Saththa Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='farmerka63']A to bardzo dziwne.Zaznaczyłam opcję.,że mogą oglądać wszyscy - żadnych ograniczeń ....[/QUOTE] Ja tam zdjęcia widze z linka;) A szeleczki przecudo;) Quote
farmerka63 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Koleżanki drogie . Piszę ze zdychającego kompa - pokwikuje dziwnie i się co chwilkę zawiesza. Możliwe, że lada moment odmówi posłuszeństwa. Ale póki jeszcze mogę coś z niego wycisnąć , z radością donoszę, że Zasiu poczynił postępy w dogadywaniu się ze środowiskiem :) POSTĘP NR 1 . Pozwala się wciągnąć na kolana , po czym leży spokojnie , a nawet zasypia ! Rzecz niesamowita, bo do tej pory z bulgotem natychmiast zeskakiwał . Bulgot zachował...ale zostaje :) POSTĘP NR 2 Przymaszerował wczoraj do biblioteki i z własnej inicjatywy chciał wskoczyć na fotel. Łapięta tylne ma słabowite, więc mu pomogłam ( oczywiście znów przekleństwa ...), ale umościł się na fotelu a nawet uciął sobie słodką drzemeczkę tamże. Co widać na załączonej fotografii. POSTĘP NR 3 Pozwala sobie wyczesywać brodę po kąpieli. Co prawda znowu jestem obiektem zasiowych werbalnych ataków, ale smaczki pomagają w skruszeniu nieprzychylności panicza Zacharego ...i tak sobie pracujemy...smaczek....dwa ruchy grzebieniem...i znów smaczek....i grzebień. Łakomczuch to jest, więc tym łatwiej przekonać go do czesania. Do ideału daleko, ale pomalutku reformujemy burczymuchę. Takie to pozytywne wieści z Zasiowego frontu. Quote
AniaGucio Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ale ma czadowe wdzianko - pewnie sama mu zrobiłaś :) Quote
malawaszka Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 trzymać kciuki!!!!!!! i szukamy na wizytę w Tychach i praaawdopodobnie transportu na śląsk :kciuki: Quote
AnkaG Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Trzymamy :) Jak mruczy a nic nie robi to małe piwko :) Quote
Poker Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='malawaszka']znacie kogoś w Tychach?[/QUOTE] Klaudus np. Quote
zerduszko Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='malawaszka']znacie kogoś w Tychach? http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?&field2=tychy&order=desc&sort=posts&pp=50 Quote
Elza22 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Przepraszam ale może ktoś jest w stanie pomóc... W Olkuskiej mordowni przebywa malutka sunia wraz ze szczeniakami.Potrzebna natychmiastowe DT. Kontakt z iwoniam tel.515 192 985 Psy przebywają w budzie na polu... Quote
malawaszka Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 no dla tej suczki podobno były już jakieś opcje hotelu/DT coś było na fb na wydarzeniu ale zrobiła się awantura i wydarzenie usunięto... więc nie wiem co dalej Quote
Saththa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 O kurde śnieg w budzie.... jej (zapraszam w sygnaturke) Quote
ania0112 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='malawaszka']trzymać kciuki!!!!!!! [/QUOTE] :thumbs:Trzymam!!:thumbs: Quote
__Lara Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='malawaszka']no dla tej suczki podobno były już jakieś opcje hotelu/DT coś było na fb na wydarzeniu ale zrobiła się awantura i wydarzenie usunięto... więc nie wiem co dalej[/QUOTE] Jaka znowu awantura :( Trzymam kciuki za ds :loveu: Quote
Recommended Posts