Tola Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) [FONT=Verdana]Szana to nieduża ok. 2 – letnia suczka, prawdopodobnie porzucona - w lesie na obrzeżach Zamościa. [/FONT] [FONT=Verdana]W poszukiwaniu jedzenia Szana odwiedzała studencki obóz archeologiczny – dokarmiana pojawiała się tam dosyć często, ale noce spędzała w lesie. [/FONT] [FONT=Verdana]Kiedy obóz dobiegł końca jego kierownik zwrócił się o pomoc w znalezieniu suczce bezpiecznego miejsca. Tak Szana trafiła pod naszą opiekę[/FONT] [FONT=Verdana]Suczka była bardzo zaniedbana, miała spore ilości kleszczy. Jej wychudzenie wskazuje na długi okres bezdomności. [/FONT] [FONT=Verdana]Obecnie jest już odrobaczona, wykąpana, oczyszczona z kleszczy i pcheł. [/FONT] [FONT=Verdana]Jak tylko trochę przybędzie na wadze – czeka ją sterylizacja. [/FONT] [FONT=Verdana]Obecnie przebywa w Dt i bardzo prosi o pomoc w szukaniu nowego domu. [/FONT] [FONT=Verdana]To bardzo łagodna, radosna suczka, cały czas chce być przy człowieku. Przymila się, zaczepia, zachęca do zabawy. Potrafi zachować się w domu, zachowuje czystość. [/FONT] [FONT=Verdana]W kontaktach z innymi psami stara się dominować. [/FONT] [FONT=Verdana]Za towarzystwem kotów raczej nie przepada.;) Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu suczki; w obecnym dt jest sporo psów i dobrze byłoby, gdyby Szana szybko znalazła własnych ludzi do kochania.[/FONT] [FONT=Verdana] Tekst do ogłoszeń: Szana to nieduża ok. 2 – letnia suczka, prawdopodobnie porzucona. W poszukiwaniu jedzenia Szana odwiedzała studencki obóz archeologiczny – dokarmiana pojawiała się tam dosyć często. Kiedy obóz dobiegł końca jego kierownik zwrócił się o pomoc w znalezieniu suczce bezpiecznego miejsca. Tak Szana trafiła pod naszą opiekę; jest już odrobaczona, wysterylizowana. Obecnie przebywa w domu tymczasowym. To bardzo łagodna, radosna suczka, cały czas chce być przy człowieku. Przymila się, zaczepia, zachęca do zabawy. Potrafi zachować się w domu, zachowuje czystość. W kontaktach z innymi psami stara się dominować. Za towarzystwem kotów raczej nie przepada. Istnieje możliwość pomocy w transporcie. Kontakt: 609160440 [email protected] [/FONT] Edited December 3, 2012 by Tola Quote
Tola Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 (edited) Edited October 23, 2012 by Tola Quote
Tola Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 (edited) Edited October 23, 2012 by Tola Quote
Onaa Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Jaka pocieszna kudłatka :). Faktycznie , taki mały kaktusik. Można ją dać na fb ? Quote
Tola Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Dogo07 napisał(a):Jaka pocieszna kudłatka :). Faktycznie , taki mały kaktusik. Można ją dać na fb ? Jasne:p Bardzo dziękuję:) Quote
Tola Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Jo37 napisał(a):Ale fajna sunieczka. Fajna, ale łobuziak:) Od razu chciała ustalić hierarhię w grupie;) Nic sobie nie robi z gromady psów. A jak sprytnie zabiega o uwagę tymczasowej pańci, jakie ma sposoby;) Quote
Anula Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Jest śliczna a uszyska powalające.Poproszę cioteczkę może zrobi jej ogłoszonka a na kogo kontakt.Proszę wpisać w pierwszy post a tekst taki jak w pierwszym poście? Quote
Tola Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Anula napisał(a):Jest śliczna a uszyska powalające.Poproszę cioteczkę może zrobi jej ogłoszonka a na kogo kontakt.Proszę wpisać w pierwszy post a tekst taki jak w pierwszym poście? Już sie robi:) Bardzo dziekuję:) Quote
karolciasz28 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 śliczna suczka!:loveu::loveu: Chętnie pomogę w ogłoszeniach :). Quote
Tola Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 karolciasz28 napisał(a):śliczna suczka!:loveu::loveu: Chętnie pomogę w ogłoszeniach :). Bardzo dziekuję:) Quote
rita60 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Jestem i ja u szczoteczki:loveu:śliczna szorstka dziewczynka. To jak cioteczki z ogłoszeniami,jak robimy żeby się nie zdublować:razz: Quote
Tola Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 rita60 napisał(a):Jestem i ja u szczoteczki:loveu:śliczna szorstka dziewczynka. To jak cioteczki z ogłoszeniami,jak robimy żeby się nie zdublować:razz: Marlena:) napisał(a):Ślicznioch ;) Dzieki, ze zajrzałyscie:) Mamy mozliwość podwózu do Krakowa, Warszawy no i Lublina - śmiało na te rejony mozna oglaszać:) Quote
Anula Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 To ja może odpuszczę na chwilę obecną propozycję ogłoszeń.Sama do tego nie nadaję się tylko proszę Ziutkę,która w ekspresowym tempie robi ogłoszenia ale wiem,że jest zawalona.Jeżeli ktoś ma możliwość zrobienia ogłoszeń to by było cudownie,natomiast jeżeli nie to zwrócę się z prośbą do Ziutki. Quote
Agula99 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 I ja się melduję na wezwanie, ale cudeńko!! Śliczna, mam nadzieję, że szybko znajdzie kochający domek!!! :) Quote
terra Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Słodka mała :) z charakterkiem. Myślę, że szybko znajdzie domek, trzymam mocno kciuki. Quote
malagos Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Taki terierkowaty charakterek, co?.......... :) A ja przeczytałam w tytule "kutasik" zamiast "kaktusik" :oops: :diabloti: Quote
rita60 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 malagos napisał(a):Taki terierkowaty charakterek, co?.......... :) A ja przeczytałam w tytule "kutasik" zamiast "kaktusik" :oops: :diabloti: Oj cioteczko,co za "zdrowe" skojarzenia:evil_lol: Znalazłam bazarek ogłoszeniowy,ale czekam na odpowiedż,czy jeszcze realizuja. Ta mała przypomina trochę z "twarzyczki" cairn terriera:razz: Quote
Tola Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='agusiazet']Cudna, szybko znajdzie domek! Agusiazet - czy ona nie przypomina Ci zamojskiej Mony:cool3:? [quote name='malagos']Taki terierkowaty charakterek, co?.......... :) A ja przeczytałam w tytule "kutasik" zamiast "kaktusik" :oops: :diabloti: A ja jak to przeczytałam to zaraz zaczęłam sprawdzac, bo juz kiedyś cos podobnie przekręciam, a Ty wyłapałaś:evil_lol:. Quote
malagos Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Żartujesz??? Cholerka, jakieś takie skojarzenia mam, czy co......... Quote
Tola Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 malagos napisał(a):Żartujesz??? Cholerka, jakieś takie skojarzenia mam, czy co......... Ale wtedy to były moje skojarzenia - to ja przekręciłam i dzięki Tobie - poprawiłam:evil_lol: Quote
Tola Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Nikt nie zajrzał dzisiaj do katusika:( Quote
Recommended Posts