Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frodo mówi Dzień dobry wszystkim:multi: już po spacerku,śniadanku i przepędzeniu intruzów. A dzisiaj rano obudziłam się z łobuzem na poduszce,z zadkiem pod kołderką- Frodo Łaskawy spał do 8! czy muszę dodawać,że nie znalazłam ŻADNYCH niespodzianek????

Posted

Hope2 napisał(a):
Frodo mówi Dzień dobry wszystkim:multi: już po spacerku,śniadanku i przepędzeniu intruzów. A dzisiaj rano obudziłam się z łobuzem na poduszce,z zadkiem pod kołderką- Frodo Łaskawy spał do 8! czy muszę dodawać,że nie znalazłam ŻADNYCH niespodzianek????

No cóż Księciulo nie może zachowywać się inaczej. Jego Frodowska Mość wie jak się godnie zachowywać.

Posted

http://www.care2.com/causes/polish-court-rules-religious-animal-slaughter-illegal.html

Proszę zagłosujcie na NIE i wyślijcie znajomym, żeby także zagłosowali przeciw.
Wskazówki dla nieznających języka angielskiego:
1. Poszukajcie napisu na dole, zielonymi literami:
quick poll [szybki sondaż] Thanks for voting! [Dziękujemy za oddanie głosu]
2. Trzeba kliknąć na no!, a następnie na vote [głosuj]
3. Ostatni krok to przesłanie tego maila do jak największej liczby znajomych... :)

Dziękuję :)

Posted

Hope2 napisał(a):
Nowe fotki łobuza na FB

Jak zwykle przeklejam z FB, ale będę dozować :) Zdjęcia Hope2:

A co mogę powiedzieć, po krótkiej wizycie u Frodo ?
Że ten malutki, biedniutki, kochaniutki Froduś, to diabeł wcielony :diabloti: Śliczny, jak śpi !
Gryzie, biega, łobuzuje, zaczepia, aż mu kiedyś któryś odda ! Myślę, że już czas na niego do swojego własnego domu !
Moja wizyta była wprawdzie krótka, ale Frodo nie popuścił ani razu. Dupka tez nieźle wygląda.

Posted

danka1234 napisał(a):
Witam,z mojego zakończonego bazarku na jamniki przypadło dla Frodo 102zł,czy mam je przelać na podane na 1 stronie konto?
Jeśli tak to proszę o potwierdzenie ze ktoś potwierdzi i rozpisze tą wpłatę na potrzeby rozliczenia sie z bazarku.

http://www.dogomania.pl/forum/thread...-TERAZ-Do-1-12

Dziękujemy serdecznie ! :loveu: Prosimy o przelanie kwoty na konto Mondo Cane z pierwszej strony, z dopiskiem "Frodo - bazarek". Na pewno ktoś potwierdzi wpłatę po jej zaksięgowaniu.

Posted

Frodo da swoim człowiekom duuuużo radości-to na prawdę dobry,mądry i lojalny pies-marzenie każdego zwierzoluba. Teraz przeniósł się do kuchni pod kaloryferek-są tam też rury od centralnego,dałam mu tez kocyk-niestety od podłogi strasznie ciągnie-mam sasiada,który nawet w największe mrozy w piecu nie pali bo....go sprzedał:shake:

Posted

Energy napisał(a):
:mad:
Proszę tu nic nie dozować, bo ja fb nie mam :razz:

Słodka kruszynka:loveu:
Mam nadzieję, że wujki będą cierpliwe:cool3:
A dupka zamknięta jest?

Energy-błagam,po ludzku do mnie mów-to Ci odpiszę:roll:

Posted

Hope2 napisał(a):
Energy-błagam,po ludzku do mnie mów-to Ci odpiszę:roll:

A to chyba o dupkę chodzi?;)

wiosna napisał(a):

Problemem jest też odbyt malucha - nie wiem, czy o tym Kasia pisała. Jest porażony, zawsze otwarty, krwawi, robi się tam stan zapalny.

Wcześniejszy wpis powyżej i dzisiejszy:

szyszunia557 napisał(a):

Moja wizyta była wprawdzie krótka, ale Frodo nie popuścił ani razu. Dupka tez nieźle wygląda.

stąd moje pytanie;)

A zdjęcia super, fajny z niego agregacik:loveu:i wujek też fajny:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
A to chyba o dupkę chodzi?;)

Wcześniejszy wpis powyżej i dzisiejszy:

stąd moje pytanie;)

A zdjęcia super, fajny z niego agregacik:loveu:i wujek też fajny:loveu:

Ja przez tydzień ŻADNEGO krwawienia nie widziałam-ani zaczerwienienia w tych okolicach-a obserwuję-i to bacznie

Posted

Energy napisał(a):
Tak myślałam:) same cuda:)

Po prostu Ten Na Górze popatrzył jak Dobre Anioły walczą o małego i sobie pomyślał "a dam mu jeszcze jedną szansę,nie będę go zabierał do siebie, na to zawsze bedzie czas"

Posted

Energy napisał(a):
:mad:
Proszę tu nic nie dozować, bo ja fb nie mam :razz:

Słodka kruszynka:loveu:
Mam nadzieję, że wujki będą cierpliwe:cool3:
A dupka zamknięta jest?

Tolo ma duże pokłady cierpliwości-Frodo jeździ na jego ogonie, Hadesa tarmosi za uszy,łapy,ogon...ale muszą się dotrzeć,nie ma innego wyjścia

Posted

Hope2 napisał(a):
Tolo ma duże pokłady cierpliwości-Frodo jeździ na jego ogonie, Hadesa tarmosi za uszy,łapy,ogon...ale muszą się dotrzeć,nie ma innego wyjścia

Na pewno będzie dobrze:)

Posted

nescca napisał(a):
czy pisałam już jak bardzo was wszystkich kocham????? Fordo....miałeś szczęście chłopaku!!!!!

Wielkie szczęście-że ciocia nescca cię wypatrzyła i się zawzięła,że pewnie tak jeczała i płakała w domu,że jej mąż pojechał z małym kawał świata :Rose:
:Rose::Rose::Rose::Rose: