ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dla takich fotek warto stanąć na głowie i przewrócić świat do góry nogami:) Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Fisiek słodki, tak walczył o życie....Poryczałam się ze szczęścia ,że jest bezpieczny i biega i .........:) I ma fajowych kumpli:):) Quote
szyszunia557 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hope2 napisał(a):Dzięki Kasiu:Rose: Nie ma za co ! Daj znać, jak trzeba wrzucić fotki ;) Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 szyszunia557 napisał(a):Nie ma za co ! Daj znać, jak trzeba wrzucić fotki ;) ok-wrzucam też na bloga-ale posta jeszcze piszę-opisuję nasz pierwszy dzień Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Łapinki takie wzruszające, króciutkie....miodzio:) Quote
szyszunia557 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) Na FB pojawiło się rozliczenie: [FONT=tahoma]ROZLICZENIE WPŁAT NA DZIEŃ 26.11 - Sylwia G. - 20 zł - Agnieszka A. - 20 zł - Marzena N. - 20 zł - Angelika S. - 15 zł - Małgorzata F. - 35 zł - Jakub N. - 100 zł - Alina D. - 50 zł - Marta D. - 50 zł - Magdalena O. - 15 zł - Katarzyna P. - 20 zł - Małgorzata G. - 10 zł - Agnieszka B. - 20 zł - Elzbieta B. - 100 zł - Katarzyna H. - 80 zł - Jadwiga F. - 30 zł - Ewu dogo - 200 zł razem 785 zł[/FONT] Edited November 26, 2012 by szyszunia557 Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 wpis na blogu + fotki tutaj http://toleslaw237.blogspot.com/b/post-preview?token=vxSKPzsBAAA.Y0gHQp5H81Rlvvh9Zz0pig.dBuzpBErkx3vGdd04hPgPw&postId=2596030027587734951&type=POST Quote
ulvhedinn Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Trochę jestem wykończona po tym wesołym weekendzie ;) W jedną stronę wiozłam psa, po którego trzeba było podjechać "zaledwie" pod Kamienną Górę. A zawieźć aż do Głogowa. Potem dalej do Bydgoszczy. A że w piatek i w nicy na sobote była upiorna zupełnie mgła, to na miejscu byłam dobrze po trzeciej. Rano zawody- jakieś 38 km po wertepach na orientację ;) Impreza. A w niedzielę kurs do Grudziądza i z całą bandą w trasę do Hope (czyli niemal do Opola). Po drodze mieliśmy małą przygodę- niewesołą, bo babka jadąca przede mną przejechała sarnę, aż dziwne, że sama wyszła cało, ale samochód juz nie odjechał o własnych siłach. Chwilę z nia postałam i pomogłam się ogarnąć. Wogóle droga obfitowała w zwierzynę, jak rzadko- co chwila coś się kręciło na poboczu, lisy, koty, nawet jeleń (z którym zderzenie naprawdę może być groźne). Na szczęście wystraszony klaksonem zwiał z powrotem do lasu. A dziś rano do pracy....... Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ulvhedinn napisał(a):Trochę jestem wykończona po tym wesołym weekendzie ;) W jedną stronę wiozłam psa, po którego trzeba było podjechać "zaledwie" pod Kamienną Górę. A zawieźć aż do Głogowa. Potem dalej do Bydgoszczy. A że w piatek i w nicy na sobote była upiorna zupełnie mgła, to na miejscu byłam dobrze po trzeciej. Rano zawody- jakieś 38 km po wertepach na orientację ;) Impreza. A w niedzielę kurs do Grudziądza i z całą bandą w trasę do Hope (czyli niemal do Opola). Po drodze mieliśmy małą przygodę- niewesołą, bo babka jadąca przede mną przejechała sarnę, aż dziwne, że sama wyszła cało, ale samochód juz nie odjechał o własnych siłach. Chwilę z nia postałam i pomogłam się ogarnąć. Wogóle droga obfitowała w zwierzynę, jak rzadko- co chwila coś się kręciło na poboczu, lisy, koty, nawet jeleń (z którym zderzenie naprawdę może być groźne). Na szczęście wystraszony klaksonem zwiał z powrotem do lasu. A dziś rano do pracy....... Ulv! Cieszę się,że bezpiecznie dojechałaś do domku:lol: Quote
szyszunia557 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 To faktycznie emocjonujący weekend :crazyeye: Ale co te biedne psiaki by bez Ciebie zrobiły ? Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Na spacerze-Frodo nie biegaj! Frodo wolniej! Frodo nie wolno ci biegać!-w odpowiedzi"wrrrrrr" No i Frodo nie macha ogonkiem-i nie podnosi go przy załatwiniu się-po spacerku-czyścimy łapki i podogonie Quote
nescca Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dzięki moje kochane cioteczki Skarbeczki.... nie było mnie przez cały wekeend i zamartwiałam się jak udało się Wam to wszystko spiąć....a tu proszę :) Pełna profeska. Jestem przeszczęśliwa...... i wiem ,że czasem warto posłuchać swojego szóstego zmysłu.....choćby nie wiadomo ilu wetów sugerowało eutanazję. Jestem Wam wdzięczna za to że przejęłyście moją rolę w ratowaniu Frodo. Teraz zupełnie nie mam czasu....ale pochwalę się...córka zdobyła 4 miejsce w tańcach standardowych na Mistrzostwach Polski Południowej :) teraz szykujemy się do Mistrzostw Polski. Pamiętajcie ,że zawsze jestem z Wami choć na widać mnie na Dogo. Jeśli w czymkolwiek mogła bym pomóc to tel 660737137, Frodziaku jesteś slodki. Aniu...Ulv.... Toyotko.... Izadoro.... Ewu..Anica....Kahonko..... i wszystkie ciocie (i wujkowie ) LOVE!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 W domu cisza-słychać tylko pochrapywanie,sapanie-więc i ja się już położę. Dobranoc wszystkim. Ps. nescca-gratulacje wielkie dla córki Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 nescca napisał(a):Dzięki moje kochane cioteczki Skarbeczki.... nie było mnie przez cały wekeend i zamartwiałam się jak udało się Wam to wszystko spiąć....a tu proszę :) Pełna profeska. Jestem przeszczęśliwa...... i wiem ,że czasem warto posłuchać swojego szóstego zmysłu.....choćby nie wiadomo ilu wetów sugerowało eutanazję. Jestem Wam wdzięczna za to że przejęłyście moją rolę w ratowaniu Frodo. Teraz zupełnie nie mam czasu....ale pochwalę się...córka zdobyła 4 miejsce w tańcach standardowych na Mistrzostwach Polski Południowej :) teraz szykujemy się do Mistrzostw Polski. Pamiętajcie ,że zawsze jestem z Wami choć na widać mnie na Dogo. Jeśli w czymkolwiek mogła bym pomóc to tel 660737137, Frodziaku jesteś slodki. Aniu...Ulv.... Toyotko.... Izadoro.... Ewu..Anica....Kahonko..... i wszystkie ciocie (i wujkowie ) LOVE!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo:) To już stoję w kolejce po autograf:) Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ciocia Nescca Frodo żyje dzięki Tobie i Piotrowi:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: My tu tylko raban robiłyśmy na wątku, no i trochę telefonów było:) Quote
nescca Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Frodo żyje dzięki Dogomani. Mamy tu taki swoisty grajdół .... niby kłótliwy, niby zwariowany ....oszołomów tu nie brak ,ale prawda jest jedna. Pomagamy dzięki niej. Alleluja i do przodu :) Quote
szyszunia557 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Zagladam do Malucha :loveu: Mamy już rozliczenie, ale czy wiadomo, jaki jest dług za pobyt Frodo w lecznicy ? 3.100,00 zł operacja + pobyt ... zł ? Quote
Hope2 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Frodo mówi wszystkim DZIEŃ DOBRY:lol: nie podoba mu się błotko-za to krzaczki,drzewka bardzo. A najbardziej koty towarzyszące z bezpiecznej odległości na spacerze Quote
toyota Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Płyta jeszcze nie nagrana. Doktor obiecał, że będzie do piątku. W piątek mam podać też dane do faktury ( poproszę na [email protected]). Quote
Hope2 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 toyota napisał(a):Płyta jeszcze nie nagrana. Doktor obiecał, że będzie do piątku. W piątek mam podać też dane do faktury ( poproszę na [email protected]). Super! akurat miałam Ci zacząć marudzić o tę płytkę-jak już ją bedziesz miała odezwij się do mnie Quote
__Lara Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 wciąż jak patrze na Frodo to myślę - cud :) Quote
ulvhedinn Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 To i ja się pochwalę, a co ;) Z sobotnich zawodów przywiozłam pierwsze miejsce, a zarazem (bo to był finał)- pierwsze miejsce w Pucharze Kujawsko Pomorskiego w kategorii long kobiet.... żeby było zabawniej, to niezorientowanych informuje, że startuję z "zaprzęgiem"- pies na wózku i chihuahua ;) Quote
Recommended Posts