Gusiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Miłościwie Panujący:) No dobra, idę spać;) Quote
Energy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dobrze by było, żeby Hope wiedziała co ma z psiakiem ćwiczyć. Quote
danka1234 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Witam,z mojego zakończonego bazarku na jamniki przypadło dla Frodo 102zł,czy mam je przelać na podane na 1 stronie konto? Jeśli tak to proszę o potwierdzenie ze ktoś potwierdzi i rozpisze tą wpłatę na potrzeby rozliczenia sie z bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/thread...-TERAZ-Do-1-12 Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Frodo mówi Dzień dobry wszystkim:multi: już po spacerku,śniadanku i przepędzeniu intruzów. A dzisiaj rano obudziłam się z łobuzem na poduszce,z zadkiem pod kołderką- Frodo Łaskawy spał do 8! czy muszę dodawać,że nie znalazłam ŻADNYCH niespodzianek???? Quote
Energy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Super:) no tak mały wie gdzie się ułożyć do spania:) Quote
Isadora7 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Hope2 napisał(a):Frodo mówi Dzień dobry wszystkim:multi: już po spacerku,śniadanku i przepędzeniu intruzów. A dzisiaj rano obudziłam się z łobuzem na poduszce,z zadkiem pod kołderką- Frodo Łaskawy spał do 8! czy muszę dodawać,że nie znalazłam ŻADNYCH niespodzianek???? No cóż Księciulo nie może zachowywać się inaczej. Jego Frodowska Mość wie jak się godnie zachowywać. Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ciocia już była-musicia poczekać,aż wróci do domku,żeby opisać wrażenia;) króciutka wizyta-mały chce jeszcze:eviltong: Quote
Agata Balu Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 http://www.care2.com/causes/polish-court-rules-religious-animal-slaughter-illegal.html Proszę zagłosujcie na NIE i wyślijcie znajomym, żeby także zagłosowali przeciw. Wskazówki dla nieznających języka angielskiego: 1. Poszukajcie napisu na dole, zielonymi literami: quick poll [szybki sondaż] Thanks for voting! [Dziękujemy za oddanie głosu] 2. Trzeba kliknąć na no!, a następnie na vote [głosuj] 3. Ostatni krok to przesłanie tego maila do jak największej liczby znajomych... :) Dziękuję :) Quote
szyszunia557 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hope2 napisał(a):Nowe fotki łobuza na FB Jak zwykle przeklejam z FB, ale będę dozować :) Zdjęcia Hope2: A co mogę powiedzieć, po krótkiej wizycie u Frodo ? Że ten malutki, biedniutki, kochaniutki Froduś, to diabeł wcielony :diabloti: Śliczny, jak śpi ! Gryzie, biega, łobuzuje, zaczepia, aż mu kiedyś któryś odda ! Myślę, że już czas na niego do swojego własnego domu ! Moja wizyta była wprawdzie krótka, ale Frodo nie popuścił ani razu. Dupka tez nieźle wygląda. Quote
szyszunia557 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 danka1234 napisał(a):Witam,z mojego zakończonego bazarku na jamniki przypadło dla Frodo 102zł,czy mam je przelać na podane na 1 stronie konto? Jeśli tak to proszę o potwierdzenie ze ktoś potwierdzi i rozpisze tą wpłatę na potrzeby rozliczenia sie z bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/thread...-TERAZ-Do-1-12 Dziękujemy serdecznie ! :loveu: Prosimy o przelanie kwoty na konto Mondo Cane z pierwszej strony, z dopiskiem "Frodo - bazarek". Na pewno ktoś potwierdzi wpłatę po jej zaksięgowaniu. Quote
Energy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 :mad: Proszę tu nic nie dozować, bo ja fb nie mam :razz: Słodka kruszynka:loveu: Mam nadzieję, że wujki będą cierpliwe:cool3: A dupka zamknięta jest? Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Frodo da swoim człowiekom duuuużo radości-to na prawdę dobry,mądry i lojalny pies-marzenie każdego zwierzoluba. Teraz przeniósł się do kuchni pod kaloryferek-są tam też rury od centralnego,dałam mu tez kocyk-niestety od podłogi strasznie ciągnie-mam sasiada,który nawet w największe mrozy w piecu nie pali bo....go sprzedał:shake: Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Energy napisał(a)::mad: Proszę tu nic nie dozować, bo ja fb nie mam :razz: Słodka kruszynka:loveu: Mam nadzieję, że wujki będą cierpliwe:cool3: A dupka zamknięta jest? Energy-błagam,po ludzku do mnie mów-to Ci odpiszę:roll: Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Szyszunia-zawsze jesteś mile widzianym gościem:buzi: Quote
szyszunia557 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hope2 napisał(a):Szyszunia-zawsze jesteś mile widzianym gościem:buzi: Dzięki :grins: Quote
Energy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hope2 napisał(a):Energy-błagam,po ludzku do mnie mów-to Ci odpiszę:roll: A to chyba o dupkę chodzi?;) wiosna napisał(a): Problemem jest też odbyt malucha - nie wiem, czy o tym Kasia pisała. Jest porażony, zawsze otwarty, krwawi, robi się tam stan zapalny. Wcześniejszy wpis powyżej i dzisiejszy: szyszunia557 napisał(a): Moja wizyta była wprawdzie krótka, ale Frodo nie popuścił ani razu. Dupka tez nieźle wygląda. stąd moje pytanie;) A zdjęcia super, fajny z niego agregacik:loveu:i wujek też fajny:loveu: Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Energy napisał(a):A to chyba o dupkę chodzi?;) Wcześniejszy wpis powyżej i dzisiejszy: stąd moje pytanie;) A zdjęcia super, fajny z niego agregacik:loveu:i wujek też fajny:loveu: Ja przez tydzień ŻADNEGO krwawienia nie widziałam-ani zaczerwienienia w tych okolicach-a obserwuję-i to bacznie Quote
Energy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hope2 napisał(a):Ja przez tydzień ŻADNEGO krwawienia nie widziałam-ani zaczerwienienia w tych okolicach-a obserwuję-i to bacznie Tak myślałam:) same cuda:) Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Energy napisał(a):Tak myślałam:) same cuda:) Po prostu Ten Na Górze popatrzył jak Dobre Anioły walczą o małego i sobie pomyślał "a dam mu jeszcze jedną szansę,nie będę go zabierał do siebie, na to zawsze bedzie czas" Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Energy napisał(a)::mad: Proszę tu nic nie dozować, bo ja fb nie mam :razz: Słodka kruszynka:loveu: Mam nadzieję, że wujki będą cierpliwe:cool3: A dupka zamknięta jest? Tolo ma duże pokłady cierpliwości-Frodo jeździ na jego ogonie, Hadesa tarmosi za uszy,łapy,ogon...ale muszą się dotrzeć,nie ma innego wyjścia Quote
nescca Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 czy pisałam już jak bardzo was wszystkich kocham????? Fordo....miałeś szczęście chłopaku!!!!! Quote
Energy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hope2 napisał(a):Tolo ma duże pokłady cierpliwości-Frodo jeździ na jego ogonie, Hadesa tarmosi za uszy,łapy,ogon...ale muszą się dotrzeć,nie ma innego wyjścia Na pewno będzie dobrze:) Quote
Hope2 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 nescca napisał(a): czy pisałam już jak bardzo was wszystkich kocham????? Fordo....miałeś szczęście chłopaku!!!!! Wielkie szczęście-że ciocia nescca cię wypatrzyła i się zawzięła,że pewnie tak jeczała i płakała w domu,że jej mąż pojechał z małym kawał świata :Rose: :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts