ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 anica napisał(a):zaglądam do Frodusia :) I ja zaglądam, pewnie jadą. Froduś ma malutkiego towarzysza podróży. Kochana ulvhedinn wzięła ze schroniska maleństwo z podejrzeniem wodogłowia.... Dzięki Frodo Okruszek jedzie do dt:) Oczywiście dzięki ulv ale gdyby nie historia Frodo nie byłoby może tego spotkania... Frodo i Okruszek....:) Okruszkowi też będzie bardzo potrzebna pomoc, jest chory , maleńki....:( Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 nadal czekamy na małego-ale to dłuuuuga trasa,więc podróż musi potrwać Quote
toyota Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Biedna ulv, jeszcze nie dojechała... Na pewno będzie bardzo zmęczona. Quote
toyota Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ulv ma w aucie Kraksę, Żubra, Frodzia i jeszcze ten maluch ze schronu (niewidomy, chyba z wodogłowiem) załapał się na gapę na tymczas do niej: Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='toyota']Ulv ma w aucie Kraksę, Żubra, Frodzia i jeszcze ten maluch ze schronu (niewidomy, chyba z wodogłowiem) załapał się na gapę na tymczas do niej: Cudny, kochany biedaczek. Ulv jesteś niesamowita!!!! Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Frodo już w domku,poznaje sie z nowymi kolegami,jak mi sie uda,to im zdjęcie zrobię Quote
Hope2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 teraz już wiem co znaczy ADHD Froda...udało się zrobić 2 w miarę nadające sie fotki-ale nie umiem tu jeszcze dodawać,wrzucam na fb Quote
Isadora7 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Hope2']teraz już wiem co znaczy ADHD Froda...udało się zrobić 2 w miarę nadające sie fotki-ale nie umiem tu jeszcze dodawać,wrzucam na fb To ja wrzucam Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Isadora7']To ja wrzucam Pełna akceptacja:):) Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Frodo już zjadł kolację,zrobił 3 kooopy,nażłopał się wody...i dalej biega po domu...a nie-klapnął przy mnie-może będzie spał? Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ewu napisał(a):Pełna akceptacja:):) taak-chodzi pod moimi psami,a po leżącym Tolku po prostu przeszedł:lol: gasimy światło-może to go zachęci do spania???? Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hope2 napisał(a):Frodo już zjadł kolację,zrobił 3 kooopy,nażłopał się wody...i dalej biega po domu...a nie-klapnął przy mnie-może będzie spał? Miłych snów:) Quote
anica Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ewu napisał(a):Miłych snów:) Dzień dobry :) Froduś wspaniale zaczął się ten tydzień prawda:multi::loveu::multi: Cudny jesteś chłopak!.... jakie miałeś dzisiaj przebudzenie ?... Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Gusiaczek napisał(a):Witaj Froduś:) Witaj piesiu:) Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Frodo z radością wita cały świat:lol: już po spacerku,po śniadanku-nadal zasuwa po całym pokoju. W nocy dałam mu zabawkę-gryzaka,bo łobuz chodził i szukał czegoś do gryzienia Quote
Energy Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 A z psiaczkami Twoimi się dogadał? Wszystko ok?:) Quote
Hope2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Energy napisał(a):A z psiaczkami Twoimi się dogadał? Wszystko ok?:) Z moimi łobuzami-pełna zgoda i wygląda na początek wielkiej przyjaźni:multi: Frodo może spokojnie wyjadać ze wszystkich misek, mamlać po uszach i Tolka i Hadesa. Co więcej-Hades łazi za małym wszędzie i polnuje go,żeby sobie krzywdy nie zrobił. Tolek obserwuje z kanapy Quote
Energy Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Wspaniale:) Hope dziękuję:loveu: Miałeś wielkie szczęście mały:) Quote
Recommended Posts