód juz nie odjechał o własnych siłach. Chwilę z nia postałam i pomogłam się ogarnąć. Wogóle droga obfitowała w zwierzynę, jak rzadko- co chwila coś się kręciło na poboczu, lisy, koty, nawet jeleń (z którym zderzenie naprawdę może być groźne). Na szczęście wystraszony klaksonem zwiał z powrotem do lasu.

A dziś rano do pracy.......

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Trochę jestem wykończona po tym wesołym weekendzie ;)

W jedną stronę wiozłam psa, po którego trzeba było podjechać "zaledwie" pod Kamienną Górę. A zawieźć aż do Głogowa. Potem dalej do Bydgoszczy. A że w piatek i w nicy na sobote była upiorna zupełnie mgła, to na miejscu byłam dobrze po trzeciej.

Rano zawody- jakieś 38 km po wertepach na orientację ;)

Impreza.

A w niedzielę kurs do Grudziądza i z całą bandą w trasę do Hope (czyli niemal do Opola). Po drodze mieliśmy małą przygodę- niewesołą, bo babka jadąca przede mną przejechała sarnę, aż dziwne, że sama wyszła cało, ale samochód juz nie odjechał o własnych siłach. Chwilę z nia postałam i pomogłam się ogarnąć. Wogóle droga obfitowała w zwierzynę, jak rzadko- co chwila coś się kręciło na poboczu, lisy, koty, nawet jeleń (z którym zderzenie naprawdę może być groźne). Na szczęście wystraszony klaksonem zwiał z powrotem do lasu.

A dziś rano do pracy.......

Ulv! Cieszę się,że bezpiecznie dojechałaś do domku:lol:

Posted

Na spacerze-Frodo nie biegaj! Frodo wolniej! Frodo nie wolno ci biegać!-w odpowiedzi"wrrrrrr"
No i Frodo nie macha ogonkiem-i nie podnosi go przy załatwiniu się-po spacerku-czyścimy łapki i podogonie

Posted

Dzięki moje kochane cioteczki Skarbeczki.... nie było mnie przez cały wekeend i zamartwiałam się jak udało się Wam to wszystko spiąć....a tu proszę :) Pełna profeska. Jestem przeszczęśliwa...... i wiem ,że czasem warto posłuchać swojego szóstego zmysłu.....choćby nie wiadomo ilu wetów sugerowało eutanazję. Jestem Wam wdzięczna za to że przejęłyście moją rolę w ratowaniu Frodo. Teraz zupełnie nie mam czasu....ale pochwalę się...córka zdobyła 4 miejsce w tańcach standardowych na Mistrzostwach Polski Południowej :) teraz szykujemy się do Mistrzostw Polski. Pamiętajcie ,że zawsze jestem z Wami choć na widać mnie na Dogo. Jeśli w czymkolwiek mogła bym pomóc to tel 660737137, Frodziaku jesteś slodki. Aniu...Ulv.... Toyotko.... Izadoro.... Ewu..Anica....Kahonko..... i wszystkie ciocie (i wujkowie ) LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

nescca napisał(a):
Dzięki moje kochane cioteczki Skarbeczki.... nie było mnie przez cały wekeend i zamartwiałam się jak udało się Wam to wszystko spiąć....a tu proszę :) Pełna profeska. Jestem przeszczęśliwa...... i wiem ,że czasem warto posłuchać swojego szóstego zmysłu.....choćby nie wiadomo ilu wetów sugerowało eutanazję. Jestem Wam wdzięczna za to że przejęłyście moją rolę w ratowaniu Frodo. Teraz zupełnie nie mam czasu....ale pochwalę się...córka zdobyła 4 miejsce w tańcach standardowych na Mistrzostwach Polski Południowej :) teraz szykujemy się do Mistrzostw Polski. Pamiętajcie ,że zawsze jestem z Wami choć na widać mnie na Dogo. Jeśli w czymkolwiek mogła bym pomóc to tel 660737137, Frodziaku jesteś slodki. Aniu...Ulv.... Toyotko.... Izadoro.... Ewu..Anica....Kahonko..... i wszystkie ciocie (i wujkowie ) LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!

Brawo:) To już stoję w kolejce po autograf:)

Posted

Ciocia Nescca Frodo żyje dzięki Tobie i Piotrowi:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
My tu tylko raban robiłyśmy na wątku, no i trochę telefonów było
:)

Posted

Frodo żyje dzięki Dogomani. Mamy tu taki swoisty grajdół .... niby kłótliwy, niby zwariowany ....oszołomów tu nie brak ,ale prawda jest jedna. Pomagamy dzięki niej. Alleluja i do przodu :)

Posted

Frodo mówi wszystkim DZIEŃ DOBRY:lol: nie podoba mu się błotko-za to krzaczki,drzewka bardzo. A najbardziej koty towarzyszące z bezpiecznej odległości na spacerze

Posted

toyota napisał(a):
Płyta jeszcze nie nagrana. Doktor obiecał, że będzie do piątku.
W piątek mam podać też dane do faktury ( poproszę na [email protected]).

Super! akurat miałam Ci zacząć marudzić o tę płytkę-jak już ją bedziesz miała odezwij się do mnie

Posted

To i ja się pochwalę, a co ;)
Z sobotnich zawodów przywiozłam pierwsze miejsce, a zarazem (bo to był finał)- pierwsze miejsce w Pucharze Kujawsko Pomorskiego w kategorii long kobiet.... żeby było zabawniej, to niezorientowanych informuje, że startuję z "zaprzęgiem"- pies na wózku i chihuahua ;)