Isadora7 Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Hope2 napisał(a):Bardzo dobra wiadomość-Frodo dzisiaj ANI RAZ NIE NAROBIŁ W DOMU!!!!!!!!!!!!!! Załatwia się ładnie na dworze-dzisiaj chodziliśmy co 3-4 godz Tak trzymaj chłopaku Quote
nescca Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 .....a ile takich psiaków zostało uśpionych?..... nie będę roztrząsała się nad tematem bo to nic nie da.....lekarzy konowałów mamy pod dostatkiem tylko że ja ich omijam z daleka.I zastanówmy się sami nad naszymi czasem zbyt pochopnymi decyzjami. Zdecydować o eutanazji to w zasadzie najprostsze rozwiązanie. Ale ja już wiem ,że wolę kierować się sercem niż rozumem. Frodo mnie o tym przekonał. Frodo...brawo kochany. Hope cieszę się że psiak wraca do zdrowia. Hektorze dzięki za wielkie serce dla chłopaka i za to że z nami jesteś :) Quote
szyszunia557 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Hope2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Frodo mówi DZIEŃ DOBRY:hand: Dzisiaj trochę narobił w domu...ale to moja wina-zaspało mi się:roll: wczoraj w nocy walczyłam o życie kotów-3 udało mi się uratować,jednen odszedł o3.40:placz: jak się dowiem kto i gdzie rozsypuje trutkę to chyba :snipersm: Quote
Hope2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 a z dobrych wiadomości-pamiętacie jak się bałam o to,czy moje psy zaakceptują jamnika? Wyobraźcie sobie ,że mały dziad tu RZĄDZI!!!!! Żeby moje mogły zjeść-muszę zabierać małego ma dwór albo do łazienki Quote
ewu Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hope2 napisał(a):a z dobrych wiadomości-pamiętacie jak się bałam o to,czy moje psy zaakceptują jamnika? Wyobraźcie sobie ,że mały dziad tu RZĄDZI!!!!! Żeby moje mogły zjeść-muszę zabierać małego ma dwór albo do łazienki Frodo Dyrektor:):) Quote
keakea Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hope2 napisał(a):Frodo mówi DZIEŃ DOBRY:hand: Dzisiaj trochę narobił w domu...ale to moja wina-zaspało mi się:roll: wczoraj w nocy walczyłam o życie kotów-3 udało mi się uratować,jednen odszedł o3.40:placz: jak się dowiem kto i gdzie rozsypuje trutkę to chyba :snipersm: O rany, żeby tylko psy się też tego nie najadły :( Quote
Hope2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 keakea napisał(a):O rany, żeby tylko psy się też tego nie najadły :( spokojnie-psów od jakiegoś czasu nie puszczam luzem-za duzo w koło tropów saren,dzików-kochają mnie,ale instynkt jest czasami silniejszy. No i pilnujemy,żeby nawet wody z kałuży nie piły-z kotami inna sprawa-chodzą gdzie chcą, polują-takie pół dzikuski z nich. Małego kotka szkoda-po niedzieli miał jechać do nowego domku:-( Quote
szyszunia557 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Frodo pisze na FB: "Nie zapominajcie o mnie - żyje, wracam do zdrowia - ale mam wielki dług do spłacenia. Jamnik Frodo" [h=5] [/h] Quote
ulvhedinn Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Zapraszam na wątek malutkiego szczeniaczka z dziurawym łebkiem z Grudziądza- Koreczka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236560-Malutki-Koreczek-z-wielką-dziurą-w-głowie?p=20053460#post20053460 Quote
Ewelinaaa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Przepraszam za SPAM: [h=5][FONT=times new roman]Zapraszam wszystkich zainteresowanych losem Niewidomego Stena! Zostało utworzone specjalnie dla niego wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/events/256532534472203/?context=create ZAPRASZAMY! :)[/FONT][/h] Quote
lika1771 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Watek http://www.dogomania.pl/forum/threads/221940-Iga-uciekła-z-DT!-Pomocy-Suchy-Bór-Opole-ratujcie!/page37 Quote
Hope2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ulvhedinn napisał(a):Zapraszam na wątek malutkiego szczeniaczka z dziurawym łebkiem z Grudziądza- Koreczka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236560-Malutki-Koreczek-z-wielką-dziurą-w-głowie?p=20053460#post20053460 CIOTECZKI I WUJASZKAOWIE-ZAJRZYJCIE DO MAŁEGO KORECZKA:modla: :modla::modla: Quote
paula_t Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Lecę do maleństwa. Kto by pomyślał, że będzie wszystkich po kątach rozstawiał ;) Quote
Hope2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Halooo! jest może Toyota? Może wie kiedy Frodo ma mieć ściągane szwy? Quote
toyota Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Hope2 napisał(a):Halooo! jest może Toyota? Może wie kiedy Frodo ma mieć ściągane szwy? Jutro zapytam. W niedzielę przy wypisie Frodzia wetka stwierdziła, że jeszcze za wcześnie. Quote
Hope2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 lon_cia napisał(a):Froduś, ale bym Cię wymiziała:loveu: Frodo na to jak na lato;) miziak z niego straszny Quote
Hope2 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 toyota napisał(a):Jutro zapytam. W niedzielę przy wypisie Frodzia wetka stwierdziła, że jeszcze za wcześnie. Też myślę,że jeszcze chwilę musi z nimi pochodzić-ale zrósł się ładnie Quote
Hope2 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Gusiaczek napisał(a):Witam Dyrektora Frodo :) To nie dyrekror-to DYKTATOR!!! Dzisiaj obudził mnie mniej-więcej o 5-ok,idziemy na dwór. Na piżamę zakładam bluzę,klapeczki na stopy-szlag! zimno! pada! Małemu też zdecydowanie sie nie podoba-ale dzielnie człapie,robi co musi i do domku. Duże psy na śpiąco-ale idą-też robia co muszą-ale przed wejściem do domu zatrzymują się,zapierają-nie idziemy,niech pada,niech wieje-ale przynajmniej nie ma małego,gryzącego dziada! No i znalazły swój azyl w drugim pokoju, jedzą tam, wodę też mają-jak nic wyprowadziły się ode mnie:placz: Quote
Hope2 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Toyotko! czy masz już płytkę??? myślę,że mały szybciej by wracał do formy gdyby ćwiczył Quote
Recommended Posts